nice_girl Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='baba']mastify angielskie[/quote] jeden pies z Rosji jest w młodzieży: Versailles Des Chenaiser De Kom Pystou i championach: Korosdombi Lyon. Suczka jest w młodzieżY; VENUS Beaute Brullemail. :wink: Quote
Tilia Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 nice_girl!!!!!!! jestem CI wdzieczna OGROMNIE!!!!!! piwo masz u mnie, pamiętaj!! no Druga będzie w klasie z siostrą, a Mała sama :) :) :) Quote
Malvina Posted April 30, 2005 Author Posted April 30, 2005 bez lokaty z dosk byłyśmy w ostatniej piątce tymbardziej szkoda :-? ale opis bardzo dobry tylko sędzia zbytnio się nie rozpisywał. No to powodzenia :) Quote
carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Agasia']carotina... sporo ich ;) Cos dokladniej :>?[/quote] hmmmm.... no dobra, to psy klasa otwarta i championów, oraz suki klasa szczeniąt, pośrednia i weterany (o ile wogule były) :wink: Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 a ja niestety nie jade.. :( przykro mi ale coz takie zycie.. nie mam z kims wsiasc do pociagu, a sama sie boje jechac o 1:20 pospiesznym :( chlip chlip mimo to i tak prosze o stawke golden retrieverow pieskow.. szczegolnie klasa posrednia :) dziekuje i powodzenia!! Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 czy jeszcze kogos stawki interesuja, moge pisac :D pogubilam sie co bylo juz napisane a co nie, zdaje sie zie jeszcze shih tzu nie, jaka klase chcesz [b]carotina[/b], bo troche tego jest? :lol: Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 malamutow cala masa! mow jaka chcesz klase Daisunia? :D Quote
gruca Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Wiem że grzywaczy jest dużo ,bardzo proszę o psy pośrednia i suki młodzież i otwarta. Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Lara Lara ja poprosze.. chociaz tak mi popraw humor.. oczywiscie golden retrievery posrednia klasa.. :cry: Quote
carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote name='Lara']czy jeszcze kogos stawki interesuja, moge pisac :D pogubilam sie co bylo juz napisane a co nie, zdaje sie zie jeszcze shih tzu nie, jaka klase chcesz [b]carotina[/b], bo troche tego jest? :lol:[/quote] psy klasa otwarta i championów, oraz suki klasa szczeniąt, pośrednia i weterany (o ile wogule były) :wink: Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 ok to pierwsze grzywacze :D psy posr cypisek z gangu dlugich damias od zbojnika ondraszka (swietne!!!) :D pirelli sub divo sasquehanna emanor suki ml dafne z gangu dlugich grzywacz corvette papaja sakladir perspektywa germanika tessalina favonius veronika rosa thea suki otw casablanka pastoral dabrowka z gngu lysych deekalys last minute decision elizabeth jane herbu bawaria kihra sub divo oliwia orca amitacja sasq.... ekspozycja sasq.... esperansa uff.... amokk - przypomnij co Ci podac :D Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [b]amokk[/b] - ok... juz pisze ... ale chwile cierpliwosci :drinking: musze sie wzmocnic :wink: Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 powtarzam po raz trzeci - Golden retriever klasa posrednia :) jak chce ci sie pisac mozesz tez i otwarta itd :) Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 oki czekam z niecierpliwoscia.. i troche lezek uronie w miedzy czasie.. chociaz do odjazdu pociagu mam jeszcze 4 godzinki Quote
.ania Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 To ja prosze o pudle duże, nie jest ich dużo :D Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 amokk - dla Ciebie goldeny psy posrednia: baron sunshine bero kapadocja cheek to cheek underground velvet devil spod debu dogi dog ze stajni blusa feretto golden top fox euro plus gufi z romanowskich pol moondust legendary snowflake szafir gorzowska panorama tezeusz pointa :D w nagrode za wytrwalosc - klasa otwarta :wink: adon z lesniho haje aron graceland bold sunny z lesnych ostepow complement goran dukat goldenhause luksus z wiklinowego koszyka nugat gorzowska panorama sam nadwislanska slicznotka shogun pasada :D Quote
amokk Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dziekuje.... przesylam buziaczki :) byloby zapewne ciezko.. ale jestem ciekawa jak wyjdzie ranking jakby ktos byl tak mily to prosze jutro o wyniki jestem troche smutna, ale trzeba to jakos przebolec! Ferretto Golden Top jeszcze kiedys sie pojawi ze mna nie raz i nie dwa :) pozdrawiam Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 Carotina - now for you! :D psy otwarta alf natera valentine bohemia acro psy "szampony" :wink: magnat acte suki szczeniaki - ZERO, w mlodziezy za to 6 panienek suki posrednia tylko jedna! Precious Polcolland suki weteranki tylko jedna! holly-aming anusi marzenie :D latwe zadanko to bylo bo wybralas najmniej liczne klasy :wink: Quote
Lara Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 [quote]To ja prosze o pudle duże, nie jest ich dużo[/quote] [b]magda[/b] pudle duze apricot i srebrny psy otw - rubik auricomus suki posr - roswell auricomus suki champ - polonia auricomus tylko jedna hodowla? :o pudel duzy bialy - sztuk jeden - pies szczeniak - black beautiful lady niger astrum :D kto jeszcze nie spi i chce cos z katalogu? :D mnie sie dobre pisze poki co :wink: Quote
carotina Posted April 30, 2005 Posted April 30, 2005 dziękuje bardzo :D w takim razie, jeżeli to nie problem to prosiłabym jeszcze psy pośrednia i te suczki z młodzieży :wink: :modla: Quote
Recommended Posts