Kar0la Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Lupe jak zwykle niezawodna... Banerek piękny, jak Aika. Quote
myszon Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 ale Aika piękniejsza .... tylko smutniejsza .... Quote
Beata J. Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 CIOTECZKO LUPE, DZIĘKUJEMY ZA BANNEREK W IMIENIU AIKUNI :lol: Quote
zombie Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Wszystkie dziekujemy !!! Mała Aikunia na jasnym tle , dobrze , że ta koziczkowa postawa jest i figlarne , duże oczka, bo ona tak oddaje jej ciekawość świata ale smutaskiem jest na tylu innych zdjęciach...:roll: Maleńka Aika... Quote
zombie Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Aika, znów sie pokaż na przedzie. Naprawdę dużo ostatnio nowych watków jest, szkoda i też dobrze, bo psy sa pod opieką ciotek też. Martwię sie o Aikunię i o jej wesołe, młodziutkie, rozkoszne serce... Quote
Beata J. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 4 osoby cały czas malutką obserwują na allegro, tylko z tym zakochaniem jakoś im nie wychodzi. A szkoda bo to takie cudo Quote
zombie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Aikuniu, nie gub się tutaj!!!:Dog_run: Tak bym chciała, żeby allegro nie zawiodło, znaczy się ludzie stamtąd... Trzymam wielkie, gigantyczne kciuki za maleńką królewnę.:kciuki: Quote
zombie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Aika, gorzej niz na spacerku ze szczeniaczkiem, na chwilę się odwracam i znów daleko jesteś .... Quote
anetta Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Dlaczego ta slicznotka nie ma jeszcze domku...?:placz: Jak bardzo jest mala? Ile moze miec mniej wiecej cm? Quote
zombie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Ona się mieści swobodnie na dwóch rękach. Jest malenka, pocieszna, ale i smutna bo marnuje się jej serce w schronie.:-( A powinna brykać , skakać i bawić się . Czyż nie?:Dog_run: Quote
Beata J. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 anetta napisał(a):Dlaczego ta slicznotka nie ma jeszcze domku...?:placz: Jak bardzo jest mala? Ile moze miec mniej wiecej cm? O tych cm to MałGośka chyba najwięcej może napisać. Też nie mogę uwierzyć, że Aika ciągle bezdomna, przecież tylu ludzi szuka młode, malutkie pieski................ Quote
zombie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 I ona jest jeszcze niezwykle urokliwa !;) Wszystkie psy sa wspaniałe , Aika też.:lol: Ale tu szukamy domku dla niej ! Quote
Beata J. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Nigdy nie widziałam Aikuni na żywo, ale te kilka zdjęć wystarczyło, żeby się zakochać. Jest wyjątkowo urokliwa Quote
zombie Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 No właśnie, ja też jej nie widziałam a od chiwili, gdy ją zobaczyłam, wita mnie codziennie z pulpitu komputera tymi swoimi wielkimi oczami ciekawymi świata. KTO CHCIAŁBY AIKUNIĘ DO SWOJEGO SERCA???? Quote
Beata J. Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Gdzieś jest KTOŚ kto bardzo AIKUNIĘ chce, ale może jeszcze o tym nie wie. Dlatego będziemy upierdliwe, wręcz do bólu, aż ten KTOŚ w końcu załapie, że to o niego chodzi. HALO KTOSIU, ILE KAŻESZ AIKUNI NA SIEBIE CZEKAĆ ?! Quote
myszon Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Dzień dobry !!! Oby dla Aiki to był właśnie TEN dzień !!! Quote
zombie Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Aikuni słodka tak sie martwię o Ciebie! Ciotki kochane a zwłaszcza akucha znów, nie opuszczaj jej ! Taka ona jest kochana!!! Quote
myszon Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 no to w górę Aika !! Przywitaj nowy dzień machając swoją piękną kitą ! Quote
Recommended Posts