Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jA NIE ROZUMIEM CO WSPÓLNEGO Z REGULAMINEM MA PODANIE DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI PLANU SĘDZIOWANIA PRZECIEŻ NIKT ICH NIE PROSI BY ZAMIEŚCILI KATALOG W NECIE?
a MOŻE TO MIĘDZYNARODÓWKA TYLKO DLA"MIEJSCOWYCH" I DLATEGO NIE PRZEJMUJĄ SIĘ NAMI KTÓRZY MUSIMY TAM DOJECHAĆ I DOBRZE BY BYŁO NA JAKĄŚ KONKRETNĄ GODZINĘ JA NP.WYSTAWIAM PO 14 WIĘC PO PIETRUCHĘ MAM BYĆ NA 10.00 BO SIĘ PANI W ODDZIALE SPRAWDZIĆ NIE CHCE?:crazyeye:
i BOGU NIECH BĘDĄ DZIEKI ZA DANE1 BO GDYBY NIE ONA TO MUSIAŁABYM WYJECHAĆ SKORO ŚWIT I KOCZOWAĆ NA WYSTAWIE DO 14 I PO CO?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

alanowak napisał(a):
No wlasnie... nei wiem co Łodz robi problemy i nawet na telefon nie udziela odp..:/
A ja dzisiaj dzwoniłam i bez problemu otrzymałam odpowiedzi na pytania; pani, z którą rozmawiałam, była bardzo uprzejma i miła - naprawdę, nie widzę problemu...

Posted

Jeśli ktoś jedzie z okolic Poznania, Pobiedzisk, Gniezna, Kostrzyna Wlkp. w sobotę i ma miejsce w autku, to chętnie się zabiorę, coby się nie nudziło to i pogawedką mogę kierowcę uraczyć :) ;) W zamian mogę np. psa wystawić :)

Posted

ja nie wiem, gdzie tego szukać kiedy i o której bedą wystawiane konkretne rasy. pierwszy raz jadę na wystawę i kompletnie nie mogę się odnaleść. czy tylko jedna Dana 1 wie, kiedy i o której są konkretne psy??czemu nigdzie to nie jest ogłoszone???( a może jest to gdzieś tylko ja nie mogę znaleść?)ja chciałam zobaczyć owczarki niemieckie, a nie wiem nawet kiedy bedą. miałam jechać tylko w niedzielę, a tu się okaże, że owczarki były w sobotę:shake:

czy ta rozpiska dotyczy soboty??

Posted

[quote name='dana1']
RING VII
SĘDZIA: Waldemar Kosmelski - Polska (72)
Owczarek Niemiecki 31 godz. 10.00
Psy: kl. szczeniąt 4 nr. kat. 138 – 141
kl. młodzieży 4 142 – 145
kl. pośrednia 7 146 – 152
kl. otwarta 6 153 – 158
kl. użytkowa 10 159 – 168
Wybór Najlepszego Psa w Rasie
RING VIII
SĘDZIA: Dieter Josef Oeser – Niemcy (72)
Owczarek Niemiecki 41 godz. 10.00
Suki: kl. szczeniąt 5 nr. kat. 169 – 173
kl. młodzieży 8 174 – 181
kl. pośrednia 8 182 – 189
kl. otwarta 15 190 – 204
kl. użytkowa 4 205 – 208
kl. weteranów 1 209
Wybór Najlepszej Suki w Rasie
Wybór Zwycięzcy Rasy

czy to znaczy, że w niedzielę nie będzie już ONków?

Posted

karenina napisał(a):
No ON planowo miały byc w sobote i tak własnie beda.. Tak jak i cała I gr.

czy to znaczy, że w niedzielę nie zobaczę już ONków?:shake: jakbym wiedziała o tym wcześniej inaczej bym sobie to zaplanowała...ONki bedą TYLKO w sobotę??

Posted

Tak Inez-Aga, ONki beda tylko w sb. Na niedziele zostanie ewentualnie jeden ON - Zwyciezca Rasy, ktory wezmie udzial w konkurencji finalowej o tytul BIS;)

Posted

UTAAP napisał(a):
Tak Inez-Aga, ONki beda tylko w sb. Na niedziele zostanie ewentualnie jeden ON - Zwyciezca Rasy, ktory wezmie udzial w konkurencji finalowej o tytul BIS;)

bardzo mnie to smuci, bo ja będę w niedziele, czyli ONków za wiele nie zobaczę:-(:shake:

Posted

Trzymamy kciuki za wszystkich mocno i dużo sukcesów małych i dużych zyce.:loveu: My dopiero jutro.:cool1:
Alojzyna jak pech to pech ale za to się wyśpisz:evil_lol:

Posted

To pech, będę musiała się pociągiem telepać:placz:.
A może mogłabym się do kogoś w pociągu dołączyć? W Łodzi mam załatwiony transport na teren wystawy, więc się opłaca:cool3:.

Posted

Dzidtka napisał(a):
jak ktoś wróci bardzo proszę o stawkę lhasa apso, było nie wiele 6 :)

żeby to tak u mnie było 6 :evil_lol: a jest za to skromne 76...