AlfaLS Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 [quote name='majku33krakow']ja wpłacał będę alfaLS i powoli wychodził z długu,czyli na razie skupie się na 100zł co miesiąc,powoli dług będę zwracał,życie czasami nie współpracuje z człowiekiem tak jak się chce. te nasze weteranki i tak są bardzo ładnie finansowo prowadzone bo większośc psiaków zadłużona jest.[/QUOTE] Majku - ta kasa jest bardzo iluzoryczna - to niby ponad 400 zł. ale to jest na opłatę za Hotel dla jednej suni na jeden miesiąc... A druga? A poza tym - zwróć uwagę - kilka osób wpłaciło na 2-3 m-ce do przodu czyli powinien być zapas, a my tą kasę wydajemy bardzo na bieżąco... Quote
furciaczek Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Abra po kilkudniowych protestach przy misce zaczyna wszystko ladnie zjadac:) Pierwsze dwa dni koopy nie ladne,, zaczynalam sie martwic ale i w tej kwestii sie wszystko unormowalo i teraz ma wzorcowe ;) Quote
wilczy zew Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 pozwolę sobie Zamieszczone przez mariamc Wspólny kandydat Dogo i Miau przegrywa na KV. GŁ0SUJCIE NA BIAŁĄ PODLASKĄ - TAM CZEKA PONAD 350 PSÓW. Znajdźcie chwilkę czasu i zagłosujcie w ankiecie, która może pomóc Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Białej Podlaskiej zdobyć karmę na zimę. Wystarczy parę minut, a ponad 350 psich ogonów zamerda w podziękowaniu :smile: Wystarczy się zarejestrować i oddać swój głos. Jest to zupełnie bezpłatne. Nie bądźmy obojętni... INSTRUKCJA JAK GŁOSOWAĆ W KV 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje regulamin rejestracji, a Ty zaznaczasz: Akceptuję 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, dwa razy e-mail, dwa razy hasło oraz rozwiązujesz zadanie - potwierdzenie rejestracji i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8.wybierasz wątek "Poznajmy się" :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 51ee6e7637 i wpisujesz jeden post uprawniający do głosowania w ankiecie 9. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2012” :arrow: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15746 10. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 3 (trzecią) - schronisko "Azyl" w Białej Podlaskiej , klikasz pod ankietą „wyślij”. 11. Podajesz nr telefonu komórkowego ( dziewięciocyfrowy), smsem dostajesz kod weryfikacyjny, który wpisujesz i zatwierdzasz oddanie głosu..SMS jest darmowy! Quote
majku33krakow Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 wczoraj wpłaciłem 50zł dla weteranek Quote
magda222 Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Kiedy możemy liczyć na obiecane daaawno temu zdjęcia? Quote
kasiainat Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Rzeczywiście bardzo dawno nas tu nie było :oops: U Meggi wszystko w porządeczku. Ostatnia jej przyjaciółka Gumka opuściła nas i pojechała do swojego ds i Megunia przerzuciła się tym razem na Sabę. Wybiera coraz młodsze koleżanki ;-) Przy Sabie zrobiła się bardzo energiczna, żywotna - skacze, biega nawet koty goni jak Saba zacznie :-) Teraz był sezon grzybowy i obie suczki przemierzały z nami las - czasami spacer trwał 2-3 godziny i Meggi wydawała się bardzo zadowolona z aktywności ;-) Wczoraj zaskoczył nas atak zimy i nawet nie pomyślałam, żeby zrobić psiakom jakieś fajne zdjęcia w kolorowym lesie. Tzn. myślałam ale za długo i w końcu są takie : Quote
agata51 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Rozbrajająca jest Meggi. Nic tylko brać, kochać i dopieszczać. Quote
majku33krakow Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Gosiapk napisał(a):Raz kota pogoni, a raz z nim śpi :) u mnie też tak jest Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 powtórzę pytanie, czy psiurki mają ogłoszenia w necie? Quote
magda222 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Gosiapk napisał(a):powtórzę pytanie, czy psiurki mają ogłoszenia w necie? Ja odnawiam kilka ogłoszeń Meggi. Ale to jest za mało. Więc raczej ogłoszeń nie mają. Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 magda222 napisał(a):Ja odnawiam kilka ogłoszeń Meggi. Ale to jest za mało. Więc raczej ogłoszeń nie mają. A gdzie można znaleźć dobre zdjęcia do ogłoszeń i tekst do wstawienia + namiary na osobę do kontaktów? Quote
