_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Też podniosę nasze weteranki. Tym razem tylko tyle mogę. Quote
Grosziwo Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zaglądam do dziewczyn a tu same dobre wiadomości :lol: W poniedziałek wyślę pieniążki dla Dylanki to i dla dziewczyn jakieś 20 zł. dopiszę, może się przyda. Nie jest to , jak pisałam deklaracja stała :-( , nie mogę nic stałego zadeklarować. A to spotkanie to fajne by było :razz: byłoby o czym potem poczytać :evil_lol: Quote
AlfaLS Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Grazyna9915 potwierdzi w schronisku to co wcześniej sygnalizowała - czyli że w przyszłą sobotę zabieramy nasze Weteranki:loveu:. Pewnie się obie sunie bardzo zdziwią jak zobaczą TEN INNY ŚWIAT :crazyeye: Quote
_Goldenek2 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='AlfaLS']Grazyna9915 potwierdzi w schronisku to co wcześniej sygnalizowała - czyli że w przyszłą sobotę zabieramy nasze Weteranki:loveu:. Pewnie się obie sunie bardzo zdziwią jak zobaczą TEN INNY ŚWIAT :crazyeye:[/QUOTE] To świetna wiadomość :) Quote
agata51 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='AlfaLS']Grazyna9915 potwierdzi w schronisku to co wcześniej sygnalizowała - czyli że w przyszłą sobotę zabieramy nasze Weteranki:loveu:. Pewnie się obie sunie bardzo zdziwią jak zobaczą [B]TEN INNY ŚWIAT[/B] :crazyeye:[/QUOTE] Dagusia je wprowadzi i pomoże się w nim odnaleźć. Quote
AlfaLS Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='Plicha']To już tylko tydzień, hurra :)[/QUOTE] Nie wiem jak Wam ale mnie się ten tydzień będzie strrrrrrrrrrrrasznie dłużył :razz:. Jednak damy radę one wytrzymały tyle lat - my wytrzymamy ten tydzień .......... A później nam Zuzia napisze jak nasze sunie się odnalazły w nowym świecie, obcym im świecie........:lol: Zapraszam na kolejny bazarek z którego dochód w sporej części idzie na Weteranki / 2/3 :lol:/. Dary są od [B]ranias [/B]. Zapraszam.......:lol: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00[/URL] Quote
zuziaM Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='magda222']Jak się zuziaM z mężem zgodzą to można by na weekend jechać, namioty w ogródku rozbić, ognicho rozpalić :)[/QUOTE] [quote name='Nikus']Ja myślę Alfa,że my jakieś spotkanie u ZUZIAM zrobimy:) jakiś taki Tyski festyn na wiosnę:)[/QUOTE] Dziewczyny !!! ... i chlopaki ! ... Byloby naprawde swietnie !!!! Quote
zuziaM Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 To juz na calego sie widze przyjazd dziewczynek zanosi ! Wspaniale. Kolezanki czekaja ... i dwoch kolegow. Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='zuziaM']To juz na calego sie widze przyjazd dziewczynek zanosi ! Wspaniale. Kolezanki czekaja ... i dwoch kolegow.[/QUOTE] Abra i Magnatka przybywają do Ciebie już w sobotę. Nikuś ma termin dla nich zaklepany, schronisko ma być dograne na "tip top" a biorąc pod uwagę że to już któraś taka nasza akcja to myślę, że wszystko pójdzie bez problemów :lol:. A swoją drogą to która to już taka nasza akcja? Mika i Poster, Dylanka, Parys........ Wychodzi że 4 :lol:. A dla Nikusia to na pewno 5 albo 6 ;). Już się pogubiłam........:oops: Spotkanie Klubu Przyjaciół Tyszaków - byłoby super!!!!!!!! Nawet Zuzia się zgadza :multi: [B]Wczoraj przeczytałam "od deski do deski" wątek Spajkiego:-(. I powiem szczerze - [COLOR="red"]Tyszaki to mają naprawdę ogromne szczeście :lol:. Trafić do Hoteliku u Zuzia to normalnie "6 w totka".[/COLOR] Nie wiem jakie dobre niebiosa zesłały nam Zuzię ale to naprawdę były dobre niebiosa :multi::multi::multi:. Choć to chyba magda222 Zuzię odkryła. Dzięki Magda!!!!! [/B]:Rose::Rose::Rose: [B]A jak to był ktoś inny to jemy też ogromne dzięki [/B]:Rose::Rose::Rose: Quote
