Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinia098 napisał(a):
CatAngel robi 60-70 ogłoszeń za jedyne 20zł !
Może ktoś podaruje kociastym taki pakiecik? :(

Podaj mi nr konta, na ktore mam przeslac pieniadze na ogłoszenia

Posted

Isabel napisał(a):
To świetnie, że obie syjamki już w domu :multi: szkoda by było, żeby takie ślicznoty zdziczały, w dodatku zima za pasem.

u nas pełno śniegu!!!:shake:

Posted

Się dziś bujnęłam do kociastych :P
Na przeciwko MPGK są maluchy z MPGK 8O Albo się przeniosły albo to dwie kotki się okociły i dlatego aż tyle ich tam w pobliżu widziano. Nie widziałam, czy ciachnięta już kicia też tam była, bo ciemno już było a to wszystko czarne takie :P

Kupiłam im dziś 1kg karmy AS. Kurde, jak dla mnie to ta karma jest nawet nawet. Tam jest jakieś 12% mięsa, a 1kg kosztuje 6zł. Jest też lepsza, której 500gr kosztuje chyba 5.70. To tam jest 14% ryżu i jak dobrze pamiętam 14% mięsa.

Ale dziś mnie zadziwiły 8O Wzięłam puszkę z kaszą i kawałkiem mięsa, tą z opieki, żeby zobaczyć jak im będzie smakować. Dałam ją na torach. I karmę miały gdzieś, a rzuciły się na tą puszkę 8O Jeszcze tego mam, to teraz będę im to podgrzewać i niech jedzą, jak podpasowało :)
Gdyby ktoś miał, a tego nie je ( jak dla mnie to jest wstrętne.. taka paćka...) i chce nam przekazać, to proszę śmiało :mrgreen:

A Babunia tak się dziś do mnie miziała :( I Tiger ma nowego kolegę. Budka już tam dla niego stoi :) Żarcia fullll. Tylko szkoda, że bez domu, bo miziak z niego i przystojniak :D

Posted

Isabel napisał(a):
Super!!! A co z ostatnim malcem?

nie udało się go złapać :( może jutro stara kobiecinka go złapie.
przed chwilą dostałam tel. od karmicielki, że maluszek płacze, a matka szuka dzieci :(

Posted

przyjrzałam się teraz bardziej maluchom; noski mają zapchane :( cięężko oddychają, oczka łzawią i leci z nich ropka :( ale czerwonej błony nie ma.
teraz siedzą przy kominku w transporterku i się grzeją :)