magda222 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Gosiapk napisał(a):A gdzie można znaleźć dobre zdjęcia do ogłoszeń i tekst do wstawienia + namiary na osobę do kontaktów? Poszukam i wrzucę tu :) :) :) Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 magda222 napisał(a):Poszukam i wrzucę tu :) :) :) Super! To razem coś wykombinujemy, tj. więcej ogłoszeń :) Quote
AlfaLS Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Gosiapk']powtórzę pytanie, czy psiurki mają ogłoszenia w necie? [quote name='magda222']Ja odnawiam kilka ogłoszeń Meggi. Ale to jest za mało. Więc raczej ogłoszeń nie mają. Przepraszam, że mnie nie było nie odpowiadałam ale znów miałam zastępstwa w pracy :angryy:. Ogłoszenia Meggi ma robione trochę przeze mnie, Magda odnawia te co były wcześniej, Sabinka robi tablicę. Teraz zamówiłam suniom po 90 ogłoszeń na bazarku CarAngel http://www.dogomania.pl/forum/threads/234424-Szybki-bazarek-90-og%C5%82osze%C5%84-Doch%C3%B3d-przeznaczony-na-koty-%29. Nie wiem tylko co mam napisać w tekście Abry bo coś nie możemy się doczekać konkretnych informacji do ogłoszeń od Furciaczek. Tak jak ciągle nie mamy nowych fotek Abry do ogłoszeń. W piątek po raz kolejny zadzwonię do Furciaczek z prośbą o przesłanie tych informacji i fotek. Może teraz znajdzie trochę czasu i będą konkrety do wstawienia. A tak z innej strony - Gosiapk - serdecznie witamy u Weteranek :lol:. Quote
Gosiapk Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Witam :) Skoro mają mieć po 90 ogłoszeń, to nie ma co robić dodatkowych, bo będą się dublowały. Quote
AlfaLS Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Gosiapk napisał(a):Witam :) Skoro mają mieć po 90 ogłoszeń, to nie ma co robić dodatkowych, bo będą się dublowały. Jeśli możesz pomóc w ogłoszeniach to prosimy o to bardzo. Ja Meggi dam na województwo małopolskie więc jeśli mogłabyś zrobić na jakieś inne to byłoby super. Abrę to sama nie wiem na jakie dawać :hmmmm:. Quote
Gosiapk Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 AlfaLS napisał(a):Jeśli możesz pomóc w ogłoszeniach to prosimy o to bardzo. Ja Meggi dam na województwo małopolskie więc jeśli mogłabyś zrobić na jakieś inne to byłoby super. Abrę to sama nie wiem na jakie dawać :hmmmm:. Ogłoszenia by się powtarzały. Ma być nowych 90 ogłoszeń na różnych portalach przecież. :) Quote
AlfaLS Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Na razie zapraszam serdecznie na bazarek m.in. dla Weteranek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235430-101-Bardzo-różnych-fantów-dla-Staruszków-do-23-11-12r-godz-22-00[/URL] Jutro - a w zasadzie już dziś - będą nowe, piękne fotki Abruni :lol:. Quote
magda222 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='AlfaLS']Na razie zapraszam serdecznie na bazarek m.in. dla Weteranek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235430-101-Bardzo-różnych-fantów-dla-Staruszków-do-23-11-12r-godz-22-00[/URL] Jutro - a w zasadzie już dziś - będą nowe, piękne fotki Abruni :lol:.[/QUOTE] Idę hopsać :) Pięknie przysiedziałaś w nocy. Czekam ma fotki z niecierpliwością :) Quote
majku33krakow Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 alfaLS Napisz że wysłałem ci 50zł w pierwszym poście bo zapomnimy o tym Quote
AlfaLS Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Na razie wklejam zaległe fotki Abruni :lol:. Mamy też wstępny tekst do ogłoszeń napisany przez Furciaczek / po drobnych moich poprawkach/: Abra ok. 10-cio letnia niewielka suczka. Abrulka większość swojego życia spędzila w schronisku, obcy był jej człowiek, smycz, trawa, spacery... Nie miała nigdy swojego domu, nie miała swojego człowieka - przewodnika, obrońcy i przyjaciela. Kilkanaście miesięcy temu los Abry się odmienił, trafiła do hotelu dla zwierząt. Powoli uczy się żyć pośród ludzi w domowych warunkach. Szukamy dla niej domu w spokojnej okolicy. Abra potrzebuje cierpliwego i wyrozumiałego opiekuna. Może spokojnie mieszkać z innymi zwierzętami / psy, koty/. I fotki: cdn... Quote
AlfaLS Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 i ostatnie, takie słodkie... Jutro postaram się wstawić aktualne rozliczenie. Quote
Gosiapk Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Przydałoby się jeszcze jedno zdjęcie przy nogach stojącego człowieka, aby osoby oglądające ogłoszenia miały pojecie o jej wielkości. Quote
Recommended Posts