akucha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Skoczna Aika jest z pewnością, od razu: z pierwszej na siódma skoczyła:evil_lol: to teraz odwritnie, hop!!!! Skacz, skacz, może do domu wskoczysz... Quote
zombie Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Aikuś od dzisiaj na moim pulpicie!! Chwilowo zatem moja ślepulka popadła w niełaskę w tym temacie ale Aikuś się godnie prezentuje też!!!;) Ludzie kochani, ona po prostu kradnie serce od razu!!! Quote
Beata J. Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Aikuś, domku szuka się na pierwszej stronie. HOOOPSA! Quote
akucha Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Pieska z wachlazem widzieliście? Nie... to spójrzcie na Aikę :loveu: :loveu: :loveu: Pięknota szuka domku, w którym moglaby sobie poskakać, podokazywać i bardzo kogoś pokochać!!!! Wesołe cudo do wzięcia od zaraz!!!!! Quote
Beata J. Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ludzie, co jest? Przecież większość z Was szuka malutkiego pieska....... Quote
zombie Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ;) Aikuś, nie ma co już nawet napisac, wszystkie zalety widać gołym okiwm na zdjęciach!!! A to, czego nie widać, to dopiero musi być fascynujące. Codziennie oglądam cię z pulpitu i nie mogę uwierzyć, że nie mogę cię wziąć.:-( Że musisz czekać:-( . I że wciąż nie znalazł się jeden człowiek, co chciałby ci ofiarować na zawsze swoje serducho. Trzeba czekać... Quote
zombie Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Ludzie kochani , i co będzie z tą pchełką? :-( Tu sie juz zdarzyło tyle cudownych adopcji, może jeszcze ktoś tu położyłby swoją szczęśliwą rękę?:roll: Quote
zombie Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 ... jest takie czekanie, które już jest spotkaniem...:painting: Quote
akucha Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Cioteczko, :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: czy z moim czytaniem ze zrozumieniem cos nie tak :-o Quote
zombie Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Nie mogę jej wziąć teraz i nie wiem, kiedy będę mogła wogóle mieć następnego psa (takie życie niestabilne). I już mi różne rzeczy przychodzą do głowy do napisania. ;) A to był cytat z poezji śpiewanej, który jakoś dla Aikusi sam mi się napisał... Quote
akucha Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 zombie napisał(a):Nie mogę jej wziąć teraz i nie wiem, kiedy będę mogła wogóle mieć następnego psa (takie życie niestabilne). I już mi różne rzeczy przychodzą do głowy do napisania. ;) A to był cytat z poezji śpiewanej, który jakoś dla Aikusi sam mi się napisał... To też pięknie, bo od serca. Nie martw sie tak cioteczko domek się znajdzie, bo ona wyjatkowa jest. Poczekamy. Warto!!! I nie zapomnimy o niej :loveu: Quote
zombie Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Może jeszcze raz by ją na allegro wrzucić, MałGośka ( a może Beata J.???):roll: , ale z tym zdjęciem, na którym stoi sobie na budzie i patrzy prosto w obiektyw , bo jest na nim urzekająca ;) . A i może jeszcze to ostatnie na rękach, żeby było widać te skromne rozmiary Aikuni. I może tekt jakiś zaproponuję: "Maleńka Aikusia której maleńki światek ograniczył się do boksu . Stamtąd nie widać lasów, łąk , rzek i szerokiej drogi. A ona chciałaby tyle jeszcze zobaczyć na wędrówkach z dobrym ludzkim przyjacielem. I tyle z tego świata jemu pokazać przez siebie." Quote
Beata J. Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Aukcja Aikuni cały czas trwa. Do jej zakończenia zostało jeszcze 8 dni. Wykorzystałam wszystkie dostępne w tym wątku zdjęcia. Te, o których piszesz zombi też są. W miniaturce umieściłam zdjęcie, na którym jest zbliżenie główki, bo sądziłam że takie będzie czytelniejsze. Aukcja jest tak ustawiona, aby Aika była cały czas na górze, więc nie spada nam nisko. Twoją propozycję tekstu oczywiście mogę dopisać. Aika ma ponad 855 wyświetleń. 2 osoby sunię obserwują. Oto link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=105055978 Quote
zombie Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Dzięki Beata! Dużo by dla mnie znaczyo gdybyś tam umiesciła ten powyższy tekst, może nie najwyższych lotów ale Aika jest takim moim marzeniem , które się nie zrealizuje w najbliższym czasie.:-( Jeszcze 8 dni? Dwie osoby, wielką , ogromniastą pokładam nadzieję w tej aukcji. I nie ja jedna :wink: !!! A póki co, Aikuś słodka... Trwaj na posterunku forumowym wytrwale!!! Quote
Beata J. Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Zombie, wedle życzenia -aukcja została poprawiona :lol: Na pewno znajdziemy dla niej wspaniały domek. Będziemy szukać do skutku. MUSI SIĘ UDAĆ ! Quote
akucha Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 No to czekamy na dobre wieści!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zombie Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Widziałam ! Już są 993 wyświetlenia, to chyba dużo? Małej Aikuni trzeba dużo , dużo szczęścia . :roll: Quote
Beata J. Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 zainteresowanie jest spore, prawie od samego początku 2 osoby małą obserwują, ale do mnie nikt nie napisał, nie wiem czy Małgośkę ktos pytał. To mogą niestety zwykli gapie być. :-( Ale to nic, wystarczy nam tylko ta jedna jedyna osoba. Na pewno niedługo się znajdzie Quote
zombie Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Ja i tak uważam, że na tę ilość psów, jaka jest na allegro, Aika, jest często odwiedzana. Ale to fakt, zależy nam na jednej osobie , dla której Aika będzie światełkiem na tym świecie. :bluepaw: Także jest jeszcze 7 dni do konca aukcji. Niech jej przyniosą szczęście. Quote
Beata J. Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Będzie dobrze, a jak nikt się tym razem nie znajdzie to wystawimy jeszcze raz- i tak do skutku. Quote
MałGośka Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Beata - niestety, cisza. Ale nie poddawajcie się, niejednokrotnie potrzeba wielu tygodni czy nawet miesięcy by wreszcie mieć się z czego cieszyć :roll: Pisałam to na wielu topikach tych "moich" ogonów, ale jeszcze raz powtórzę - najważniejsze to psa rozreklamować odpowiednio. Jeśli tylko macie wolne 10 minut - to przeczytajcie moją "instrukcję" jaką przygotowałam na forum schroniskowym :) Może dzięki Wam Aice sie poszczęści?.... Quote
Recommended Posts