Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [quote name='a_niusia'] http://imageshack.us/a/img262/2543/tiamat.jpg http://imageshack.us/a/img818/8153/tiae.jpg ale że co to jest , bo nie bardzo widzę o co chodzi , po tych fotkach ? biegnący pies , rasy gordon sweter używanie przeze mnie zdrobnienie , nie jest złośliwe .... to tak w ramach wyjaśnienia. mamy się licytować który pies fajniej wygląda na fotach ? :evil_lol: tak to i mój antyk Lalka dmucha ;)
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Vectra napisał(a):ale że co to jest , bo nie bardzo widzę o co chodzi , po tych fotkach ? biegnący pies , rasy gordon sweter używanie przeze mnie zdrobnienie , nie jest złośliwe .... to tak w ramach wyjaśnienia. mamy się licytować który pies fajniej wygląda na fotach ? :evil_lol: tak to i mój antyk Lalka dmucha ;) hahaha noo tak, tak:))) twoja lalka, twoj terierek itd:)))
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 jak już o biegaczach , to na całość wolę :grins:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 tez za bardzo nie przypomina staffika, ale to jest sprinter, a nie dlugodystansowiec. ma biec szybko, ale krotko. potem odpada.
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 setera też nie :evil_lol: ani bordera :diabloti: dobermana tym bardziej jaki wniosek ? każda rasa jest w czymś dobra , ale nie oznacza , że czegoś nie umie ;) chyba właśnie po to hodowano różne rasy psów , miksując różne typy ze sobą ;) taki staffik ? garbaty , długi z ryjkiem jak mrówkojad , bez dobrze zaznaczonego stopu ? masakra :evilbat: no i te gnatki jak zapałki :diabloti: jako seter też by nie zrobił kariery , nie ta szata :evil_lol:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wniosek z tego taki, ze nie nazywajmy osilka lekkoatleta:)))
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 a_niusia napisał(a):wniosek z tego taki, ze nie nazywajmy osilka lekkoatleta:))) nazywamy atletą :diabloti:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 no ty napisalas, ze twoje staffiki sa lepszymi LEKKOATLETAMI niz moje setery i mi to gwarantujesz:)) zatem ja gwarantuje ci, ze nie sa:)))
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 miotacz dyskiem / młotem / kulą , skaczący w dal / wzwyż / o tyczce , bieg na 100 metrów i na 1000 metrów - to nadal sporty lekkoatletyczne :grins: czy się mylę ? owszem mogę się mylić. więc wg Ciebie , tylko biegacz na tysiąc metrów jest lekkoatletą , tak ? przyjmijmy , że miotacz kulą , nie umarł by biegnąć sprintem na setkę ale sprinter zabił by się o kulę ;)
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wiesz co to jest juz takie pierd... o niczym:))) juz wczesniej w tej galerii probowalas np. wmowic mi, ze staffik to i stojke zrobi itd. niby jest tyle ras, ale staffik to do wszystkiego i przelknac nie mozesz, ze tak nie jest. tymczasem staffik to jest maaly, krepy pies, ktorego w niektorych sprawach naprawde ogranicza budowa ciala niezaleznie od tego, ile ma na tym ciele rozwinietych miesni. i tyle. a miotacz kula to biegnac sprintem by nie umarl, ale maratonu juz by nie przebiegl, bo by padl na morde.
Luzia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 to się nazywa lekkoatleta :lol: biega, skacze i w dodatku lata :diabloti:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 i eksploruje teren na raz :diabloti: Anusia , ta rozmowa to od kilku dni jest o niczym :evil_lol: i to raczej Ty pewnych rzeczy nie chcesz przełknąć .... to sobie temu tu bekamy tak dość śmiało :grins:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Vectra napisał(a):i eksploruje teren na raz :diabloti: Anusia , ta rozmowa to od kilku dni jest o niczym :evil_lol: i to raczej Ty pewnych rzeczy nie chcesz przełknąć .... to sobie temu tu bekamy tak dość śmiało :grins: noo wlasnie:))) czy bekasz czy pierdzisz mnie juz w to nie angazuj:)))
Unbelievable Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 wy obydwie robicie to samo :diabloti: bronicie swojej rasy, że wszechstronna ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy :evil_lol: ale po co, już to kiedyś było
Luzia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Vectra napisał(a):i eksploruje teren na raz :diabloti: w sumie racja, przy okazji jeszcze poluje ( żabki i myszki .. RIP [']) :lol:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 eeee nie , błąd w dedukcji ... może to właśnie istota słowa pisanego nie idzie o obronę rasy , ani nawet o porównywanie w identyczności każda rasa jest inna , ale inność jest dość subtelna a tu jest wkrętka , co lepsze mikołaj czy zajączek :diabloti: ja tam wolę zajączka , bo nie lubię tłustego mięsa :grins:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Luzia napisał(a):w sumie racja, przy okazji jeszcze poluje ( żabki i myszki .. RIP [']) :lol: poluje to tak drobnomieszczańsko brzmi , musisz dobrać jakieś bardziej wyczesane słowo :diabloti:
omry Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 [FONT=Verdana]Unbelievable napisał(a):wy obydwie robicie to samo [/FONT]:diabloti:[FONT=Verdana] bronicie swojej rasy, że wszechstronna[/FONT] [FONT=Verdana]ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy [/FONT]:evil_lol:[FONT=Verdana] ale po co, już to kiedyś było[/FONT] I tak DC są najbardziej wszechstronne :shake:
motyleqq Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Unbelievable napisał(a):wy obydwie robicie to samo :diabloti: bronicie swojej rasy, że wszechstronna ja też mogę powiedzieć, że moje rasy są wszechstronne, i będę chyba najbliżej prawdy :evil_lol: ale po co, już to kiedyś było czekaj, może jeszcze będzie zabawnie, wtedy się kręciło wokół wszechstronności dobków... :evil_lol: a najbardziej wszechstronna jest Etna i o, spadajcie :evil_lol:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 o dobkach było zabawnie , w temacie kolcy i roweru :diabloti:
Unbelievable Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 motyleqq napisał(a):czekaj, może jeszcze będzie zabawnie, wtedy się kręciło wokół wszechstronności dobków... :evil_lol: faktycznie, ale sory, staffiki i gordony to jeszcze się mogą jakoś bronić, dobki przegrywają z kretesem :evil_lol:
Vectra Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 jak staffiki się bronić ? to nie jest rasa obronna :obrazic:
Unbelievable Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Vectra napisał(a):jak staffiki się bronić ? to nie jest rasa obronna :obrazic: jak nie?! bronią cię przed nudą!!! :grins::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a_niusia Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Unbelievable napisał(a):faktycznie, ale sory, staffiki i gordony to jeszcze się mogą jakoś bronić, dobki przegrywają z kretesem :evil_lol: no o dobermanach na bank jeszcze bedzie oraz o tym, ze sa najbardziej wszechstronne, bo zawsze o tym jest i zobaczysz jak dobki beda sie bronic haha
Recommended Posts