Sylwia K Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 moja suka do tej pory sztywnieje jak się bierze na ręce. Dla mnie to nie problem, bo jedyny moment w jakim jest brana 'na ręce' to u weta jak ją na stół wsadzamy. Może zaniechajcie na jakiś czas brania jej na ręce, bo się zrazi totalnie. Quote
Mada:) Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Zaraz po tym, jak uda się ją wziąć na ręce, jest nagradzana. Innego wyjścia nie ma, gdyż inaczej z boksu nie wyjdzie. Damy radę. ;) Quote
UBOCZE Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Czy Grażyna miała jakieś telefony w sprawie Aronii? Quote
AlfaLS Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 UBOCZE napisał(a):Czy Grażyna miała jakieś telefony w sprawie Aronii? Myślę, że nie bo jakoś dałaby znać. Czy to mnie czy Madzie. Quote
Sylwia K Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 wstawiłam nowe fotki do jej allegro. Mam nadzieje, ze to pomoże i ktoś się w niej zakocha wreszcie http://allegro.pl/show_item.php?item=997823632 Quote
Sylwia K Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Dostałam takiego maila: "Witam. Cz sunia ma wątek na Dogomanii" odpisałam i podałam linka do wątku. Quote
Mada:) Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Dzwonili ludzie zainteresowani Aronią jakiś czas temu, ale mieli oprócz niej na uwadze jeszcze jakiegoś psiaka z innego schroniska. Od tej pory się nie odezwali. Quote
UBOCZE Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Aronia jakoś haniebnie nam spadła... Czy ludzie zainteresowani Aronią znaleźli ją w którymś z ogłoszeń? Quote
UBOCZE Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Bardzo pusto i smutno u Aronii. Nie rozumiem, dlaczego taka piękność nie ma jeszcze domku...:-(:-(:-( Quote
polubek Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 aroniu w przyszłym tygodniu mam wolne, obiecuję ci że będziemy szukać domku Quote
Mada:) Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Dziś trzeci spacerek Aroni się odbył. Powiem Wam, że mała robi mega postępy!! Zwykle bywało tak, że zapięcie jej na smycz trwało długo, wymagało wczołgiwania się grazyny9915 do boksu. Dziś Aronia, czekała przy kratach i oblizywała się na myśl skarmiania smaczków! Co prawda pisknęła, przy braniu na ręce, ale niedługo po tym wyrywała się i chciała iść na własnych łapkach. Zmieniła się baaardzo! Daje się głaskać, dziś tak jej przyjemnie było, że aż się nastawiała i wyginała hihi Spacerek baaardzo udany, pełen postępów. Widać, że Aronia przekonała się do nas. Teraz będzie już z górki z jej psychiką! :) Quote
Sylwia K Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 to cudowne wieści Jeszcze tylko domeczek trzeba jej znaleźć! Quote
Mada:) Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 Nowe wieści: Aronia ma charakterek dominujący, jeśli chodzi o psy. Podszczypuje psiaki, jest zazdrosna. Nie nadaje się zatem do domu, gdzie jest już pies, czy też kot. Podsumowując, szukamy dla Aronii domu bez dzieci, bez psów i bez kotów. To typ jedynaczki. Niemniej jednak, jest bardzo kochaną sunią! Quote
polubek Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Mada:) napisał(a):Nowe wieści: Aronia ma charakterek dominujący, jeśli chodzi o psy. Podszczypuje psiaki, jest zazdrosna. Nie nadaje się zatem do domu, gdzie jest już pies, czy też kot. Podsumowując, szukamy dla Aronii domu bez dzieci, bez psów i bez kotów. To typ jedynaczki. Niemniej jednak, jest bardzo kochaną sunią! a to mały diabeł :evil_lol: Quote
Mada:) Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Dzięki dziewczyny!! :) Na obecną chwilę Aronia jest w boksie z trzema chłopakami. :D W sobotę kolejny spacerek. Quote
Mada:) Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Niestety spacerek się nie odbył, gdyż lało okropnie... ;( Przełożyliśmy na jutro, o ile będzie w miarę ładna pogoda. ;) Quote
Mada:) Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Wczoraj Aronia była na spacerze. To już nie ten sam pies, co sprzed kilku tygodni! Małpica się cieszy na nasz widok, nie ucieka do boksu! Daje się głaskać, uwielbia jeść. Nawet zaczepiała psiaki do zabawy i chciala Filipowi zabawkę ukraść! No cud pies się z niej klaruje! :) Obszczekała jakichś facetów, odważna kobitka. Quote
Niebieska713 Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Mada:) napisał(a):Nowe wieści: Aronia ma charakterek dominujący, jeśli chodzi o psy. Podszczypuje psiaki, jest zazdrosna. Nie nadaje się zatem do domu, gdzie jest już pies, czy też kot. Podsumowując, szukamy dla Aronii domu bez dzieci, bez psów i bez kotów. To typ jedynaczki. Niemniej jednak, jest bardzo kochaną sunią! Moze ona zachowuje sie tak,bo jest w schronisku. Moze w domku bylaby zupelnie innna? Quote
Mada:) Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Trudno gdybać, kiedy nie możemy psa 'sprawdzić' w domowych warunkach. Moim zdaniem jednak, z obserwacji wynika, że Aronia będzie właśnie taką jedynaczką swojej pani/pana. Quote
Recommended Posts