Beata J. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Moje zdziwienie jest tym większe, że wszystko zaznaczyłam w aukcji Aikuni tzn że nie jest to typowa aukcja, żeby nie licytowali tylko dzwonili lub pisali maile, że zastrzegamy sobie wybór najodpowiedniejszego opiekuna i wreszcie zastrzegamy sobie możliwość zakończenia aukcji przed czasem. To wszystko tam jest. Aika jest którymś juz z kolei pieskiem którego wystawiam, ale nie miałam jeszcze takiego przypadku. Może ktoś się pomylił :-( ? Napisałam maila do tej osoby, w którym wszystko tłumaczę ponownie. Podalam jeszcze raz Małgosiu namiary na Ciebie i zobaczymy co z tego wyniknie. Quote
akucha Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Czy sprawa z allegro sie wyjaśniła? Co tam u Aiki słychać??? Quote
Beata J. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Tak jak psiałam, wysłałam maila z wyjaśnieniem do osoby która prosiła o udostępnienie formy płatności allegro. Przed chwilą odczytałam wiadomość o takiej mniej więcej treści : przepraszam, odda go pan za darmo? Nie mam pojęcia czy to ta sama osoba bo adres mailowy jest inny. Małgosiu odezwał się do Ciebie ktoś? Quote
Beata J. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 No to napisałam kolejnego maila, ponownie dałam namiary na MałGośkę i znowu czekamy...... A tymczasem Aikuś w górę. Quote
Beata J. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 A na dzień dobry Aikunia hop na pierwszą stronę Quote
akucha Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ech... podły świat :shake: :shake: :shake: Po co piszą, po co budza nadzieję. Szkoda, ze nie zdają sobie sprawy, jak wiele ludzi czeka na cud, jak na domy czekają psy... Aika, kochana, słodka psinio - dom jeszcze się znajdzie, wierzę w to!!! Quote
MałGośka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Beatka - niestety wiem kto to do Ciebie się dobijał :/ Ale nie zamartwiajcie się, jestem przyzwyczajona do małopoważnych maili/telefonów z których nic nie wynika. Czyli - noski do góry i walczymy :) Jak możecie - dalej wklejajcie ogłoszenia z namiarami na suńkę i na mnie gdzie się tylko da - im więcej miejsc w necie tym większe szanse na znalezienie odpowiednich ludzi :) A Wasza pomoc jest dla mnie niesamowicie ważna i Aice potrzebna :oops: :buzi: Quote
akucha Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 To za cioteczkę zombi, Aika do góry - Hop!!! Ona tam dalej o tobie myśli i czeka na dobre wieści :lol: Quote
Beata J. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Coś bez odzewu. Cioteczki milczą w tym watku. SZKODA :-( Quote
akucha Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :oops: :oops: :oops: Już się poprawiamy. ten pierwszy dzis raz - za ciotkę zombi ona tak sie o Aikę martwi. Aiko, piesku z wachlarzykiem, czemu tak długo czekasz :placz: Kiedy ten domek cię wypatrzy. Hop na pierwszą stronę!!! Quote
zombie Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A ta mała ciągle tutaj jest. :-( Słuchajcie, ja nie zapomniałam . Miałam wypadek samochodowy i nie zaglądałam tu. Niestety jadę stąd we wtorek czyli za dwa dni . AKUCHA< dzieki za to, że nie zapomniałaś. Nie sądze, żebym ją jeszcze odwiedziła ale nadal jest na moim pulpicie i patrzy tymi swoimi wielkimi oczkami. Pozdr dla wszystkich I będę za malenką trzymac kciuki . Quote
Beata J. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Zombie, a ja myślałam, że Ty właśnie wróciłaś.....szkoda, ale obiecuję że damy radę i domek się znajdzie Quote
akucha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Aika, śliczny piesku, nie poddawaj się!!! Szukaj domu, musi cie ktoś w końcu zauważyć, tyle już czekasz :loveu: Quote
paros Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Aika szuka domu na 4lapy: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=19281&id_kat=11 oraz na eoferty: http://www.eoferty.com.pl/adeta.php?aid=10238 :roll: Quote
Beata J. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Super :loveu: :loveu: :loveu: . Może w końcu się Aice poszczęści Quote
Recommended Posts