kameralna Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Czy ja dobrze zrozumiałam, nasze panienki są już u ZuzuM? Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='kameralna']Czy ja dobrze zrozumiałam, nasze panienki są już u ZuzuM?[/QUOTE] Jeszcze nie -ale wyjazd jest zaplanowany na 9-tego października i wszystko jest już zorganizowane - Zuzia ma miejsce, schronisko szykuje suczki a Nikuś szykuje auto :multi:. Jak znam życie to w najbliższą sobotę ok. 12-tej sunie będą miały trawkę pod łapkami :lol: A teraz pora na pierwszy konkretny raport finansowy :lol:. Do wcześniejszych wpłat doszły następne: - od Diany79 25 zł. 10 zł. deklaracji stałej i 15 zł. ekstra, - od Malibo57 60 zł., - od Kameralnej 10 zł., - od Figi33 10 zł., - od Li1 20 zł.- za dwa miesiące, - od BonaJ 100 zł. - deklaracja jednorazowa, - od RudejSuzi 10 zł., - od NINKI1 60 zł., - od Taks 300 zł. - za trzy miesiące, - od UBOCZA 30 zł. - za trzy miesiące [B]Razem 625 zł. Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję!!!!!!!! [/B] Szczególnie dziękuję za wpłatę od BonyJ, dogomaniaczki, któa nie pisze nic na wątku a zasiliła konto Weteranek solidną kwotą. Mam nadzieję, ze choć nas podczytuje i będzie z nami cały czas :lol:. Razem z wcześniejszą wpłatą Leyli Weteranki mają na koncie 685 zł. :multi: Jutro postaram się jeszcze rozliczyć pierwszy bazarek, który był dla suczek robiony to następne pieniądze będą na ich koncie........A wszystkich, którzy deklarowali stałe wpłaty a jeszcze nie przekazali pieniędzy bardzo proszę o wpłaty bo sumie już niedługo będą tej kasy potrzebowały....:lol: Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A moje pieniążki jeszcze nie doszły? Ja przesyłałem 3 x 110 zł za trzy miesiące moich tyskich deklarowiczów, w tym Weteranek (czyli moją skromną dyszkę razy trzy)... A Zlotem Klubu Przyjaciół Tyszaków jestem oczywiście bardzo zainteresowany...:lol::lol::lol: Czy można się nieśmiało wprosić?:loveu: Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 [quote name='UBOCZE']A moje pieniążki jeszcze nie doszły? Ja przesyłałem 3 x 110 zł za trzy miesiące moich tyskich deklarowiczów, w tym Weteranek (czyli moją skromną dyszkę razy trzy)... A Zlotem Miłośników Tyszaków jestem oczywiście bardzo zainteresowany...:lol::lol::lol:[/QUOTE] UBOCZE dotarły!!!!! Przepraszam, Twoją wpłatę sobie zanotowałam oddzielnie, żeby najpierw sobie porozbijać na poszczególne psiaki i mi "uciekła" :oops: Już szybciutko wszystko poprawiam, zaraz edytuję poprzedni post i pierwszą stronkę;). Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - ja już się zastanawiałam czy Ty do nas zaglądasz a tu proszę szybka reakcja - znaczy zaglądasz......:lol:.. I teraz mogę Ci się przyznać, że ja też na początku podobnie jak Ty miałam obawy czy nazbieramy deklaracji na nasze sunie i zobacz jak szybko życie rozwiało nasze wątpliwości.......:multi: I jak fajnie wszystko się nam układa........:lol:. Normalnie ten najbliższy tydzień będzie dla mnie wyjątkowo długi..... Oj zapowiada się super zlot !!!!! :lol: Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='AlfaLS'] [B] [COLOR=red]Tyszaki to mają naprawdę ogromne szczeście :lol:. Trafić do Hoteliku u Zuzia to normalnie "6 w totka".[/COLOR] Nie wiem jakie dobre niebiosa zesłały nam Zuzię ale to naprawdę były dobre niebiosa :multi::multi::multi:. Choć to chyba magda222 Zuzię odkryła. Dzięki Magda!!!!! [/B]:Rose::Rose::Rose: [B]A jak to był ktoś inny to jemy też ogromne dzięki [/B]:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć!!!:lol::lol::lol: Quote
