Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze, ona sie ogarnie w domu.Nie wyglada na psiaka, ktoremu potrzebne sa miesiace, zeby sie ogarnac.. Kilka dni, lozko, przytulanie i bedzie ok.
Kurcze, Tychy...wspolczuje jej :(

Nie mozna jej przeniesc do pomieszczen dla ludzi? tam jest duzo pokoi i stoja puste...

Posted

o tych gdzie siedzi czasem taka przemila Pani :lying:
Tam gdzie jest gabinet wet. Widzialam tam bardzo duzo pomieszczen (socjal, toaleta, gabinet itp.) i wszystkie staly puste, bez psow :huh:

Posted

Ubocze. Dopiszcie prosze w ogloszeniach, ze jezeli nie moga jej zaadoptowac niech dadza jej chociaz DT. jej Dt jest potrzebny :( bardo potrzebny. Dogomania arabia, trzeba szukac osoby, ktore z serca chca pomoc psiakowi...

Posted

Moje ulubone, pytania :)

Jak czesto jestescie w schronie?
Jak czesto mozecie probowac ja socjalizowac?
czy pozwola Wam wejsc do jej klatki?
czy tylko przez kraty?
czy ona bierze smakolyki z reki?
Czy siedzi w kącie?
Jak zachowuje sie w stos do innych psów?
Czy stawia uszy?
Czy da rade ulokowac ja w pustych pomieszczeniach dla ludzi?
Ktora z Was ma z nia kontakt?

Posted

Możecie podawać ten nr: 601-294-064 - wolontariuszka Grażyna.

Aronia jest coraz bardziej odważna. Dziś dała się pogłaskać! :) To będzie kochana psinka.

Madallena:
W schronisku jesteśmy raz na tydzień (sobota). Socjalizacja Aronii może się odbywać tylko i wyłącznie przez kraty przy okazji wyprowadzania innych psów na spacerki. Do jej klatki nie wchodzimy, natomiast pracownicy nie mają z tym problemu. Nie miała okazji dostać smakołyków z ręki. Inne psy akceptuje (przynajmniej te z boksu), nie wykazuje agresjii, jest tolerancyjna. Czasami stawia uszka. Nie wiem, o jakich pomieszczeniach dla ludzi mówisz. W schronisku nie ma takiej możliwości.
Kontakt mamy z nią przez kraty.

Posted

Zmienilam zdanie, wyedytowalam post :(

Sytuacja mega zadluzonych benkow (mamy dlugi w tysiacach zlotych) zmusza mnie do podjecia pewnych zmian.

Moge wziac mala na DT, na socjalizacje. DT bedzie jednak platny 10 zl/doba z karma. Cala kwota zostanie przeznaczona na Diego - bernardyna, ktory siedzi w hotelu (400 zl/mies + karma).

Jezeli znajoma Amigo nie bedzie w stanie wziac malej, przemyslcie moja propozycje. Jest czas, jutro przyjezdza do mnie sunia na DT. Aronie moge wziac jak Fizia pojdzie do DS.