lucyfcia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Madallena']to tym bardziej lucyfcia mozesz im pomoc. (ja ani mshume nie jestesmy ze slaska) Aronia bardzo potrzebuje DT ...[/QUOTE] Nie jestem zwolenniczką DT. Znajdę Jej DS. Quote
mshume Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 łzy wzruszenia pociekły po mej twarzy... Rozumiem,ze twoja obecnosć na wątku Aronii z twoich okolic i obrzydzenie do zarabianiu na psach oznacza, ze wezmiesz ją na bezpłatny DT:multi:[quote name='lucyfcia'][quote name='mshume']Brakowało cie tu z twoją sektywistyczną zyłką ;) Ktos musi tropić afery na dogo,nie? Poprosze moderatora zeby sprawdzil IP, czy nie dublujesz nickow na dogo.[/QU A sobie sprawdzaj. Niektórych sprawdzają właściwsze władze. Takich na dorobku z niby "DT" dla własnych korzyści. Biznes wspaniały.Można z tego nieżle żyć. Kiedyś nawet był taki wątek dziewuszki - oszustki na Dogo z Białołęki z 2009r. I wiesz, w przeciwieństwie do tych "niektórych z DT" nie zbieram kasy na niby dalszy żywot piesków, na jedzenie i leczenie. Pomagam za swoje. Nie żyję ze skarpetek. Zawsze w domu jest coś, żeby wspomóc te niechciane.W schronie, czy na ulicy. I zawsze można leczyć za swoje. I to jest właśnie miłość do innych istot.[/QUOTE] Quote
UBOCZE Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='lucyfcia']Nie ma problemu Mada:) znajdę drogę. Lucyfcia, kontakt z Grażyną nie jest żadną tajemnicą, znajdziesz namiar tel. choćby na wątku Postera: http://www.dogomania.pl/threads/178087-10-lat-za-kratami-hotelik-juA-jest-transport-teA-tylko-deklaracji-brak Sam podawałem też ten kontakt w ogłoszeniach dla Aronii... Ludzie!!! Co tu się dzieje???!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Wątki tyskie, które znam, były zawsze bardzo sympatyczne, a tutaj??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: O co chodzi??? Quote
ewatonieja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 moja znajoma chciałaby adoptować sunię skontaktuje się z Wami a opinie o niej i domu jaki oferuje może Wam przekazać także uzytkownik mmd gdyż była ona w zeszłym tygodniu na wizycie przedadopcyjnej w zw. z zainteresowaniem Kasi adopcją psiaka z tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/184365-jej-rodze%C5%84stwo-gin%C4%99%C5%82o-na-jej-oczach-Marusia-ju%C5%BC-w-DS-b%C4%85d%C5%BA-dzielna! Quote
lucyfcia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Mada:)']DZIEWCZYNY! Możecie wytlumaczyć, o co chodzi? To chyba nie jest odpowiednie miejsce do rozwiązywania sporów między Wami...?[/QUOTE] Chodzi o POMOC wszystkim niechcianym zwierzaczkom.... i aby nie robić z tego prywaty. Prywaty w postaci płatnych DT. Pomijam pieski ras dużych, które zjedzą wiaderko. Naprawdę, te małe bidy ze schronów wyżywią się normalnie, przy każdej rodzinie. Sama, mając psinkę, dokarmiałam i dokarmiam wiele istnień. Nie grzeszę groszem, ale poprostu pomagam. Nie robię ze swojej pomocy sposobu na SWOJE Życie. Quote
lucyfcia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mshume']łzy wzruszenia pociekły po mej twarzy... Rozumiem,ze twoja obecnosć na wątku Aronii z twoich okolic i obrzydzenie do zarabianiu na psach oznacza, ze wezmiesz ją na bezpłatny DT:multi: Czytaj Mshume ze zrozumieniem. Quote
mshume Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Założ swój oddzielny wątek do dyskusji i nie smiec tutaj[quote name='lucyfcia']Chodzi o POMOC wszystkim niechcianym zwierzaczkom.... i aby nie robić z tego prywaty. Prywaty w postaci płatnych DT. Pmijam pieski ras dużych, które zjedzą wiaderko. Naprawdę, te małe bidy ze schronów wyżywią się normalnie, przy każdej rodzinie. Sama, mając psinkę, dokarmiałam i dokarmiam wiele istnień. Nie grzeszę groszem, ale poprostu pomagam. Nie robię ze swojej pomocy sposobu na SWOJE Życie.[/QUOTE] 1 Quote
UBOCZE Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='ewatonieja']moja znajoma chciałaby adoptować sunię skontaktuje się z Wami a opinie o niej i domu jaki oferuje może Wam przekazać także uzytkownik mmd gdyż była ona w zeszłym tygodniu na wizycie przedadopcyjnej w zw. z zainteresowaniem Kasi adopcją psiaka z tego watku: http://www.dogomania.pl/threads/184365-jej-rodze%C5%84stwo-gin%C4%99%C5%82o-na-jej-oczach-Marusia-ju%C5%BC-w-DS-b%C4%85d%C5%BA-dzielna! To byłoby cudownie!!!:lol::lol::lol: Quote
lucyfcia Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='mshume']Założ swój oddzielny wątek do dyskusji i nie smiec tutaj[/QUOTE] Zapewne założę osobny wątek. Możesz być pewna. Quote
ewatonieja Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 hmmm chyba umknęło Wam coś waznego na pewno jesteście tu dla Aronii? Quote
