Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

Zaglądam do dziewczyn a tu same dobre wiadomości :lol:
W poniedziałek wyślę pieniążki dla Dylanki to i dla dziewczyn jakieś 20 zł. dopiszę, może się przyda. Nie jest to , jak pisałam deklaracja stała :-( , nie mogę nic stałego zadeklarować.
A to spotkanie to fajne by było :razz: byłoby o czym potem poczytać :evil_lol:

Posted

Grazyna9915 potwierdzi w schronisku to co wcześniej sygnalizowała - czyli że w przyszłą sobotę zabieramy nasze Weteranki:loveu:. Pewnie się obie sunie bardzo zdziwią jak zobaczą TEN INNY ŚWIAT :crazyeye:

Posted

[quote name='AlfaLS']Grazyna9915 potwierdzi w schronisku to co wcześniej sygnalizowała - czyli że w przyszłą sobotę zabieramy nasze Weteranki:loveu:. Pewnie się obie sunie bardzo zdziwią jak zobaczą TEN INNY ŚWIAT :crazyeye:[/QUOTE]

To świetna wiadomość :)

Posted

[quote name='AlfaLS']Grazyna9915 potwierdzi w schronisku to co wcześniej sygnalizowała - czyli że w przyszłą sobotę zabieramy nasze Weteranki:loveu:. Pewnie się obie sunie bardzo zdziwią jak zobaczą [B]TEN INNY ŚWIAT[/B] :crazyeye:[/QUOTE]

Dagusia je wprowadzi i pomoże się w nim odnaleźć.

Posted

[quote name='Plicha']To już tylko tydzień, hurra :)[/QUOTE]
Nie wiem jak Wam ale mnie się ten tydzień będzie strrrrrrrrrrrrasznie dłużył :razz:. Jednak damy radę one wytrzymały tyle lat - my wytrzymamy ten tydzień .......... A później nam Zuzia napisze jak nasze sunie się odnalazły w nowym świecie, obcym im świecie........:lol:

Zapraszam na kolejny bazarek z którego dochód w sporej części idzie na Weteranki / 2/3 :lol:/. Dary są od [B]ranias [/B]. Zapraszam.......:lol:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00"]http://www.dogomania.pl/threads/193804-Dla-pa%C5%84-pan%C3%B3w-i-dzieci-na-staruszki-do-10.10.2010r.-do-godz.-24.00[/URL]

Posted

[quote name='magda222']Jak się zuziaM z mężem zgodzą to można by na weekend jechać, namioty w ogródku rozbić, ognicho rozpalić :)[/QUOTE]

[quote name='Nikus']Ja myślę Alfa,że my jakieś spotkanie u ZUZIAM zrobimy:) jakiś taki Tyski festyn na wiosnę:)[/QUOTE]

Dziewczyny !!! ... i chlopaki ! ... Byloby naprawde swietnie !!!!

Posted

[quote name='zuziaM']To juz na calego sie widze przyjazd dziewczynek zanosi !
Wspaniale. Kolezanki czekaja ... i dwoch kolegow.[/QUOTE]
Abra i Magnatka przybywają do Ciebie już w sobotę. Nikuś ma termin dla nich zaklepany, schronisko ma być dograne na "tip top" a biorąc pod uwagę że to już któraś taka nasza akcja to myślę, że wszystko pójdzie bez problemów :lol:. A swoją drogą to która to już taka nasza akcja? Mika i Poster, Dylanka, Parys........ Wychodzi że 4 :lol:. A dla Nikusia to na pewno 5 albo 6 ;). Już się pogubiłam........:oops:

Spotkanie Klubu Przyjaciół Tyszaków - byłoby super!!!!!!!! Nawet Zuzia się zgadza :multi:

