Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 725
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w jednym schronie Pani w biurze powiedziała ludziom którzy brali szczeniaka przy mnie że te środki są słabe i lepiej później jeszcze w domu odrobaczyć

Posted

Zaraz poprawie...

Mam złe wieści- sunia sika co 2 minuty :( :( :( wzięłam ją na chwileczke na dwór,bo zasygnalizowała,że chce iść i to samo na dworze

:(Jutro z samego rana do weta,ja wszystkie wykładziny wyprałam przedwczoraj :(tata mnie udusi

Martwie sie o nią :(

ładną kupke za to zrobiła na dworze...

Posted

Fajne psiątko, a z tymi siurami to koniecznie wszystkie badania jakie są możliwe: krew, mocz, usg pęcherza, przy okazji serce...
Przyczyn może być milion:(

Na te wykładziny chyba są środki do prania bardzo mocne... Wiem, że jak jeszcze mieliśmy w domu jakieś wykładziny i dywany to mama coś kupowała i schodziło, a potem już nikomu się nie chciało więc zdjęliśmy...

Jak Ty się mordujesz codziennie! jestem w szoku...

Posted

Ulaa napisał(a):
Fajne psiątko, a z tymi siurami to koniecznie wszystkie badania jakie są możliwe: krew, mocz, usg pęcherza, przy okazji serce...

Na te wykładziny chyba są środki do prania bardzo mocne... Wiem, że jak jeszcze mieliśmy w domu jakieś wykładziny i dywany to mama coś kupowała i schodziło, a potem już nikomu się nie chciało więc zdjęliśmy...

Jak Ty się mordujesz codziennie! jestem w szoku...

Wzięłam ją na noc,żeby nie zaziębiła sie właśnie :( tylko 1 noc :(

Posted

To u kogo mała będzie na DT? Może ona komuś zginęła :( Jak to sunia w typie szitsiaka, to one mają niestety bardzo wymagającą sierść, wystaraczy,że w te błoto błąkała się z 10 dni :(.

Posted

mshume napisał(a):
To u kogo mała będzie na DT? Może ona komuś zginęła :( Jak to sunia w typie szitsiaka, to one mają niestety bardzo wymagającą sierść, wystaraczy,że w te błoto błąkała się z 10 dni :(.

Fryzjerka powiedziała,że ona od 1,5 roku na pewno nie była czesana...to jest mocno zaniedbany pies, czekam na transport do weta...mój pies ze stresu,że inny psiak jest w mieszkaniu zaczął wymiotywać...nie spałam nic...

W porozumieniu z Dineh i Aguchą doszłyśmy do wniosku,że Agucha ją weźmie już dzisiaj...mam nadzieje,że nie zmieniła zdania

Posted

[quote name='Ulaa']Fajne psiątko, a z tymi siurami to koniecznie wszystkie badania jakie są możliwe: krew, mocz, usg pęcherza, przy okazji serce...
Na to trzeba pieniędzy :( Deklaracje, deklaracje i jeszcze raz deklaracje ... tak samo bazarek jakiś by się przydał.

Posted

Ja jednorazowo wpłace ze swoich 20 zł i z bazarku co najmniej 20 zł. Niestety deklaracji nie moge złozyc....Ewentualnie z przyszlych bazarkow tez moze jakis grosz wpadnie. Poprosze nr konta;)

Posted

Kochane cioteczki z forum shih - tzu, wspomogą nas ubrankiem, żeby maleństwo nie doprawiło się na dobre :loveu:

---------------------------------------------------------------------------------------------
Ufffff.... sunia po USG - wykluczona ciąża, nerki czyste, badania krwi w normie :multi:
Trzeba obserwować skórę tylko.

Justyna już z nią wraca i pewnie wszystko dokladnie opisze. Czekamjmy zatem i nawołujmy brać dogomaniacką do pomocy, choćby te 5 zł... Niuni trzeba zrobić badania hormonalne pod kątem nadnerczy...

Posted

Krew bardzo ładna,nerki czyste,ale wetowi nie podoba sie pomarszczona skóra i radzi dalsze badania...

Mówił,że na pewno jest przeziębiona i być może dlatego tak sika,może to być też ze stresu,a może być też coś innego...nie jest w stanie stwierdzić niczego bez badań.Mówi,żeby dac małej troche czasu, ogrzewać ją,dobrze karmić i obserwować

Skóra jest bardzo cienka, dlatego są odparzenia i ma ranki z golenia Fryzjerki...Może sie zacząć drapać,bo skóra dopiero zaczęła oddychać,ale nie ma żadnych objawów chorobowych