Madallena Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Teraz przynajmniej Aronia jest na pierwszej stronie bo troche spadla dziewczyna..:( Quote
UBOCZE Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='ewatonieja']hmmm chyba umknęło Wam coś waznego na pewno jesteście tu dla Aronii?[/QUOTE] Mnie nie umknęło!!! Bo to jest news dnia!:lol::lol::lol: Już dzwoniłem do Grażyny. Myślę, że Mada też wkrótce da znać...;) Quote
szaka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Uff sporo tutaj emocji:) Jak pisała ewatonieja chciałabym adoptować suczkę. Mieszkam w Łodzi, więc pewnym problemem może być transport- będę mogła wybrać się po nią dopiero w sobotę. Teraz jest już dość późno, więc jutro pozwolę sobie skontaktować się z Panią Grażyną i ustalić detale. I jeszcze tak na marginesie...jestem pewna, że wszyscy, którzy zaglądają na to forum robią sporo dla zwierząt. Każdy na swój sposób. Może więc nie warto spierać się o rozmiar swojego miłosierdzia?;) Quote
UBOCZE Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Madallena napisał(a):No pisz Ubocze!:) Dzwoniłem, mówiąc o tym, co pisała w sprawie adopcji chyba paręnaście postów wcześniej Ewatonieja...:lol: Quote
UBOCZE Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 szaka napisał(a):Uff sporo tutaj emocji:) Jak pisała ewatonieja chciałabym adoptować suczkę. Mieszkam w Łodzi, więc pewnym problemem może być transport- będę mogła wybrać się po nią dopiero w sobotę. Teraz jest już dość późno, więc jutro pozwolę sobie skontaktować się z Panią Grażyną i ustalić detale. No właśnie, to już wiemy kto...:lol: Myślę, że transport byłby sprawą do załatwienia...;) Quote
AlfaLS Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Aronia kochaniutka :loveu:, może wreszcie nadchodzą dla Ciebie lepsze dni????????? UBOCZE czy Ty zauważyłeś że przynosisz szczęście naszym tyszakom???????? Bardzo, bardzo Cie proszę zaglądaj do nich jak najczęściej :lol: Quote
szaka Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Myślę, że transport byłby sprawą do załatwienia... To było by fantastycznie, oczywiście pokryłabym wszystkie koszty... Quote
UBOCZE Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Nie przesadzaj, Alfa...:lol: Tym razem ewatonieja była zwiastunem dobrej nowiny...:lol: Myślę, że w sprawie transportu trzeba byłoby uśmiechnąć się do Nikusia...;) Quote
Sylwia K Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 szaka napisał(a):Uff sporo tutaj emocji:) Jak pisała ewatonieja chciałabym adoptować suczkę. Mieszkam w Łodzi, więc pewnym problemem może być transport- będę mogła wybrać się po nią dopiero w sobotę. Teraz jest już dość późno, więc jutro pozwolę sobie skontaktować się z Panią Grażyną i ustalić detale. I jeszcze tak na marginesie...jestem pewna, że wszyscy, którzy zaglądają na to forum robią sporo dla zwierząt. Każdy na swój sposób. Może więc nie warto spierać się o rozmiar swojego miłosierdzia?;) ojej, ale cudowna wiadomość.:multi: Można by było poszukać na wątku transportowym czy ktoś będzie jechał tą trasą i jakoś się z nim zgrać.. Quote
grazyna9915 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Widzę, że dobre wieści już się rozeszły.:D SZAKA DZIĘKUJĘ!!! :D Na wątku pojawiło się wiele złych emocji, ale w przypadku tak radosnej nowiny pozwólcie, że nie będę się już na ich temat wypowiadać. Z niecierpliwością czekam na weekend. Quote
AlfaLS Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 grazyna9915 napisał(a):Widzę, że dobre wieści już się rozeszły.:D SZAKA DZIĘKUJĘ!!! :D Na wątku pojawiło się wiele złych emocji, ale w przypadku tak radosnej nowiny pozwólcie, że nie będę się już na ich temat wypowiadać. Z niecierpliwością czekam na weekend. Czyli mamy rozumieć, że Szaka rozmawiała już z Grażynką i wszystko uzgodnione??????? Możemy się już cieszyć????????? Quote
Madallena Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Kochana Aronio. Zycze Ci wszystkiego co najlepsze. Mam nadzieje, ze jestes juz wysterylizowana a jak nie Twoja wlascicielka zrobi to mozliwie jak najszybciej :) Mam nadzieje, ze wizyta przebiegla pomyslnie. Mam nadzieje, ze czeka juz na Ciebie Twoja wlasna kanapa obok twojej Pani i wlaczony, nie za glosno telewizor, zebys mogla wiadomosci poogladac. Zycze, zeby twoja miska nie byla juz nigdy pusta. Zycze Ci zebys juz zawsze byla bezpieczna. Trzymaj sie malenka! i informuj nas tu, na watku co u Ciebie slychac ;) Quote
UBOCZE Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ewatonieja napisał(a):Kasia w sobotę zabierze Aronię do domu :) Bardzo się cieszę!!!:multi::multi::multi::multi::multi: PS. Czy pomoc w sprawie transportu aktualna? Jeśli tak, dajcie szybko znać...;) Dziękujemy, Kasiu!!! Wszystkiego najlepszego, Kochana Aronio!!!:lol::lol::lol: Quote
Recommended Posts