[B]Wczoraj przeczytałam "od deski do deski" wątek Spajkiego:-(. I powiem szczerze - [COLOR="red"]Tyszaki to mają naprawdę ogromne szczeście :lol:. Trafić do Hoteliku u Zuzia to normalnie "6 w totka".[/COLOR] Nie wiem jakie dobre niebiosa zesłały nam Zuzię ale to naprawdę były dobre niebiosa :multi::multi::multi:. Choć to chyba magda222 Zuzię odkryła. Dzięki Magda!!!!! [/B]:Rose::Rose::Rose: [B]A jak to był ktoś inny to jemy też ogromne dzięki [/B]:Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='kameralna']Czy ja dobrze zrozumiałam, nasze panienki są już u ZuzuM?[/QUOTE]
Jeszcze nie -ale wyjazd jest zaplanowany na 9-tego października i wszystko jest już zorganizowane - Zuzia ma miejsce, schronisko szykuje suczki a Nikuś szykuje auto :multi:. Jak znam życie to w najbliższą sobotę ok. 12-tej sunie będą miały trawkę pod łapkami :lol:

A teraz pora na pierwszy konkretny raport finansowy :lol:.

Do wcześniejszych wpłat doszły następne:
- od Diany79 25 zł. 10 zł. deklaracji stałej i 15 zł. ekstra,
- od Malibo57 60 zł.,
- od Kameralnej 10 zł.,
- od Figi33 10 zł.,
- od Li1 20 zł.- za dwa miesiące,
- od BonaJ 100 zł. - deklaracja jednorazowa,
- od RudejSuzi 10 zł.,
- od NINKI1 60 zł.,
- od Taks 300 zł. - za trzy miesiące,
- od UBOCZA 30 zł. - za trzy miesiące
[B]Razem 625 zł. Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję!!!!!!!! [/B]
Szczególnie dziękuję za wpłatę od BonyJ, dogomaniaczki, któa nie pisze nic na wątku a zasiliła konto Weteranek solidną kwotą. Mam nadzieję, ze choć nas podczytuje i będzie z nami cały czas :lol:.

Razem z wcześniejszą wpłatą Leyli Weteranki mają na koncie 685 zł. :multi:

Jutro postaram się jeszcze rozliczyć pierwszy bazarek, który był dla suczek robiony to następne pieniądze będą na ich koncie........A wszystkich, którzy deklarowali stałe wpłaty a jeszcze nie przekazali pieniędzy bardzo proszę o wpłaty bo sumie już niedługo będą tej kasy potrzebowały....:lol:

Posted

A moje pieniążki jeszcze nie doszły? Ja przesyłałem 3 x 110 zł za trzy miesiące moich tyskich deklarowiczów, w tym Weteranek (czyli moją skromną dyszkę razy trzy)...

A Zlotem Klubu Przyjaciół Tyszaków jestem oczywiście bardzo zainteresowany...:lol::lol::lol:

Czy można się nieśmiało wprosić?:loveu:

Posted

[quote name='UBOCZE']A moje pieniążki jeszcze nie doszły? Ja przesyłałem 3 x 110 zł za trzy miesiące moich tyskich deklarowiczów, w tym Weteranek (czyli moją skromną dyszkę razy trzy)...

A Zlotem Miłośników Tyszaków jestem oczywiście bardzo zainteresowany...:lol::lol::lol:[/QUOTE]
UBOCZE dotarły!!!!! Przepraszam, Twoją wpłatę sobie zanotowałam oddzielnie, żeby najpierw sobie porozbijać na poszczególne psiaki i mi "uciekła" :oops: Już szybciutko wszystko poprawiam, zaraz edytuję poprzedni post i pierwszą stronkę;). Jednak nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - ja już się zastanawiałam czy Ty do nas zaglądasz a tu proszę szybka reakcja - znaczy zaglądasz......:lol:.. I teraz mogę Ci się przyznać, że ja też na początku podobnie jak Ty miałam obawy czy nazbieramy deklaracji na nasze sunie i zobacz jak szybko życie rozwiało nasze wątpliwości.......:multi: I jak fajnie wszystko się nam układa........:lol:.

Normalnie ten najbliższy tydzień będzie dla mnie wyjątkowo długi.....

