Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O nie , AIKUŚ, nie zgadzam się ,żebyś tak daleko wędrowała. :shake:
Jesteś słonkiem rozświetlającym pochmurne niebo .
Ktos musi to dostrzec i pokochać Twoją koziczkową naturę.;)

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam dziewczyny, przez dłuższy czas nie byłam "dostępna" :(

Gajowa - wieluńskie ogonki na allegro umieszcza Mantis, ale jeśli ktoś jeszcze ma taką ochotę, to czemu nie ;) Byle namiary były na mnie:
Małgorzata Grabowska, [email protected] , tel. 0 608 111 640
i zaznaczenie, że to schroniskow w Wieluniu, woj. łódzkie.
I najważniejsze - odnośnik na stronkę psa, czyli w przypadku Aiki:
http://www.schronisko.wielun.pl/aika.html

[quote name='martabo']Czy możecie napisać mi coś bliżej o suni?
Poszukuję naprawdę MALUTKIEGO pieska, bo mam małe mieszkanie.
Gdzie można zobaczyć Aikę? Ja jestem z Łodzi.
Może wiecie, jaki sunia ma stosunek do kotów?
Pozdrawiam serdecznie.
Martabo - wszystko właściwie masz tutaj, na aikowym topiku :roll: Nie mam pojęcia jak malutka będzie reagowała na koty, bo u nas nie ma możliwości sprawdzenia czegoś takiego. Zresztą - taki test nie ma raczej sensu, bo inaczej zachowa się pies zestresowany aktualnym, schroniskowym życiem, a inaczej pewna już siebie psina, na własnych włościach.
Z Łodzi daleko do nas nie masz, więc faktycznie - może sama poznałabyś małą? Jeśli chcesz - pisz do mnie na maila: [email protected] - ustalimy wszystko :)

Posted

Jeśli Mantis nie zgłosi sprzeciwu to chętnie małą ogłoszę na allegro.
Aika ma tyle pięknych fotek i tak słodką mordkę, że na pewno znajdziemy kochający domek.
No chyba, że martabo ma plany adopcyjne...
Czekam na sygnał. :lol:

Posted

Mantis sprzeciwu nie zgłaszać, Mantis się cieszyć, że ktoś chce naszym wieluniakom pomóc :) :buzi:

MałGośka napisał(a):
Zresztą - taki test nie ma raczej sensu, bo inaczej zachowa się pies zestresowany aktualnym, schroniskowym życiem, a inaczej pewna już siebie psina, na własnych włościach.

Dokładnie :) Gdyby taki test był możliwy to mój Hektor oblałby na bank, a w domu... na początku troszkę ganiał, ale wystarczyło kilkukrotne upomnienie i żyje w całkiem niezłej komitywie z trzema kocurkami :lol: Aika jest maleńka, nawet gdyby się okazało, że nie przepada za miauczącym towarzystwem to krzywdy kotkowi nie zrobi, raczej odwrotnie ;)

Posted

A ja dodam, że Mantisek ma dwójkę wieluniaków :razz:

No a dziś Aika miała gości... I to jakich! Opiekunów wirtualnych - czyli caaaaałe przedszkole z Sieradza :multi:
Ponoć wygłaskały ją, wytuliły, zaprzyjaźniły się z co przyjaźniej do ludzi nastawionymi ogonami. Psy musiały być w szoku (o nieśmiałej Aice nawet nie wspominając) gdy zobaczyły lecącą do nich gromadkę ok. 35 dzieciaków :cool3:

Posted

Mantis ma dwójke wieluniaków, więc wie i ogłasza wszem i wobec, że... wieluńska rasa jest NAJ
A że całe przedszkole jest wirtualnym opiekunem i na dodatek swojego pupila odwiedza... rozczula mnie do łez

Beata, bardzo dziękuję A że tekst MałGośki przekopiowałaś, ja nie z braku czasu z tych tekstów korzystam, ale dlatego, że są po prostu... bardzo dobre.
Co do bieżących informacji, jesli takowe są, to zamieszczane są na podstronce, a link jest podany, ale jeśli komuś bardzo zależy na bieżących bardziej ;) zawsze może napisać do MałGośki :)

Posted

Nie żebym tekst za zły uważała, ale chciałam coś więcej i może jeszcze bardziej za serce chwytającego-trochę od siebie. Dlatego się tłumaczyłam, że skopiowałam i mało swojej pracy włożyłam.
Tekst wykorzystałam, bo dobry jest :lol:

Posted

Beato, jak już pisała MałGośka i ja również... mam dwoje wieluniaków, a mieszkam od Wielunia daaaleko. I to właśnie dzięki opisom MałGośki i zdjęciom MałGośki i Blinka, pokochałam te moje "paskudy" tak mocno, że odległość przestała być przeszkodą, mimo, że znałam moje ogonki jedynie wirtualnie, zdecydowałam się na adopcję i... minęło 14 miesięcy odkąd Wikulec należy do naszej rodzinki, prawie 6 kiedy dołączył do niej Hektor. Na pewno zmienili mój dom, moją rodzinę... na lepsze.
MałGośka... po raz enty... dziękuję :buzi:

Posted

Bosze, a juz myślałam ,że mała nikogo nie obchodzi:lol: a tu taki ruch!!!. Tak sie martwiłam o nią. Dzieki wam dziewczyny za doping i za dobre serce. Ona mi tak zaryła się w pamięć, że nie sposób zapomnieć.
Dziekuję dzieciom ,każdej rączce;) , dziękuję Małgosi ,ze do mnie napisała na prv ( na pewno ma rację, ja jestem za krótko tutaj).
I czekam, bo wiem, że małej się uda na pewno, bo jest moją śliczną, malenką Aikusią o pieknym imieniu.
Pozdr

Posted

Aikuś, wystarczy ciebie spuścić z oka i znów na 4 str.
Ja mam niezłomną wiarę, że ktoś się toba zauroczy, bo nie sposób nie kochac takiej kózki maleńkiej!!!
Piesek potrzebuje ciebie!