Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lara']Ewa&Riva&Vanta - a w jaki dzień macie wystawę? jak wtedy co I grupa to zapraszamy do naszego "dogocara" :D w 3 chude suczki i 3 chude osobki sie pomiescimy, zreszta musimy przetrenowac przed Tullnem podroz :lol:
Dzieki Sloneczko, ale Wy jestescie w sobote a my w niedziele, w ten sam dzien co leony :D musze zmusic do jazdy ktoras z wlascicielek braci Vanty i bedzie git!
No chyba, ze zrobimy sobie wycieczke 2 dniowa i zamieszkamy na campingu 8)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&Riva napisał(a):

Efekt taki, ze w Gdansku mala zero stresu, wystawila sie jak stara i dostala najlepszego szczeniaka w rasie i nominacje na Besta, z ktorej niestety nie skorzystalysmy z powodow transportowych, buu

Ojej , to jednak sie nie udalo znalezc alternatywnego srodka komunikacji powrotnej ...

ale co sie odwlecze, to nie uciecze :)

gratuluje i trzymam kciuki za "nastepne razy"

Posted

A ja mam już pytanie. Czy miałby ktoś z okolic Rzeszowa miejsce w sobotę dla jednej osoby z małą suczką? :wink: Bardzo zależy mi na tej wystawie, a jak na razie pewnego transportu nie mam. :(

Posted

pomponiki napisał(a):
Ostatnio miałam przyjemność byc oceniana przez pana Havelke w Brnie.Pan lubi psy w dobrej kondycji , ogląda dokładnie zęby,oczy i kątowanie kończyn. Uwaga jak trafi się w stawce Słowak lub Czech można przegrać u niego nawet z najlepszym psem po prostu czesko-słowacki nacjonalizm. Mi przytrafiło sie to dwa razy u tego sędziego.

a nie masz do konca racji,w stawce malamutek w tym roku we wroclawiu byla czeska suczka i dostala res.cacib nie cacib.cacib wziela polska suczka.ponadto uwazam ze sedziowanie odbylo sie bardzo uczciwie.tylko ze ja bym czeskiej dala cacib,no ale coz o gustach sie nie rozmawia...
pozdrawiam iwona

Posted

a ja mam pytanko dotyczące Eleny Balazsowits - skąd jest i czy nazwisko zostalo podane poprawnie (sznucery olbrzymy). Nie slyszalam nigdy tego nazwiska i w internecie tez google nie wyrzuca żadnej strony z takim nazwiskiem

Posted

Czy jest jakąs szansa, aby termin przyjmowania zgłoszeń był wydłużony o jakiś tydzień? Nie wiem do jakiej klasy zgłosić Naomi... jeśli w Wawie dostanie duże Zwyc.Mł to w Łodzi chciałabym pokazać ją w klasie pośredniej... jeśli zaś w Wawie nam się nie powiedzie to w Łodzi chciałbym ją pokazać w młodzieży. :roll:

Posted

NNikka,
Pomyślałam, że może ktoś z dogomaników z oddziału Łódzkiego ma takie informacje, ale jeśli okaże się, że nikt nie wie to oczywiście telefon w dłoń i będę dzwonić :D

Szkoda, że Zk Łódź ciagle nie ma strony www, ani e-maila :roll:

Posted

Dziękuję za link. Bardzo się cieszę, że ZK Łódź dołączy do wirtualnych :lol:

Będęw poniedziałek w Zk to jeśli nie złapie mnie skleroza zapytam się o ten termin.

dziękuję :lol:

Posted

Ja bardzo chętnie "wypożyczę" Ci mojego haszczaka :D Wprawdzie będzie w młodzieży, ale jest bardzo spokojna i można jej robić wszystko co się chce :D No i bardzo ładnie chodzi ale jeszcze ją doszkalam. Jak na razie byliśmy tylko w Legionowie, ale wygrała w swojej klasie. Także bardzo chętnie ją użyczę :wink:

Posted

A ja mam takie pytanko :oops: Formularz musze wyslac papierowy - czy moze byc taki, jaki dostalam u mnie w ZK jako "uniwersalny" czy wydrukowac ze strony zwiazkowej czy jeszcze cos innego?

Jakby ktos chcial mlodego, lekko upierdliwego bullka na JH czy cokolwiek innego, to chetnie wypozycze Bigosa - jestesmy w sobote :D

Posted

TUFI.
Wszystko jedno jaki formularz. Muszą być tylko wszystkie dane. Nie zapomnij o ksero championatu, jeżeli już masz i koniecznie ksero rodowodu to wymóg oraz ksero dowodu wpłaty (na wystawie płacisz dużo więcej).
Zgłoszenie można przesłać faxem pod trzy numery:
(42) 637 66 00; (42) 637 62 62; (42) 657 00 31

Pozdrawiam Dana1

Posted

TUFI. Ksero metryki nie jest wymagane, ale możesz dołączyć. Gdyby ksero zgłoszenia było mało czytelne, to zawsze można porównać z metryką. Pozdrawiam. Dana 1
NNIKKA. Nie jestem taka tajemnicza. Pomyśl. Zgadnij. I zatrzymaj to dla siebie. Mam zdjęcie dla Ciebie, ale nie umiem go wkleić. Pozdrawiam. Dana1

Posted

[quote name='dana1']NNIKKA. Nie jestem taka tajemnicza. Pomyśl. Zgadnij. I zatrzymaj to dla siebie. Mam zdjęcie dla Ciebie, ale nie umiem go wkleić. Pozdrawiam. Dana1
Prześlij mi na maila to ja wkleje...
[email protected]
Własnie dlatego napisałam tajemnicza :D