Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje zdziwienie jest tym większe, że wszystko zaznaczyłam w aukcji Aikuni tzn że nie jest to typowa aukcja, żeby nie licytowali tylko dzwonili lub pisali maile, że zastrzegamy sobie wybór najodpowiedniejszego opiekuna i wreszcie zastrzegamy sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem. To wszystko tam jest. Aika jest którymś juz z kolei pieskiem którego wystawiam, ale nie miałam jeszcze takiego przypadku. Może ktoś się pomylił :-( ?
Napisałam maila do tej osoby, w którym wszystko tłumaczę ponownie. Podalam jeszcze raz Małgosiu namiary na Ciebie i zobaczymy co z tego wyniknie.

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak psiałam, wysłałam maila z wyjaśnieniem do osoby która prosiła o udostępnienie formy płatności allegro. Przed chwilą odczytałam wiadomość o takiej mniej więcej treści : przepraszam, odda go pan za darmo?
Nie mam pojęcia czy to ta sama osoba bo adres mailowy jest inny.

Małgosiu odezwał się do Ciebie ktoś?

Posted

Ech... podły świat :shake: :shake: :shake: Po co piszą, po co budza nadzieję. Szkoda, ze nie zdają sobie sprawy, jak wiele ludzi czeka na cud, jak na domy czekają psy...

Aika, kochana, słodka psinio - dom jeszcze się znajdzie, wierzę w to!!!

Posted

Beatka - niestety wiem kto to do Ciebie się dobijał :/
Ale nie zamartwiajcie się, jestem przyzwyczajona do małopoważnych maili/telefonów z których nic nie wynika.

Czyli - noski do góry i walczymy :) Jak możecie - dalej wklejajcie ogłoszenia z namiarami na suńkę i na mnie gdzie się tylko da - im więcej miejsc w necie tym większe szanse na znalezienie odpowiednich ludzi :) A Wasza pomoc jest dla mnie niesamowicie ważna i Aice potrzebna :oops: :buzi:

Posted

:oops: :oops: :oops: Już się poprawiamy. ten pierwszy dzis raz - za ciotkę zombi ona tak sie o Aikę martwi.

Aiko, piesku z wachlarzykiem, czemu tak długo czekasz :placz: Kiedy ten domek cię wypatrzy. Hop na pierwszą stronę!!!

Posted

A ta mała ciągle tutaj jest. :-(

Słuchajcie, ja nie zapomniałam .
Miałam wypadek samochodowy i nie zaglądałam tu.

Niestety jadę stąd we wtorek czyli za dwa dni .

AKUCHA< dzieki za to, że nie zapomniałaś.

Nie sądze, żebym ją jeszcze odwiedziła ale nadal jest na moim pulpicie i patrzy tymi swoimi wielkimi oczkami.
Pozdr dla wszystkich

I będę za malenką trzymac kciuki .