LadyS Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 kora78 napisał(a):jak już trzeba wybierać wojewóztwo, to ok, wybieraj jakie uważasz ważne by domek znalazł dobry i szybko a nie sądzę, by go sobie ktoś znalazł, bo w dolnośląskim jest kilka schronów, nie tak mało przecie. Jeździć tak wszędzie i szukać, to by chyba nie wyszło nikomu No ja spotkałam się z tym, że ogłaszałyśmy jamniczkę, pisząc, że schron w lubelskim, a ktoś przyjechał i właśnie ją zabrał - jeszcze powiedział, że z ogłoszenia wypatrzył i z Wawy prosto jechał... Quote
kora78 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 coś Ty?? bez wizyty, ani nic? a to dopiero... ale skąd wiedział, któy schron? przecież w każdym woj jest po kilka najmniej. ja z kolei zauważyąłm, że jak się zakreśli jakieś woj to wtedy najczęściej się ludzie właśnie z woj odzywają, bo mają blisko. Skreśla to chętnych z daleka, może lepszych, ale trudniejszych organizacyjnie z transportem. Ale z drugiej strony ułątwia organizację, bo blisko i nawet sammeu można wizyty porobić Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 daliscie go na jamniki w potrzebie? http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski?p=14324214#post14324214 Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 i jeszcze na goldenline - watek jamnikow - ostatnio dziewczyny zalozyly tam watek jamniorowi 7 letniemu z jakiegos schroniska i odzew byl niesamowity... Quote
LadyS Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 kora78 napisał(a):coś Ty?? bez wizyty, ani nic? a to dopiero... ale skąd wiedział, któy schron? przecież w każdym woj jest po kilka najmniej. ja z kolei zauważyąłm, że jak się zakreśli jakieś woj to wtedy najczęściej się ludzie właśnie z woj odzywają, bo mają blisko. Skreśla to chętnych z daleka, może lepszych, ale trudniejszych organizacyjnie z transportem. Ale z drugiej strony ułątwia organizację, bo blisko i nawet sammeu można wizyty porobić Bez wizyty, bez niczego - prawdopodobnie poszła do pseudo... papryka, na jamnikach jest. Zaraz wrzucę na GL. Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ladySwallow napisał(a):Bez wizyty, bez niczego - prawdopodobnie poszła do pseudo... papryka, na jamnikach jest. Zaraz wrzucę na GL. spoko dziewczyny juz go daly na GL:))))))))) Quote
LadyS Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 papryka napisał(a):spoko dziewczyny juz go daly na GL:))))))))) Hm, ja go też właśnie dałam - a gdzie dały go dziewczyny? Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/182127-ARON-7-letni-jamnik-szuka-domu-schronisko-K-KoA-le-prosimy-o-DEKLARACJE-NA-DT to watek Arona - ostatnia strona watku, podpytaj natii:) Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 jeszcze jeden pomysl na imie psiaka mi przyszedl do glowy: JULEK - nie wiem czy JULEK bardziej nie pasuje do jego mordki;) Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ladySwallow - masz pelna skrzynke, chcialam jeszcze zaproponowac byscie skontaktowaly sie z AlinaS - ona miala jeszcze niedawno 1 miejsce wolne w DT Quote
mamanabank Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Papryka ja Tobie też nie mogę odpisać, chyba też masz pełną skrzynkę. Quote
LadyS Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 papryka napisał(a):ladySwallow - masz pelna skrzynke, chcialam jeszcze zaproponowac byscie skontaktowaly sie z AlinaS - ona miala jeszcze niedawno 1 miejsce wolne w DT Ja nie mam pełnej, Ty masz pełną ;) Quote
papryka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ladySwallow napisał(a):Ja nie mam pełnej, Ty masz pełną ;) to chyba ja jednak mialam pelna;) Quote
Szarotka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Przyszlam ale jamnika mimo szczerych checi wziac nie moge :(:( A do jakiejs gazety ?? Quote
Kashdog Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dopisuję sie do wątku i podnoszę, bo jak na razie to tylko tyle mogę zrobić :). Quote
pinkmoon Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Które ciotki oprócz Isadory są jamnikowe? Biedny maluch :( Quote
teqquila Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 papryka mnie sprowadziła na watek , niestety mimo chęci nie mogę małego wziasc na DT , podniosę malucha na wieczór Quote
kizimizi Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 [quote name='wiki4']Mogę ogłosić :razz: http://jamniki.guv.pl/ jasne ogłoszenia jak najbardziej potrzebne. W 1 poście sa moje dane kontaktowe. Quote
Recommended Posts