Oj zapowiada się super zlot !!!!! :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']

[B] [COLOR=red]Tyszaki to mają naprawdę ogromne szczeście :lol:. Trafić do Hoteliku u Zuzia to normalnie "6 w totka".[/COLOR] Nie wiem jakie dobre niebiosa zesłały nam Zuzię ale to naprawdę były dobre niebiosa :multi::multi::multi:. Choć to chyba magda222 Zuzię odkryła. Dzięki Magda!!!!! [/B]:Rose::Rose::Rose: [B]A jak to był ktoś inny to jemy też ogromne dzięki [/B]:Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Nic dodać, nic ująć!!!:lol::lol::lol:

Posted

To była moja pierwsza reakcja na wątek Spajkiego, który wczoraj cały przeczytałam.....:-( Ponad 120 stron.....Ale bardzo dobrze, że przeczytałam..... Człowiek uczy się przez całe życie......A ja taka głupia i ufna jestem że czasem to mi samej za siebie wstyd :oops:

Posted

No niestety... Nie wszystkie wątki na dogo wyglądają optymistycznie...:shake:

Wybaczcie, że piszę u Weteranek, ale wątki tyskie najlepiej znam i na wątkach tyskich tyle fajnych osób (tak naprawdę to wszyscy), że chyba mi wybaczą...

Poszukuję dogomaniaków z Mazur (Alfa pewnie już domyśla się, jaki to wątek). Najlepiej z okolic Giżycka i Orzysza. Zaginął tam psiak.:-( W Nowych Gutach koło Jez. Śniardwy, ale teraz może być już wszędzie w pobliżu... Sprawa z jego właścicielami jest bardzo trudna i skomplikowana.

Jeśli znacie kogoś z tamtych okolic, proszę, dajcie mi znać. A może ktoś pomógłby mi poszukać? Bardzo proszę o pomoc...

Posted

ale to jest niesamowity wątek :crazyeye::multi::multi::multi: idzie jak burza :multi: w tak krótkim czasie udało się uzbierać deklaracje na 2 psiaki :crazyeye::multi: cioteczki i wujkowie jesteście wspaniali :Rose::Rose::Rose:

Posted

Moja przygoda z tyszakami też zaczęła się od Mikusi:) i w sumie to nie pamiętam kto mnie ściągnął na ten wątek...-zajrzę do Mikusi odświeżyć sobie pamięć :razz: do Zuziam więc pojadę czwarty raz:)

Posted

[quote name='UBOCZE']No niestety... Nie wszystkie wątki na dogo wyglądają optymistycznie...:shake:

Wybaczcie, że piszę u Weteranek, ale wątki tyskie najlepiej znam i na wątkach tyskich tyle fajnych osób (tak naprawdę to wszyscy), że chyba mi wybaczą...

Poszukuję dogomaniaków z Mazur (Alfa pewnie już domyśla się, jaki to wątek). Najlepiej z okolic Giżycka i Orzysza. Zaginął tam psiak.:-( W Nowych Gutach koło Jez. Śniardwy, ale teraz może być już wszędzie w pobliżu... Sprawa z jego właścicielami jest bardzo trudna i skomplikowana.

Jeśli znacie kogoś z tamtych okolic, proszę, dajcie mi znać. A może ktoś pomógłby mi poszukać? Bardzo proszę o pomoc...[/QUOTE]
Domyślam się, jakżeby inaczej ;). Na ten moment nikt nie przychodzi mi do głowy ale jak na cos wpadnę zaraz dam znać :lol:
A Weteranki na pewno wybaczą :lol:

Posted

Taaak, od Mikusi to się wszystko zaczęło :loveu: i pomyśleć że zwróciłam na nią uwagę bo moja sunia z dzieciństwa i młodych lat też się nazywała Mikusia :) A teraz to już sobie nie wyobrażam dogo bez Tyszaków :cool3:

Posted

[quote name='Plicha']Taaak, od Mikusi to się wszystko zaczęło :loveu: i pomyśleć że zwróciłam na nią uwagę bo moja sunia z dzieciństwa i młodych lat też się nazywała Mikusia :) A teraz to już sobie nie wyobrażam dogo bez Tyszaków :cool3:[/QUOTE]
I słusznie, słusznie :lol:. Zresztą większość z nas chyba sobie nie wyobraża dogo bez tyszaków :loveu:

Posted

[quote name='Randa']Bardzo się cieszę, że obie będą wyciągnięte, nie wiedziałam:multi:[/QUOTE]
To widocznie nie miałaś jeszcze do czynienia z Klubem Miłośników Tyszaków :lol:. U nas się takie cuda dzieją :multi: