akucha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Jaka Aika jest duża? Dzisiaj wysłałam jej ofertę, ale stwierdzono "za duża" :placz: która z cioteczek odpowie??? Quote
MałGośka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='akucha']która z cioteczek odpowie??? Akucha :o Przecież tylko ja jestem na miejscu :razz: Mała jest, popatrz na fotki w objęciach naszego pracownika, chłopak jest wysoki. Ale wielkość niestety trudno pokazać nawet na fotach - wielokrotnie słyszę, że psiak na zdjęciach wydaje się wyższy/niższy/mniej kudłaty/szczuplejszy/itd. Jednak jeśli słyszę od kogoś taka uwagę jak zacytowana przez Ciebie - to zazwyczaj to dla psa dobrze nie wróży niestety. Więc może nie ma czego żałować. Paros - dzięki :buzi: Quote
Beata J. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Qrde, przecież ona jest M A Ł A ! :diabloti: Może oni szukają szynszyli??? Quote
akucha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Też tak myślę Małgosiu, ale smutno mi się zrobiło i chciałam potwierdzenia, że to nieduży pies :placz: Ludzie maja swoje wymagania, niestety... Nie mogę zrozumieć, nie mogę - dlaczego ona jeszcze nie ma swojego domu. Szuka już tak długo, to przecież pies jak marzenie. Śliczna, pluszowa maskotka z ogonkiem jak wachlarzyk, a te bursztynowe ślepia... takie bystre, co jest?!?!? Aika, dlaczego nikogo nie wzrusza twoja bezdomność???? Quote
Beata J. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Na allegro nadal 3 osoby obserwują naszą gwiazdeczkę, ale chyba nie należy z tym wiązać szczególnych nadziei skoro brak odzewu telefonicznego czy mailowego. Dlatego "wrzuciłam" małą na www.aaaby.pl Jutro powinno być ogłoszenie Quote
Beata J. Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Tutaj link: http://www.aaaby.pl/100,47260,,,,21574113,Zwierzaki,SHOW.html? Quote
akucha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Aika - słonko, niech się wreszcie do ciebie szczęście uśmiechnie :multi: Quote
*Gajowa* Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Dzisiaj Ciocia Beata widocznie bardzo zajęta od rana, więc ja pięknotkę podnoszę. Quote
akucha Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Aiko, ja też mocno ci kibicuję i wznoszę prośby o domek dla tej niezwykłej suni!!!! Quote
akucha Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [SIZE="3"]Tak wyglądam. Pomóż mi znaleźć dom, tak długo już czekam... :-( Quote
Beata J. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 *Gajowa* napisał(a):Dzisiaj Ciocia Beata widocznie bardzo zajęta od rana, więc ja pięknotkę podnoszę. Święta prawda. U mnie żniwa :evil_lol: . Dziękuję Gajowa za pomoc. Polecam Aikunię - leciutka do podnoszenia Na allegro obecnie 4 podglądaczy. Niedługo koniec aukcji więc może w końcu ktoś się zlituje nad psinką. Quote
Beata J. Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 *Gajowa* napisał(a):Kiedy do Aikusi uśmiechnie się szczęście ? Oj, sama juz nie wiem :shake: . Kończy się 2 aukcja na allegro ja ogłosiłam ją jeszcze na aaaby.pl, kolejna dobra cioteczka rozreklamowała ją w necie a tu cicho i głucho. Ale grunt to się nie poddawać. Na pewno się znajdzie.Dziwi mnie tylko, bo nie dość że jest śliczna to na dodatek młoda i mała a wydaje mi się, że sporo osób szuka takich psinek. Nikestety nowa rodzinka Aikuni jescze jest w ukryciu. Quote
akucha Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Rodzinko, gdzie jesteś????? Aika czeka i musi sie doczekać!!!! Piękna, młoda i tylko do dobrego domu :loveu: Domku nie zastanawiaj się, zabierz Aikę!!!! Quote
anetta Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ajeczko, malutka, co Ty robisz na 9 stronie :placz::glaszcze: A nie daloby sie porobic jej nowych zdjec? :oops: Takich na zielonej trawce :oops: Duzo wymagam, no nie?:oops: Quote
Beata J. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Małgosiu, jutro kończy się aukcja na allegro. Daj znać czy jest jakiś efekt czy wystawic ponownie. 5 osób ją obserwuje, ale skoro milczysz to pewnie efektów brak. Dzisiaj jeden gość zalicytował ale poprosił o wycofanie oferty. Quote
MałGośka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Beatka - niestety, brak odzewu :shake: Anetta - niestety, od dłuższego czasu mogłabym podskoczyć do schroniska tylko wieczorami/nocami, a wiadomo, że foty są wtedy nierealne (pomijając fakt, że mamy czynne do 16-tej ;)) Quote
Beata J. Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Aikuś, co ty robisz na 7 stronie?????:crazyeye: Quote
Beata J. Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Taka piękna sunia, a nie może znaleźć domku :placz: Quote
akucha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Aika na pierwszą stronę, domek bardzo potrzebny !!!! Quote
akucha Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 No to jeszcze raz podnoszę!!!! Młodziutka psina czeka na dom, piękna i bardzo stęskniona. Pomóżmy jej :placz: Quote
akucha Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dziś Aika na 16 stronie :-( :-( :-( Czy nikt nie pomoże, jak ten dom znaleźć??? Allegro, ogłoszenia, propozycje, odpowiedzi na oferty ... I nic :angryy: Co jest z nią nie tak??? Quote
Recommended Posts