MałGośka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Malutka i przesłodka... Błąkała się po okolicznych ogródkach działkowych - i z tego powodu od końca listopada zeszłego roku mieszka w naszym schronisku :( Jest młodziutka, ok. 1,5-roczna. Bardzo ciekawi ją wszystko co się dookoła niej dzieje - w kojcu albo wspina się na najwyższe miejsce - czyli na budę (jak kozica ;) ), albo opierając się o drzwi kojca próbuje wszystko dojrzeć. Gdy biega swobodnie - już jest mniej odważna. Owszem, obserwuje wszystko z uwagą - ale z bezpiecznej odległości. Ta jej nieufność aż serce łamie :( Quote
swan Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 O rany:crazyeye: ona wygląda jak bardziej puchata siostra dzikiej Lusi, która jest u mnie na oswajaniu.... charakterki też podobne, tylko widzę, że Wasza się chociaż dotknąć da:p Quote
Toska Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 dziewczynka czeka , a tu wszyscy zapomnieli :placz: Quote
tarantino100 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 ej ej MałGoś coś nas tu okłamujesz. To z całą pewnością nie jest piesek :lol: :lol: Jakiś zajączek, czy co :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Madzialenka Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 czy ja dobrze widze że ona jest wielkości kota? :loveu: psekofana! Quote
myszon Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Właśnie oddałam Kikę z łódzkiego schronu - bliźniaczą siostrę Waszej Aiki - do nowego domku :loveu: Odezwała się do mnie Rodzinka, która koniecznie Kikę chce :cool1: - przesłałam im Waszą psinę - może akurat łodziankę z niej byśmy zrobili :cool3: Pozdrawiam ! Aika - trzymaj się - ślicznota z Ciebie :loveu: Quote
zombie Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Jessu, ona jest wspaniała przeciez. Kopytka ma faktycznie sprawne bardzo . Poza tym zmieściłaby się w kieszeni . I na pewno by rozśmieszyła niejednego z was. CZEKA NA DOM, CZEKA NA DOM!!!! Quote
zombie Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Nikt dziś nie zajrzał do maleńkiej Aiki a jest taka śliczna, wesoła ,mądra. No przecież nic tylko kochac ten ewenement psi , co jak kozica się wspina po budzie. Pewnie tak bardzo chce do ludzi... Może by jakoś tytuł zmienić. Ona naprawdę jakos od pierwszej chwili tak mi sie spodobała, może i komus innemu rzuci się w oczy. Mała Aika. Nawet imię ma wyjątkowe. Quote
zombie Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 No Aika, ja ci juz teraz nie odpuszczę!!! SZUKAMY DOMKU DLA MAŁEJ AIKI!!! Quote
zombie Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Nikogo u ciebie dziś nie było ale nie znikaj daleko. :-( Znajdzie się człowiek, któremu będziesz najwspanialszym psem na świecie , na pewno się znajdzie ... Tylko musisz poczekać . Quote
martabo Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Czy możecie napisać mi coś bliżej o suni? Poszukuję naprawdę MALUTKIEGO pieska, bo mam małe mieszkanie. Gdzie można zobaczyć Aikę? Ja jestem z Łodzi. Może wiecie, jaki sunia ma stosunek do kotów? Pozdrawiam serdecznie. Quote
zombie Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Martabo, już napisałam do Małgosi,żeby jak najszybciej udzieliła Ci info o małej. Także czekamy A swoją drogą , przyznaj ,że śliczna ona jest bardzo.;) Quote
zombie Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Aika , nie znikaj za daleko teraz. Ktoś na ciebie uwagę zwrócił nareszcie więc jeszcze będzie dobrze!!! Quote
zombie Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Aikuś, odważnie do przodu. Jesli ktoś już raz wejdzie na ten wątek , to o tobie nie zapomni. Jesteś idealnym , maleńkim towarzyszem podróży zyciowej. I musi ktoś to zauważyć. Quote
zombie Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 MałGoś napisz cos o sunieczce dla tej osoby jedynej do tej pory, która zwróciła na dziewczynke uwagę. Kochana mała , trzeba pilnować ,zebyś nie spadała. Quote
zombie Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 No to czekamy na odwiedziny kogoś, kto Cię pokocha i wieści, czy była na allegro! Quote
*Gajowa* Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Jaka ładna suńka z tej Aiki, podobna do "mojej" Charlinki /teraz już Kropki/. Oby szybko znalazła dobry domek. Quote
Recommended Posts