kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 asiulek-85 napisał(a):No trzeba trzeba. Ogłosiłaś gdzieś?? tak napisałam do dziewczyn, która znalazłam na mapie-dogo i na malopolskim wątek założyłam. Quote
LadyS Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Czyli ogłoszenia podziałały? Psiak ma dwóch obserwatorów na allegro, pewnie stamtąd wygrzebany... Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ciotki,jak b ędzie tam wizyta i będzie ok to kołujcie transporterek dla jamnioora, bo mam trans pół drogi za free ale w transporterku Quote
kizimizi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 byc moze uda sie jamniora zabrac ale potrzebna jest klatka. czy ktos z okolic cos ma? Quote
kizimizi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zapraszam na bazarek z którego dochód przeznaczony bedzie an "nasze" psieczki. Ich ogłaszanie, dt, transport, leczenie: http://www.dogomania.pl/threads/182187-super-kosmetyki-na-prezenty-i-nie-tylko-znane-marki-niskie-ceny-koniec-kwietnia Quote
papryka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 czyli co psiak jedzie do tych Panstwa kolo Nowego Sacza???? i kiedy go ze schronu zabieracie???? Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 czekajcie na kizimizi ona szuka kogoś na wizytę wtedy mamy wyciąganie na dniach nie wiem,ile można tu pisać, czy nie ma szpiegów... Quote
kizimizi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 papryka napisał(a):czyli co psiak jedzie do tych Panstwa kolo Nowego Sacza???? i kiedy go ze schronu zabieracie???? nie jeszcze nie. Ludzi z Sacza maja jutro wizyte ale mamy transport do Katowic za free (na niedziele) i jamnik mogłby pojechać bo ktoś mu tymczasiktu na wątku oferował. Tylko klatka potrzebna bo jechałby z 2 psem i któryś musi być w kenelu. Zresztą gdyby tamci państwo z Sącza wypalili to z Krakowa łatwiej cos zorganizować. Quote
Zuzaneczka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 w Krakowie mógłby zatrzymać się u mnie :) Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 zuzaneczka dziękujemy :))) a kto jeździ regularnie ze śląskad okakowa? gdzieś tu było. trzeba do niego napisac Quote
LadyS Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 kora78 napisał(a):zuzaneczka dziękujemy :))) a kto jeździ regularnie ze śląskad okakowa? gdzieś tu było. trzeba do niego napisac Bonsai jeździ, ale dostałam PW, że przed świętami już się nie wybiera... Quote
kora78 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 a u kogo by mógł przeczekać święta na śląsku? czy w takiejn sytuacji bezsensem jest brać go teraz ten trans z bratemIngrid jest co tydzień może lepiej bez dsowania psa co chwila u obcych i czekać aż te 2transy się zgrają bardziej? z drugiej strony- każdy dzień w sschrinie to dla niego nie za fajne Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 nikt nic ne wie o tych transportach???? jak wizyty? a transporter? bo czas goni, a tu cisza Quote
LadyS Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 kora78 napisał(a):nikt nic ne wie o tych transportach???? jak wizyty? a transporter? bo czas goni, a tu cisza Nie macie jakiejś fundacji w pobliżu, albo zaufanego weta, żeby pożyczyć? Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 fundacji tu nie ma. we wro ewentualnie ale wro w transie omijamy a o wecie nie pomyslalam,ale wet ma miec transporter? chyba niee ale co z transportem? co z domem w nowym saczu? co za cisza? czas goni szukamy dt na slasku dla niego, az bonsasi go powiezie do krajkowa Quote
kizimizi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dziewczyny klatka moze bedzie. Jesli sie uda klatkę skołować i na niedziele na 100% byłby transport z Katowic do Karkowa to moze sie uda jamniora zabrac. Czy taki transport na tą niedzielę jest? Ale jak tarnsportu nie ma to nie bedzie go gdzie przetrzymać. Dzis jest wizyta u tych chętnych spod N.Sązca. Moze oni juz beda ds tylko sami nie przyjadą i też trzeba by transport kołować. Quote
LadyS Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 kora78 napisał(a):fundacji tu nie ma. we wro ewentualnie ale wro w transie omijamy a o wecie nie pomyslalam,ale wet ma miec transporter? chyba niee ale co z transportem? co z domem w nowym saczu? co za cisza? czas goni szukamy dt na slasku dla niego, az bonsasi go powiezie do krajkowa U nas weci mają transportery, w czymś musza trzymać te psy i koty po zabiegach - jeśli nie mają klatek - zapytajcie jakiegoś zaufanego, może pożyczy. Quote
kizimizi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 dzis popoludniu bede wiedziala czy jest klatka. Jak bedzie to powiedzcie mi czy transport o ktorym pisałyście jest na tą niedziele na 100%. Quote
kora78 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kizi wyżej pisze, że nie ma transportu ze slaska do krakowa. bedzie po swietach wiec trzeba na slasku dt Quote
kizimizi Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 kora78 napisał(a):kizi wyżej pisze, że nie ma transportu ze slaska do krakowa. bedzie po swietach wiec trzeba na slasku dt to ja nie znam takiego. Quote
Recommended Posts