Jump to content
Dogomania

Tyskie Weteranki - Abra i Magnatka za TM [*],.. Żegnajcie kochane...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Enigma79']Czy dotarła moja wpłata na dziewczynki ??[/QUOTE]
Wpłynęła wczoraj - 12.10. - wieczorem zrobię dokładne rozliczenie finansów Abry o Magnatki;)

Posted

Lidziu, wiem że tyszczaki które masz pod swoją opieką księgową mają różne okresy rozliczeniowe.
Chciałabym wysyłać moje deklaracje jednym przelewem.
Do którego dnia miesiąca najpóźniej powinny wpłynąć do Ciebie pieniądze, żeby było OK?

Posted

[quote name='magda222']Lidziu, wiem że tyszczaki które masz pod swoją opieką księgową mają różne okresy rozliczeniowe.
Chciałabym wysyłać moje deklaracje jednym przelewem.
Do którego dnia miesiąca najpóźniej powinny wpłynąć do Ciebie pieniądze, żeby było OK?
Magda mają bardzo różne okresy, jak przelewy byłyby przed 22-gim to byłoby super. Jak się nie da to wpłacaj jak Ci pasuje, jakoś damy radę ;) Oczywiście za siostrę możesz doliczać też ;)

Przy okazji zapraszam wielbicieli tyszaków do Uranka : http://www.dogomania.pl/threads/194478-URAN-jeszcze-nigdy-niczego-nie-mia%C5%82em........ :lol:

Posted

Nakonto Weteranek wpłynęło:
- od Magdy222 20 zł.,
- od Enigmy79 30 zł. - deklaracja jednorazowa,
- od Tymotei 25 zł.,
- od Agaty51 40 zł.
Razem 115 zł. Pięknie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!! Dziś Abra i Magnatka mają 283 zł. na koncie :lol:

Posted

Zaglądam do naszych dziewczynek :)
Ciekawe jak się miewają? :) Najbardziej czekam na moment w którym zaczną wychodzić z kojca i biegać po ogrodzie :)
Przecież one nigdy nie były na taaakiej przestrzeni :)

Posted

[quote name='magda222']Zaglądam do naszych dziewczynek :)
Ciekawe jak się miewają? :) Najbardziej czekam na moment w którym zaczną wychodzić z kojca i biegać po ogrodzie :)
Przecież one nigdy nie były na taaakiej przestrzeni :)[/QUOTE]

Ja też jestem bardzo ciekawa i niecierpliwie czekam na wieści.

Posted

No z tym wychodzenie, to jeszcze sie musicie cioteczki w cierpliwosc uzbroic, bo poki co panienki musza mnie zaakceptowac i sie ze mna oswoic na tyle, zeby nie uciekaly przede mna.
No i swoj kojczyk pokochac i dobrze poznac. Wtedy nawet jak juz zaczna wychodzic, kiedy kojec bede otwierac, beda same do niego wracaly.
Tak robilam ze wszystkimi suniami i wszystkie wlasnie tak reagowaly.
Tak wiec poczekajmy, a ja bede sie zaprzyjazniac z panienkami.
Poki co, to juz nie wieja do budek na moj widok. Czekaja bod budkami, a kiedy wychodze, to wachaja miejsca gdzie stawalam i czego dotykalam.
Podsuwam im tez reke pod noski i nie chca mi jej odgryzc, wiec to juz cos. Ale jeszcze po pysiach czy glowkach sie dotykac nie pozwalaja.
Nic na sile....

Posted

Na konto Weteranek wpłynęło:
- od Majku33kraków 50 zł.,
- od Polubek 10 zł.,
Razem 60 zł. Dziękujemy pięknie!!!!!!!

Dla Weteranek dopisuję też 200 zł. z bazarku z darami od ZuziM i moimi. Dochód z bazarku to 174 zł. a ponieważ ZuziaM przeznaczyła dodatkowo dla Weteranek pieniądze, które miały być za przesyłki pocztowe to wyszło nam równo 200 zł. Zuzi - dziękujemy za dary na bazarek :Rose::Rose::Rose:

Dziś Weteranki mają na koncie 543 zł. :lol:

I jeszcze raz chciałabym podkreślić że Abra i Magnatka maja tyle kasy na koncie tylko dlatego że Nikuś i Livka - cudowni ludzie - zawieźli suczki do Hoteliku nie biorąc z ich skarbonki nawet złotówki. Nie dość, że poświecili cały dzień na podróż to jeszcze dołożyli swoje pieniądze na paliwo. Kochani jesteście Aniołami, jakich mało na tym świecie . Bardzo, bardzo jeszcze raz dziękujemy :Rose::Rose::Rose:

Dojdą jeszcze pieniądze z bazarku książkowego Plichy i z bazarku z darami od Ranias. Bardzo Wam kochani dziękujemy za pomoc staruszkom :Rose::Rose::Rose:. Jutro postaram się porozliczać te dwa bazarki, dziś się mogę nie wyrobić :oops:

Posted

I jeszcze raz chciałabym podkreślić że Abra i Magnatka maja tyle kasy na koncie tylko dlatego że Nikuś i Livka - cudowni ludzie - zawieźli suczki do Hoteliku nie biorąc z ich skarbonki nawet złotówki. Nie dość, że poświecili cały dzień na podróż to jeszcze dołożyli swoje pieniądze na paliwo. Kochani jesteście Aniołami, jakich mało na tym świecie . Bardzo, bardzo jeszcze raz dziękujemy

Niech nam żyją Nikus z Livką -
Trzeba im postawić piwko!
Małe. Oj, nie dla nich piwko duże -
trzeźwi muszą być w podróży.

Posted

hihi bardzo dziękujemy:) dla nas to przyjemność taka jazda z psiakami do lepszego życia.A do ZuziaM to już szczególnie...wysiada się z auta a tam same merdające ogonki Cię witają:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='agata51']I jeszcze raz chciałabym podkreślić że Abra i Magnatka maja tyle kasy na koncie tylko dlatego że Nikuś i Livka - cudowni ludzie - zawieźli suczki do Hoteliku nie biorąc z ich skarbonki nawet złotówki. Nie dość, że poświecili cały dzień na podróż to jeszcze dołożyli swoje pieniądze na paliwo. Kochani jesteście Aniołami, jakich mało na tym świecie . Bardzo, bardzo jeszcze raz dziękujemy

Niech nam żyją Nikus z Livką -
Trzeba im postawić piwko!
Małe. Oj, nie dla nich piwko duże -
trzeźwi muszą być w podróży.

To są nasze aniołki :)