Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madallena']to tym bardziej lucyfcia mozesz im pomoc. (ja ani mshume nie jestesmy ze slaska)
Aronia bardzo potrzebuje DT ...[/QUOTE]

Nie jestem zwolenniczką DT. Znajdę Jej DS.

Posted

łzy wzruszenia pociekły po mej twarzy... Rozumiem,ze twoja obecnosć na wątku Aronii z twoich okolic i obrzydzenie do zarabianiu na psach oznacza, ze wezmiesz ją na bezpłatny DT:multi:[quote name='lucyfcia'][quote name='mshume']Brakowało cie tu z twoją sektywistyczną zyłką ;) Ktos musi tropić afery na dogo,nie? Poprosze moderatora zeby sprawdzil IP, czy nie dublujesz nickow na dogo.[/QU
A sobie sprawdzaj. Niektórych sprawdzają właściwsze władze. Takich na dorobku z niby "DT" dla własnych korzyści.
Biznes wspaniały.Można z tego nieżle żyć. Kiedyś nawet był taki wątek dziewuszki - oszustki na Dogo z Białołęki z 2009r.
I wiesz, w przeciwieństwie do tych "niektórych z DT" nie zbieram kasy na niby dalszy żywot piesków, na jedzenie i leczenie. Pomagam za swoje.
Nie żyję ze skarpetek.
Zawsze w domu jest coś, żeby wspomóc te niechciane.W schronie, czy na ulicy.
I zawsze można leczyć za swoje.
I to jest właśnie miłość do innych istot.[/QUOTE]

Posted

[quote name='lucyfcia']Nie ma problemu Mada:) znajdę drogę.

Lucyfcia, kontakt z Grażyną nie jest żadną tajemnicą, znajdziesz namiar tel. choćby na wątku Postera:
http://www.dogomania.pl/threads/178087-10-lat-za-kratami-hotelik-juA-jest-transport-teA-tylko-deklaracji-brak

Sam podawałem też ten kontakt w ogłoszeniach dla Aronii...

Ludzie!!! Co tu się dzieje???!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wątki tyskie, które znam, były zawsze bardzo sympatyczne, a tutaj??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O co chodzi???

Posted

[quote name='Mada:)']DZIEWCZYNY! Możecie wytlumaczyć, o co chodzi? To chyba nie jest odpowiednie miejsce do rozwiązywania sporów między Wami...?[/QUOTE]

Chodzi o POMOC wszystkim niechcianym zwierzaczkom.... i aby nie robić z tego prywaty. Prywaty w postaci płatnych DT. Pomijam pieski ras dużych, które zjedzą wiaderko. Naprawdę, te małe bidy ze schronów wyżywią się normalnie, przy każdej rodzinie. Sama, mając psinkę, dokarmiałam i dokarmiam wiele istnień. Nie grzeszę groszem, ale poprostu pomagam.
Nie robię ze swojej pomocy sposobu na SWOJE Życie.

Posted

[quote name='mshume']łzy wzruszenia pociekły po mej twarzy... Rozumiem,ze twoja obecnosć na wątku Aronii z twoich okolic i obrzydzenie do zarabianiu na psach oznacza, ze wezmiesz ją na bezpłatny DT:multi:

Czytaj Mshume ze zrozumieniem.

Posted

Założ swój oddzielny wątek do dyskusji i nie smiec tutaj[quote name='lucyfcia']Chodzi o POMOC wszystkim niechcianym zwierzaczkom.... i aby nie robić z tego prywaty. Prywaty w postaci płatnych DT. Pmijam pieski ras dużych, które zjedzą wiaderko. Naprawdę, te małe bidy ze schronów wyżywią się normalnie, przy każdej rodzinie. Sama, mając psinkę, dokarmiałam i dokarmiam wiele istnień. Nie grzeszę groszem, ale poprostu pomagam.
Nie robię ze swojej pomocy sposobu na SWOJE Życie.[/QUOTE]

• Downvote 1
Posted

[quote name='ewatonieja']moja znajoma chciałaby adoptować sunię skontaktuje się z Wami a opinie o niej i domu jaki oferuje może Wam przekazać także uzytkownik mmd gdyż była ona w zeszłym tygodniu na wizycie przedadopcyjnej w zw. z zainteresowaniem Kasi adopcją psiaka z tego watku:
http://www.dogomania.pl/threads/184365-jej-rodze%C5%84stwo-gin%C4%99%C5%82o-na-jej-oczach-Marusia-ju%C5%BC-w-DS-b%C4%85d%C5%BA-dzielna!

To byłoby cudownie!!!:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='ewatonieja']hmmm chyba umknęło Wam coś waznego na pewno jesteście tu dla Aronii?[/QUOTE]

Mnie nie umknęło!!! Bo to jest news dnia!:lol::lol::lol:

Już dzwoniłem do Grażyny. Myślę, że Mada też wkrótce da znać...;)

Posted

Uff sporo tutaj emocji:) Jak pisała ewatonieja chciałabym adoptować suczkę. Mieszkam w Łodzi, więc pewnym problemem może być transport- będę mogła wybrać się po nią dopiero w sobotę.
Teraz jest już dość późno, więc jutro pozwolę sobie skontaktować się z Panią Grażyną i ustalić detale.
I jeszcze tak na marginesie...jestem pewna, że wszyscy, którzy zaglądają na to forum robią sporo dla zwierząt.
Każdy na swój sposób. Może więc nie warto spierać się o rozmiar swojego miłosierdzia?;)

Posted

Madallena napisał(a):
No pisz Ubocze!:)

Dzwoniłem, mówiąc o tym, co pisała w sprawie adopcji chyba paręnaście postów wcześniej Ewatonieja...:lol:

Posted

szaka napisał(a):
Uff sporo tutaj emocji:) Jak pisała ewatonieja chciałabym adoptować suczkę. Mieszkam w Łodzi, więc pewnym problemem może być transport- będę mogła wybrać się po nią dopiero w sobotę.
Teraz jest już dość późno, więc jutro pozwolę sobie skontaktować się z Panią Grażyną i ustalić detale.

No właśnie, to już wiemy kto...:lol:

Myślę, że transport byłby sprawą do załatwienia...;)

Posted

Aronia kochaniutka :loveu:, może wreszcie nadchodzą dla Ciebie lepsze dni?????????

UBOCZE czy Ty zauważyłeś że przynosisz szczęście naszym tyszakom???????? Bardzo, bardzo Cie proszę zaglądaj do nich jak najczęściej :lol:

Posted

Nie przesadzaj, Alfa...:lol: Tym razem ewatonieja była zwiastunem dobrej nowiny...:lol:

Myślę, że w sprawie transportu trzeba byłoby uśmiechnąć się do Nikusia...;)

Posted

szaka napisał(a):
I jeszcze tak na marginesie...jestem pewna, że wszyscy, którzy zaglądają na to forum robią sporo dla zwierząt.
Każdy na swój sposób. Może więc nie warto spierać się o rozmiar swojego miłosierdzia?;)

ojej, ale cudowna wiadomość.:multi:

Można by było poszukać na wątku transportowym czy ktoś będzie jechał tą trasą i jakoś się z nim zgrać..

Posted

Widzę, że dobre wieści już się rozeszły.:D
SZAKA DZIĘKUJĘ!!! :D

Na wątku pojawiło się wiele złych emocji, ale w przypadku tak radosnej nowiny pozwólcie, że nie będę się już na ich temat wypowiadać.

Z niecierpliwością czekam na weekend.

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Widzę, że dobre wieści już się rozeszły.:D
SZAKA DZIĘKUJĘ!!! :D

Na wątku pojawiło się wiele złych emocji, ale w przypadku tak radosnej nowiny pozwólcie, że nie będę się już na ich temat wypowiadać.

Z niecierpliwością czekam na weekend.

Czyli mamy rozumieć, że Szaka rozmawiała już z Grażynką i wszystko uzgodnione??????? Możemy się już cieszyć?????????

Posted

Kochana Aronio.
Zycze Ci wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, ze jestes juz wysterylizowana a jak nie Twoja wlascicielka zrobi to mozliwie jak najszybciej :)
Mam nadzieje, ze wizyta przebiegla pomyslnie.

Mam nadzieje, ze czeka juz na Ciebie Twoja wlasna kanapa obok twojej Pani i wlaczony, nie za glosno telewizor, zebys mogla wiadomosci poogladac.
Zycze, zeby twoja miska nie byla juz nigdy pusta. Zycze Ci zebys juz zawsze byla bezpieczna.
Trzymaj sie malenka! i informuj nas tu, na watku co u Ciebie slychac ;)

Posted

ewatonieja napisał(a):
Kasia w sobotę zabierze Aronię do domu :)

Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi::multi::multi:

PS. Czy pomoc w sprawie transportu aktualna? Jeśli tak, dajcie szybko znać...;)

Dziękujemy, Kasiu!!! Wszystkiego najlepszego, Kochana Aronio!!!:lol::lol::lol: