agaciaaa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 kkanarekk napisał(a):Tak napisałam tam już ale na razie pomaga mi Temida (Cioteczka z łódzkiego, powiedziała, że postara się pomóc ):) To super, trzymam kciuki, żeby udało się coś szybciutko zorganizować, no i żeby wizyta wypadła pomyślnie :) Quote
Kar0la Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Dostałam pw od Temidy. Mogę jechać na wizytę, ale najwcześniej dopiero w poniedziałek od rana do godziny 14. Jeśli ten termin odpowiada to dajcie znać. Jeśli musi być wcześniej to poszukamy kogoś bardziej dyspozycyjnego w weekend. Quote
kkanarekk Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Już rozmawiałam z KarOla i jedzie w poniedziałek na wizytę za co baaaaaaaaaaardzo dziękujemy :) Trzymajcie kciuki Cioteczki!! Quote
Kar0la Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja też już rozmawiałam z Panią. Umówiłyśmy się na poniedziałek. Przez telefon Pani bardzo sympatyczna. Mam nadzieję, że będzie dobrze. :lol: Dodam tylko, że znam okolicę w której Pani mieszka i są tam całkiem fajne tereny dla takiego psa jak Misiek. Mimo, że to typowe blokowisko to jest tam dosyć spokojnie, dużo zieleni i spory teren do biegania, (oczywiście jak się już zaaklimatyzuje). Quote
Pipi Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Trzymamy,trzymamy i to bardzo mocno.Oby się udało,dziękujemy. Quote
Evelin Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Misiek, ja też trzymam kciuki z całych sił...Niech będzie Łódź,Zakopane,albo i Szczecin-i tak sobie poradzimy z transportem... My Miśkowi wielbiciele -z pewnością damy radę.. Quote
elik Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Jupi, jupi cieszę się podwójnie. Raz z powodu szansy dla Misia, a dwa z powodu zainstalowania internetu na działce. Teraz będę mogła zaglądać na dogo na okrągło Quote
kkanarekk Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Wakacyjny Elik się do nas odezwał super że będziesz miała internet na działce (a ten kudłacz co go miałam na DT brać już w DS :)) Quote
elik Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 kkanarekk napisał(a):Wakacyjny Elik się do nas odezwał super że będziesz miała internet na działce (a ten kudłacz co go miałam na DT brać już w DS :)) Ty to masz szczęście, albo raczej psiaki, na które się natkniesz :) Możesz brać każdego napotkanego bezdomniaka - dom ma murowany, choć nie koniecznie z cegieł :evil_lol: Quote
kkanarekk Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 :( przykro mi Cioteczki ale nasz Misio jednak nie pojedzie do Łodzi, zadzwoniła do mnie Pani, że jednak mąż stwierdził, że Miś jest za duży i nie zgadza się o doptować :( (ehh.. zawsze Ci faceci) Pani bardzo przepraszała i powiedziała, że bardzo jej przykro. Szkoda bo wydaje mi się, że to fajny domek był .Ale lepiej, że zdecydowali teraz niż później mieliby go oddać. Teraz musimy zbierać deklaracje bo brakuje nadal 150zł!! Quote
elik Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Misiu nie smuć się. Widocznie to jeszcze nie ten domek :) Quote
Kar0la Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Szkoda, że Pani zrezygnowała.:-( Trzeba szukać dalej... Quote
AlinaS Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Na otarcie łez - par fotek A i potarzać troszkę się trzeba Tutaj widać jak ładnie zaczyna zarastać szyjka Quote
Nadziejka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 :loveu:Misiaku tys cudny jest jako ten labladorek:loveu: Quote
agaciaaa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Szkoda, szkoda.. może następnym razem to już będzie TEN domek. Ale mu ładnie szyjka zarasta, na fotkach już prawie nic nie widać :) Quote
elik Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Bardzo dziękuję za zdjęcia :) Misiu coraz ładniej wygląda. Ja myślałam, że ta szrama na szyi nigdy mu sie nie pokryje sierścią, tak była duża. Tymczasem widać, że zaczyna zarastać. Może blizna w duszy Misia też się zagoi :) Quote
kkanarekk Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/184693-%C5%9Amier%C4%87-w%C5%82a%C5%9Bcieciela-by%C5%82a-dla-niej-wyrokiem-musia%C5%82a-%C5%BCy%C4%87-na-ulicy!Pomoc-w-og%C5%82oszeniach!?p=14592801#post14592801 zapraszam na wątek mojej nowej tymczasowiczki , baaaaaaaaardzo potrzebna pomoc w ogłoszeniach. Quote
Nadziejka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :painting::bye::Dog_run:Alinko pozdrawiam serdecznie wszystkie twoje zwierzusie :loveu:Caluski w nochalki slodkie Quote
elik Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Misiu wszyscy cię opuścili, chodź na spacerek :painting: to poprawi ci chumorek :) Quote
AlinaS Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Doszły pieniążki za pobyt Misiaczka do 15-ego maja. Dziękuję Quote
Pipi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='elik']Misiu wszyscy cię opuścili, chodź na spacerek :painting: to poprawi ci chumorek :)[/QUOTE] . . . .nie,nie opuścili. . . zaglądam co dzień,tylko nic się nie dzieje,to i pisać nie bardzo jest o czym. . . . Misiu kochany,bądź cierpliwy,może w końcu zadzwoni telefon? - życzę ci tego bardzo Quote
elik Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='AlinaS']Doszły pieniążki za pobyt Misiaczka do 15-ego maja. Dziękuję[/QUOTE] Bardzo proszę, ja także dziekuję - za info :) [quote name='Pipi']. . . .nie,nie opuścili. . . zaglądam co dzień,tylko nic się nie dzieje,to i pisać nie bardzo jest o czym. . . . Misiu kochany,bądź cierpliwy,może w końcu zadzwoni telefon? - życzę ci tego bardzo[/QUOTE] Aaaaaa to przepraszam Cioteczke Pipi ;) Quote
Recommended Posts