Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kkanarekk napisał(a):
Tak napisałam tam już ale na razie pomaga mi Temida (Cioteczka z łódzkiego, powiedziała, że postara się pomóc ):)

To super, trzymam kciuki, żeby udało się coś szybciutko zorganizować, no i żeby wizyta wypadła pomyślnie :)

• Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam pw od Temidy.

Mogę jechać na wizytę, ale najwcześniej dopiero w poniedziałek od rana do godziny 14. Jeśli ten termin odpowiada to dajcie znać. Jeśli musi być wcześniej to poszukamy kogoś bardziej dyspozycyjnego w weekend.

Posted

Ja też już rozmawiałam z Panią. Umówiłyśmy się na poniedziałek. Przez telefon Pani bardzo sympatyczna. Mam nadzieję, że będzie dobrze. :lol:
Dodam tylko, że znam okolicę w której Pani mieszka i są tam całkiem fajne tereny dla takiego psa jak Misiek. Mimo, że to typowe blokowisko to jest tam dosyć spokojnie, dużo zieleni i spory teren do biegania, (oczywiście jak się już zaaklimatyzuje).

Posted

Misiek, ja też trzymam kciuki z całych sił...Niech będzie Łódź,Zakopane,albo i Szczecin-i tak sobie poradzimy z transportem...
My Miśkowi wielbiciele -z pewnością damy radę..

Posted

Jupi, jupi cieszę się podwójnie. Raz z powodu szansy dla Misia, a dwa z powodu zainstalowania internetu na działce. Teraz będę mogła zaglądać na dogo na okrągło

Posted

kkanarekk napisał(a):
Wakacyjny Elik się do nas odezwał super że będziesz miała internet na działce (a ten kudłacz co go miałam na DT brać już w DS :))

Ty to masz szczęście, albo raczej psiaki, na które się natkniesz :)
Możesz brać każdego napotkanego bezdomniaka - dom ma murowany, choć nie koniecznie z cegieł :evil_lol:

Posted

:( przykro mi Cioteczki ale nasz Misio jednak nie pojedzie do Łodzi, zadzwoniła do mnie Pani, że jednak mąż stwierdził, że Miś jest za duży i nie zgadza się o doptować :( (ehh.. zawsze Ci faceci) Pani bardzo przepraszała i powiedziała, że bardzo jej przykro. Szkoda bo wydaje mi się, że to fajny domek był .Ale lepiej, że zdecydowali teraz niż później mieliby go oddać. Teraz musimy zbierać deklaracje bo brakuje nadal 150zł!!

Posted

Bardzo dziękuję za zdjęcia :)
Misiu coraz ładniej wygląda. Ja myślałam, że ta szrama na szyi nigdy mu sie nie pokryje sierścią, tak była duża. Tymczasem widać, że zaczyna zarastać. Może blizna w duszy Misia też się zagoi :)

Posted

[quote name='elik']Misiu wszyscy cię opuścili, chodź na spacerek :painting: to poprawi ci chumorek :)[/QUOTE]
. . . .nie,nie opuścili. . . zaglądam co dzień,tylko nic się nie dzieje,to i pisać nie bardzo jest o czym. . . .
Misiu kochany,bądź cierpliwy,może w końcu zadzwoni telefon? - życzę ci tego bardzo

Posted

[quote name='AlinaS']Doszły pieniążki za pobyt Misiaczka do 15-ego maja. Dziękuję[/QUOTE]
Bardzo proszę, ja także dziekuję - za info :)

[quote name='Pipi']. . . .nie,nie opuścili. . . zaglądam co dzień,tylko nic się nie dzieje,to i pisać nie bardzo jest o czym. . . .
Misiu kochany,bądź cierpliwy,może w końcu zadzwoni telefon? - życzę ci tego bardzo[/QUOTE]
Aaaaaa to przepraszam Cioteczke Pipi ;)