AlfaLS Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 To była moja pierwsza reakcja na wątek Spajkiego, który wczoraj cały przeczytałam.....:-( Ponad 120 stron.....Ale bardzo dobrze, że przeczytałam..... Człowiek uczy się przez całe życie......A ja taka głupia i ufna jestem że czasem to mi samej za siebie wstyd :oops: Quote
UBOCZE Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 No niestety... Nie wszystkie wątki na dogo wyglądają optymistycznie...:shake: Wybaczcie, że piszę u Weteranek, ale wątki tyskie najlepiej znam i na wątkach tyskich tyle fajnych osób (tak naprawdę to wszyscy), że chyba mi wybaczą... Poszukuję dogomaniaków z Mazur (Alfa pewnie już domyśla się, jaki to wątek). Najlepiej z okolic Giżycka i Orzysza. Zaginął tam psiak.:-( W Nowych Gutach koło Jez. Śniardwy, ale teraz może być już wszędzie w pobliżu... Sprawa z jego właścicielami jest bardzo trudna i skomplikowana. Jeśli znacie kogoś z tamtych okolic, proszę, dajcie mi znać. A może ktoś pomógłby mi poszukać? Bardzo proszę o pomoc... Quote
diana79 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ale to jest niesamowity wątek :crazyeye::multi::multi::multi: idzie jak burza :multi: w tak krótkim czasie udało się uzbierać deklaracje na 2 psiaki :crazyeye::multi: cioteczki i wujkowie jesteście wspaniali :Rose::Rose::Rose: Quote
Nikus Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Moja przygoda z tyszakami też zaczęła się od Mikusi:) i w sumie to nie pamiętam kto mnie ściągnął na ten wątek...-zajrzę do Mikusi odświeżyć sobie pamięć :razz: do Zuziam więc pojadę czwarty raz:) Quote
AlfaLS Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='UBOCZE']No niestety... Nie wszystkie wątki na dogo wyglądają optymistycznie...:shake: Wybaczcie, że piszę u Weteranek, ale wątki tyskie najlepiej znam i na wątkach tyskich tyle fajnych osób (tak naprawdę to wszyscy), że chyba mi wybaczą... Poszukuję dogomaniaków z Mazur (Alfa pewnie już domyśla się, jaki to wątek). Najlepiej z okolic Giżycka i Orzysza. Zaginął tam psiak.:-( W Nowych Gutach koło Jez. Śniardwy, ale teraz może być już wszędzie w pobliżu... Sprawa z jego właścicielami jest bardzo trudna i skomplikowana. Jeśli znacie kogoś z tamtych okolic, proszę, dajcie mi znać. A może ktoś pomógłby mi poszukać? Bardzo proszę o pomoc...[/QUOTE] Domyślam się, jakżeby inaczej ;). Na ten moment nikt nie przychodzi mi do głowy ale jak na cos wpadnę zaraz dam znać :lol: A Weteranki na pewno wybaczą :lol: Quote
Plicha Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Taaak, od Mikusi to się wszystko zaczęło :loveu: i pomyśleć że zwróciłam na nią uwagę bo moja sunia z dzieciństwa i młodych lat też się nazywała Mikusia :) A teraz to już sobie nie wyobrażam dogo bez Tyszaków :cool3: Quote
AlfaLS Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Plicha']Taaak, od Mikusi to się wszystko zaczęło :loveu: i pomyśleć że zwróciłam na nią uwagę bo moja sunia z dzieciństwa i młodych lat też się nazywała Mikusia :) A teraz to już sobie nie wyobrażam dogo bez Tyszaków :cool3:[/QUOTE] I słusznie, słusznie :lol:. Zresztą większość z nas chyba sobie nie wyobraża dogo bez tyszaków :loveu: Quote
Randa Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Bardzo się cieszę, że obie będą wyciągnięte, nie wiedziałam:multi: Quote
AlfaLS Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='Randa']Bardzo się cieszę, że obie będą wyciągnięte, nie wiedziałam:multi:[/QUOTE] To widocznie nie miałaś jeszcze do czynienia z Klubem Miłośników Tyszaków :lol:. U nas się takie cuda dzieją :multi: Quote
Recommended Posts