szaka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 PS. Czy pomoc w sprawie transportu aktualna? Jeśli tak, dajcie szybko znać... W sobotę sama mogę się wybrać po sunię, a wcześniej pewnie i tak nikt nie dałby rady jej przetransportować do Łodzi. Chyba, że ktoś tak czy inaczej będzie podróżował między Tychami a Łodzią? Jeśli nie, to pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość do soboty i wybrać na zakupy po rzeczy potrzebne na przyjęcie kudłacza:) Quote
UBOCZE Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 szaka napisał(a):W sobotę sama mogę się wybrać po sunię, a wcześniej pewnie i tak nikt nie dałby rady jej przetransportować do Łodzi. Chyba, że ktoś tak czy inaczej będzie podróżował między Tychami a Łodzią? Jeśli nie, to pozostaje mi uzbroić się w cierpliwość do soboty i wybrać na zakupy po rzeczy potrzebne na przyjęcie kudłacza:) To nie pozostaje nic innego, jak trzymać kciuki za sobotnie spotkanie suni z nową właścicielką...:lol::lol: Quote
szaka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 To nie pozostaje nic innego, jak trzymać kciuki za sobotnie spotkanie suni z nową właścicielką... Jeszcze bardziej poproszę o trzymanie kciuków za sobotnie spotkanie Aronii z jej nowymi czworonożnymi współmieszkańcami- Pyńką i Łapsem :) Quote
UBOCZE Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 szaka napisał(a):Jeszcze bardziej poproszę o trzymanie kciuków za sobotnie spotkanie Aronii z jej nowymi czworonożnymi współmieszkańcami- Pyńką i Łapsem :) Oczywiście, że będziemy trzymać!!! I za wspólną fotkę całej trójki. Bardzo prosimy...:lol: Quote
polubek Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 szaka napisał(a):Jeszcze bardziej poproszę o trzymanie kciuków za sobotnie spotkanie Aronii z jej nowymi czworonożnymi współmieszkańcami- Pyńką i Łapsem :) to ja trzymam mocno zaciśnięte o tak :thumbs: i mam nadzieję że może spotkam aronię w łodzi, tylko szkoda że to drugi koniec miasta :-( Quote
UBOCZE Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Sylwia K napisał(a):sobota juz jutro:cool3: Też już nie mogę się doczekać...:lol: Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 UBOCZE napisał(a):Też już nie mogę się doczekać...:lol: Wszyscy czekamy z niecierpliwością na tą "wielką" dla Aronii sobotę:evil_lol: I oczywiście na fotki z tego ważnego spotkania;) Quote
polubek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 i ja też czekam w końcu zamieszkamy w jednym mieście tylko w dwóch różnych jego końcach Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 polubek napisał(a):i ja też czekam w końcu zamieszkamy w jednym mieście tylko w dwóch różnych jego końcach Ja już to widzę jak nasza Polubek biega po Łodzi i wszędzie się rozgląda za naszą śliczną Aronią:evil_lol: Quote
koosiek Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Proszę, zajrzyjcie na wątek trzech przerażonych szczylków, które nie dadzą sobie rady w schronie :( http://www.dogomania.pl/threads/186565-Trzy-przera%C5%BCone-szczeniaki-przepadn%C4%85-w-ostrowskim-schronie... Quote
szaka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Jesteśmy gotowi do wyjazdu. Jutro rano ruszamy :) P.S. Jak się dodaje zdjęcia? Muszą być wcześniej umieszczone na jakiejś stronie? Quote
ewatonieja Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 zdjęcia mozna wrzucic na serwisy fotosik.pl (nie polecam) imageshack.us lub tinypict.pl potem na forum wkleic odpoiedni link wygenerowany na tych serwisach i gotowe Quote
szaka Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Dzięki Natalia :) Chciałam wkleić zdjęcie moich sierściuchów, które spokojnie śpią i nie wiedzą, że jutro czeka ich ciekawy dzień :) Jakoś to dodawanie nie działa... więc wkleję link. http://img231.imageshack.us/i/psiory.jpg/ Quote
UBOCZE Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 To ja może pomogę. Z prawdziwego zdarzenia kanapowce!!! Cudeńka...:lol::lol::lol: Ale szczęściara z tej Aronii...:lol: Quote
AlfaLS Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Aronia kochaniutka to Twoja ostatnia noc w schronisku!!! Jutro zaczynasz nowe lepsze życie!!!! Trzymamy kciuki za szczęśliwe spotkanie i całą podróż!!! Quote
UBOCZE Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Myślmy ciepło o tym, jak te cudne kanapowce przyjmą nową domowniczkę... Ale coś mi serce podpowiada, że będzie dobrze...:lol::lol::lol: Quote
szaka Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Bronka :) jest już w domku. Dzielnie zniosła podróż przysypiając na rękach. Łaps po chwili cieszenia się z nowej suczki przestał ją zauważać. Pyza na początku wściekła na konkurentkę postanowiła ją pogonić, ale wolniutko obie panie zaczynają się tolerować. Bronia to straszny wypłosz, wszystkiego się boi i niczemu nie ufa, ale nad tym popracujemy:) Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mojej nowej domowniczce! Jestem pewna, że Bronka (zwana do wczoraj Aronią) gdyby mogła, też by Wam podziękowała, z całego swojego zestrachanego serducha :) Quote
UBOCZE Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 szaka napisał(a):Bronka :) jest już w domku. Dzielnie zniosła podróż przysypiając na rękach. Łaps po chwili cieszenia się z nowej suczki przestał ją zauważać. Pyza na początku wściekła na konkurentkę postanowiła ją pogonić, ale wolniutko obie panie zaczynają się tolerować. Bronia to straszny wypłosz, wszystkiego się boi i niczemu nie ufa, ale nad tym popracujemy:) Dziękuję wszystkim, którzy pomogli mojej nowej domowniczce! Jestem pewna, że Bronka (zwana do wczoraj Aronią) gdyby mogła, też by Wam podziękowała, z całego swojego zestrachanego serducha :) :multi::multi::multi: Będzie dobrze, ale bardzo prosimy o newsy. Jeśli już pierwszego dnia zaczynają się tolerować, to znaczy, że muszą się dogadać i już...;) Bardzo, Bardzo Dziękujemy, Szaka!:lol: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, Bronciu!!!:lol: Quote
UBOCZE Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 szaka napisał(a):Bronka :) jest już w domku. Dzielnie zniosła podróż przysypiając na rękach. Łaps po chwili cieszenia się z nowej suczki przestał ją zauważać. A Łaps to pewnie ta śliczna poczciwość z kanapy???:lol: Quote
polubek Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 no to polubek zaczyna polowanie w łodzi na bronkę(aronię) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Broniu /Aroniu/ tak bardzo, bardzo się cieszę że już jesteś w swoim własnym domku :cunao::cunao::cunao: A nowe towarzystwo jak Cię nie zjadło na dzień dobry to znaczy, że będzie dobrze. A po tym co napisała nowa opiekunka czuję że będzie wszystko dobrze. Jeszcze tylko o zdjęcia poprosimy:cool3: Quote
Recommended Posts