Beata J. Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Tak sobie myślę że my tu podnosimy, podnosimy i niewiele nam z tego wychodzi. Z allegro też chyba jak na razie niewielki pożytek oprócz kilku obserwatorów. Nawet nie wiemy co obecnie u małej słychać- MałGośka dawno nie pisała. MałGośka daj znać co u Aikuni. Mam pytanie czy oprócz allegro mała jest gdzieś ogłoszona? Jesli nie to musimy się wziąć ostro do roboty... Quote
myszon Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Beata z allegro jest tak, że czasami trzeba czekać naprawdę długo ....:-( a podnoszenie jej tutaj ma na celu wyniesienie Aiki na pierwsze strony, czyli strony bardziej "poczytne". Nie wiem, czy jest gdzieś ogłoszona poza allegro :shake: Quote
MałGośka Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Przede wszystkim - znów Wam dziękuje za pieczę sprawowaną nad dziewusią, a szczególnie niezawodnej Lupe, jej banerki już do legendy przeszły :buzi: MałGośka nie pisała o Aice, bo nie bardzo jest co - to raz, a dwa - z przyczyn "technicznych" nie mogę moich schroniskowych ogonów odwiedzić, opieram się na relacjach naszych pracowników i Ewy. Co do ogłoszeń, pozwolę znów siebie samą zacytować: [quote name='MałGośka']Pisałam to na wielu topikach tych "moich" ogonów, ale jeszcze raz powtórzę - najważniejsze to psa rozreklamować odpowiednio. Jeśli tylko macie wolne 10 minut - to przeczytajcie moją "instrukcję" jaką przygotowałam na forum schroniskowym :) Może dzięki Wam Aice sie poszczęści?.... Czyli - umieszczajcie małą gdzie się da, jesli tylko możecie, a jak i co z namiarami - wg opisu "instrukcji" ;) Quote
Beata J. Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Myślę, że jest ktos kto ją chce, tylko jeszcze się z nią "nie spotkał" Quote
zombie Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Malenka Aikunia czeka niecierpliwie na miłość i przyjaźń człowieka i rękę, która by ją chciała głaskać dużo i często ... Czeka taki wesoły piesek... Quote
zombie Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Naprawdę dziw bierze , że maleńka ciągle bez domku.. Quote
akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [SIZE="3"]Tak tego domku wyglądam, tak na niego czekam... Domkuuu, gdzie jesteś ???? :placz: :placz: :placz: Quote
San_(jagodowa:) Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Suńka jest przeciudowna i jakoś w serce mi głęboko zapadła,mimo że tylko zdjęcia widzę....Oby znalazła wspaniały domek:) Quote
akucha Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 Aika przypomina,że bardzo pragnie znaleźć swój dom. Młoda, wesoła i bardzo juz stęskniona dotyku ręki właściciela. Quote
Beata J. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 A na allegro znowu spore zainteresowanie, 1 osoba obserwuje, tylko czemu brak efektów?????!!!!!!! Quote
*Gajowa* Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Niech ta osoba skończy obserwacje i wykona telefon z konkretną propozycją ... Quote
Beata J. Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Taka jesteś piękna...... Aż ciężko uwierzyć, że tyle musisz czekać. Quote
myszon Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Aika wita wszystkie Ciotki i Cioteczki i domku swojego przyszłego nadal wypatruje !! Quote
Beata J. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hm, nie wiem co o tym sądzić, ale dostałam maila od allegro w którym jestem informowana, że kupujący (tutaj jest podany nick z allegro) prosi o udostępnienie -płatności allegro czy cos w tym stylu. Dotyczy to oczywiście aukcji Aikuni. Niestety nikt osobiście nie napisał do mnie maila z jakimklowiek zapytaniem o sunię. Może MałGośka ma jakieś wieści? Quote
akucha Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Nie znam się na allegro, nie wiem co to oznacza. Ale podnoszę, kto może udzielić informacji o zapytanie z allegro? Aika prosi :loveu: Quote
Beata J. Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Ja w sumie wiem o co chodzi : Płatności Allegro umożliwiają otrzymanie zapłaty za przedmiot przez internet. Zastanawiam się po co ktoś o to prosi -przecież Aika nie jest na sprzedaż-tylko domku jej szukamy, więc nikt tu nie oczekuje płatności internetem Cała ta sprawa po prostu mnie dziwi. Nie mam maila do tej osoby, a bardzo chciałabym to wyjaśnić. Quote
MałGośka Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 Sorry Beatka, dopiero teraz tu zajrzałam. To jest własnie ryzyko wystawiania psa na allegro. Niektórzy nie rozumieją celu i traktują taką aukcję jak każdą inną. Decydując się na wystawianie psiaka ryzykujesz niestety otrzymaniem negatywa - do którego tak swoją droga taka osoba ma prawo, skoro wystawiasz "przedmiot" a potem go nie "sprzedajesz"... Do mnie nikt się nie zgłosił, napisz po prostu gościowi o co chodzi - że aukcja ma na celu rozreklamowanie psa i zwiększenie jego szans na znalezienie domku, ale nie jest równoznaczna z wydaniem psa. Podaj ponownie namiary na mnie, zobaczymy co zrobi. Może tylko nadgorliwy jest? :razz: Quote
Recommended Posts