Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PS. Czy pomoc w sprawie transportu aktualna? Jeśli tak, dajcie szybko znać...

W sobotę sama mogę się wybrać po sunię, a wcześniej pewnie i tak nikt nie dałby rady jej przetransportować do Łodzi.
Chyba, że ktoś tak czy inaczej będzie podróżował między Tychami a Łodzią?
Jeśli nie, to pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość do soboty i wybrać na zakupy po rzeczy potrzebne na przyjęcie kudłacza:)

Posted

szaka napisał(a):
W sobotę sama mogę się wybrać po sunię, a wcześniej pewnie i tak nikt nie dałby rady jej przetransportować do Łodzi.
Chyba, że ktoś tak czy inaczej będzie podróżował między Tychami a Łodzią?
Jeśli nie, to pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość do soboty i wybrać na zakupy po rzeczy potrzebne na przyjęcie kudłacza:)

To nie pozostaje nic innego, jak trzymać kciuki za sobotnie spotkanie suni z nową właścicielką...:lol::lol:

Posted

To nie pozostaje nic innego, jak trzymać kciuki za sobotnie spotkanie suni z nową właścicielką...

Jeszcze bardziej poproszę o trzymanie kciuków za sobotnie spotkanie Aronii z jej nowymi czworonożnymi współmieszkańcami- Pyńką i Łapsem :)

Posted

szaka napisał(a):
Jeszcze bardziej poproszę o trzymanie kciuków za sobotnie spotkanie Aronii z jej nowymi czworonożnymi współmieszkańcami- Pyńką i Łapsem :)

Oczywiście, że będziemy trzymać!!! I za wspólną fotkę całej trójki. Bardzo prosimy...:lol:

Posted

szaka napisał(a):

to ja trzymam mocno zaciśnięte o tak :thumbs:
i mam nadzieję że może spotkam aronię w łodzi, tylko szkoda że to drugi koniec miasta :-(

Posted

UBOCZE napisał(a):
Też już nie mogę się doczekać...:lol:

Wszyscy czekamy z niecierpliwością na tą "wielką" dla Aronii sobotę:evil_lol: I oczywiście na fotki z tego ważnego spotkania;)

Posted

polubek napisał(a):
i ja też czekam w końcu zamieszkamy w jednym mieście tylko w dwóch różnych jego końcach

Ja już to widzę jak nasza Polubek biega po Łodzi i wszędzie się rozgląda za naszą śliczną Aronią:evil_lol:

Posted

Jesteśmy gotowi do wyjazdu. Jutro rano ruszamy :)

P.S. Jak się dodaje zdjęcia? Muszą być wcześniej umieszczone na jakiejś stronie?

Posted

Aronia kochaniutka to Twoja ostatnia noc w schronisku!!! Jutro zaczynasz nowe lepsze życie!!!! Trzymamy kciuki za szczęśliwe spotkanie i całą podróż!!!

Posted

Bronka :) jest już w domku. Dzielnie zniosła podróż przysypiając na rękach.
Łaps po chwili cieszenia się z nowej suczki przestał ją zauważać. Pyza na początku wściekła na konkurentkę postanowiła ją pogonić, ale wolniutko obie panie zaczynają się tolerować.
Bronia to straszny wypłosz, wszystkiego się boi i niczemu nie ufa, ale nad tym popracujemy:)
Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mojej nowej domowniczce!
Jestem pewna, że Bronka (zwana do wczoraj Aronią) gdyby mogła, też by Wam podziękowała, z całego swojego zestrachanego serducha :)

Posted

szaka napisał(a):
Łaps po chwili cieszenia się z nowej suczki przestał ją zauważać. Pyza na początku wściekła na konkurentkę postanowiła ją pogonić, ale wolniutko obie panie zaczynają się tolerować.
Bronia to straszny wypłosz, wszystkiego się boi i niczemu nie ufa, ale nad tym popracujemy:)
Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mojej nowej domowniczce!
Jestem pewna, że Bronka (zwana do wczoraj Aronią) gdyby mogła, też by Wam podziękowała, z całego swojego zestrachanego serducha :)

:multi::multi::multi:

Będzie dobrze, ale bardzo prosimy o newsy. Jeśli już pierwszego dnia zaczynają się tolerować, to znaczy, że muszą się dogadać i już...;)

Bardzo, Bardzo Dziękujemy, Szaka!:lol: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Bronciu!!!:lol:

Posted

szaka napisał(a):
Łaps po chwili cieszenia się z nowej suczki przestał ją zauważać.

A Łaps to pewnie ta śliczna poczciwość z kanapy???:lol:

Posted

Broniu /Aroniu/ tak bardzo, bardzo się cieszę że już jesteś w swoim własnym domku :cunao::cunao::cunao: A nowe towarzystwo jak Cię nie zjadło na dzień dobry to znaczy, że będzie dobrze. A po tym co napisała nowa opiekunka czuję że będzie wszystko dobrze. Jeszcze tylko o zdjęcia poprosimy:cool3: