Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 413
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak sobie myślę że my tu podnosimy, podnosimy i niewiele nam z tego wychodzi. Z allegro też chyba jak na razie niewielki pożytek oprócz kilku obserwatorów.
Nawet nie wiemy co obecnie u małej słychać- MałGośka dawno nie pisała.
MałGośka daj znać co u Aikuni.
Mam pytanie czy oprócz allegro mała jest gdzieś ogłoszona? Jesli nie to musimy się wziąć ostro do roboty...

Posted

Beata z allegro jest tak, że czasami trzeba czekać naprawdę długo ....:-(
a podnoszenie jej tutaj ma na celu wyniesienie Aiki na pierwsze strony, czyli strony bardziej "poczytne".
Nie wiem, czy jest gdzieś ogłoszona poza allegro :shake:

Posted

Przede wszystkim - znów Wam dziękuje za pieczę sprawowaną nad dziewusią, a szczególnie niezawodnej Lupe, jej banerki już do legendy przeszły :buzi:

MałGośka nie pisała o Aice, bo nie bardzo jest co - to raz, a dwa - z przyczyn "technicznych" nie mogę moich schroniskowych ogonów odwiedzić, opieram się na relacjach naszych pracowników i Ewy.

Co do ogłoszeń, pozwolę znów siebie samą zacytować:

[quote name='MałGośka']Pisałam to na wielu topikach tych "moich" ogonów, ale jeszcze raz powtórzę - najważniejsze to psa rozreklamować odpowiednio. Jeśli tylko macie wolne 10 minut - to przeczytajcie moją "instrukcję" jaką przygotowałam na forum schroniskowym :)

Może dzięki Wam Aice sie poszczęści?....
Czyli - umieszczajcie małą gdzie się da, jesli tylko możecie, a jak i co z namiarami - wg opisu "instrukcji" ;)

Posted

Malenka Aikunia czeka niecierpliwie na miłość i przyjaźń człowieka i rękę, która by ją chciała głaskać dużo i często ...
Czeka taki wesoły piesek...

Posted

Hm, nie wiem co o tym sądzić, ale dostałam maila od allegro w którym jestem informowana, że kupujący (tutaj jest podany nick z allegro) prosi o udostępnienie -płatności allegro czy cos w tym stylu. Dotyczy to oczywiście aukcji Aikuni.
Niestety nikt osobiście nie napisał do mnie maila z jakimklowiek zapytaniem o sunię. Może MałGośka ma jakieś wieści?

Posted

Ja w sumie wiem o co chodzi : Płatności Allegro umożliwiają otrzymanie zapłaty za przedmiot przez internet.
Zastanawiam się po co ktoś o to prosi -przecież Aika nie jest na sprzedaż-tylko domku jej szukamy, więc nikt tu nie oczekuje płatności internetem
Cała ta sprawa po prostu mnie dziwi. Nie mam maila do tej osoby, a bardzo chciałabym to wyjaśnić.

Posted

Sorry Beatka, dopiero teraz tu zajrzałam. To jest własnie ryzyko wystawiania psa na allegro. Niektórzy nie rozumieją celu i traktują taką aukcję jak każdą inną. Decydując się na wystawianie psiaka ryzykujesz niestety otrzymaniem negatywa - do którego tak swoją droga taka osoba ma prawo, skoro wystawiasz "przedmiot" a potem go nie "sprzedajesz"...

Do mnie nikt się nie zgłosił, napisz po prostu gościowi o co chodzi - że aukcja ma na celu rozreklamowanie psa i zwiększenie jego szans na znalezienie domku, ale nie jest równoznaczna z wydaniem psa. Podaj ponownie namiary na mnie, zobaczymy co zrobi. Może tylko nadgorliwy jest? :razz: