Beata J. Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Podnosimy małą Aikunię. Jutro wezmę się chyba za trzecie już wystawienie Aiki na allegro. Za to w zdjęciach mam wybór że ho ho. Quote
Beata J. Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Nikt nie miał czasu zajrzeć do Aikuni :placz: Quote
akucha Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Dzisiaj niestety nie :placz: Znowu tak szybko spada :-( Co się dzieje, taaaki pies :placz: :placz: :placz: Quote
Beata J. Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jak miło że cioteczki dźwigają. W górę śliczny maluszku....... Quote
Beata J. Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Aikuś, kto Ciebie znajdzie na 5 stronie??????????!!!!!!!!!!!!!!! Wracaj szybciutko na sam szczyt Quote
Beata J. Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 To tempo spadania mnie dobija. Śmigaj ślicznotko do góry. W końcu musi się udać. Każdy swoje 10 minut ma i Ty też musisz. Ciotki się postarają. Quote
akucha Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Hop malutka. było troche nadziei i dziś znowu smutno :shake: Nawet nie powiem, na której stronie znalazłam Aikę... Co sie dzieje, co za podły świat, ech Aika, jak to zmienić... Quote
anetta Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ona jest rozbrajajaca :loveu: Furek, czy nic z tego nie bedzie? Quote
Beata J. Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Szukaj domku Aikunia, szukaj na pewno gdzieś jest :Dog_run: Quote
Furek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zebyscie mile Panie mialy mily dzien... Musimy jakos sie umowic jak i kiedy mamy mala zabrac, co ze sterylka itd...uwzgledniajac nasze plany przeprowadzkowe... Moze ktos moglby choc kawalek w nasza strone ja podwiezc? Rozumiem, ze mam dwie osobne budy kupowac... w tym jedna calkiem mala, tak?? Ale bardzo prosze: zadnych wiecej propozycji kolejnych malenstw, OK? Bo wczesniej ktos tu mowil o kilkunastu.. Quote
Beata J. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 FUREK to dla CIEBIE :Rose: :Rose: :Rose: :modla: :modla: :modla: :calus: :calus: :calus: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ależ to wspaniały dzień, teraz tylko dogrywanie szczegółów, ale mam nadzieję, że to już szczegół będzie. Małgosiu zmieniaj temat wątku. Quote
Furek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dzieki, dzieki, nie trzeba.. No widzisz, Beatko, napisalas ze cos cie tknelo i mnie tez tknelo, a teraz mam nadzieje, ze wszystko dalej sie odbrze ulozy.. Quote
Beata J. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tak czytam te ostatnie posty i wciąż nie mogę uwierzyć w to szczęście. Furek naprawdę chylę czoła. Tak sobie myslę, że skoro tknęło nas w jednej chwili, to wszystko musi się skończyć dobrze. A MałGośka już zna dobrą nowinę? Pisalam do niej rano, ale chyba nie ma jej przy komputerze, bo na razie nie mam odpowiedzi. Mam nadzieję, że sterylka i transport to już będą detale. Najważniejsze, żeby futrzaki się pokochały. Quote
Furek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 No to teraz konkret mile Panie: jaki rozmiar budy ma byc???? Bo ja tu calkiem malutka psinke widze na zdjeciach... Moze sie bedzie do Lucka przytulac, ale jesli nie to osobny domek nie zaszkodzi.. I tak pewnie skonczy w domu, ale przynajmniej na poczatku nie trzeba TZ draznic przesadnie... Quote
Beata J. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Pewnie słodko by było gdyby tulili się razem w jednym domku względnie w łóżeczku razem z Tobą i TZ :evil_lol: . Poczekamy czy MałGośka się odezwie jak nie to bedę ją bombardować telefonami Quote
Furek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tez mam taka nadzieje... ale nie od razu.. moj TZ za zwierzakami nie przepada, natomiast moja ukochana autystyczna kocica uwielbia zasypiac u niego pod pacha.... Quote
akucha Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Furek, jaka Ty kochana jesteś :loveu: :loveu: :loveu: nawet nie wiesz, jaka to dla nas radość :multi: :multi: :multi: A jaby cieszyła się cioteczka Zombi - może to kiedyś przeczyta - Zombi teraz rycz, tak tego pragnęłaś :lol: Beata J, dziękuję za wiadomość- pierwsza dobra dzisiaj :loveu: Aika ma dom, nasz piesek z wachlarzem ma dom :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: Kamień z serca... Quote
*Gajowa* Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ale piękną kumpelkę będzie miał Lucek. Bardzo sie cieszę i nie mam wątpliwości, że sie pokochają. Quote
Beata J. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 MałGośka dlaczego się nie odzywasz? Martwi mnie Twoje milczenie. Quote
Furek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Mam nadzieje, ze stworza zgodne stadko.. A u nas nawet do pracy mozna z psami, byle nie codziennie... Quote
MałGośka Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Milczałam bo mnie nie było ;) Furek - jest poważny problem. Mamy w schronisku nosówkę, piszę o tym na topiku schroniskowym. Napisałam już do Ciebie maila, jak będę coś więcej wiedziała - dam znać. Quote
Recommended Posts