Vectra Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Skład taki ludzki , to co ma zaszkodzić ? wet powiedział , że nie umrę :evil_lol: Kurde , przeraziłam się w lecznicy ... byłam jedyna z psem bez babeszji :mdleje:
Amber Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Oczywiście, że nie umrzesz, VetoSkin ma skład lepszy niż ludzkie suple... Tylko uważaj na plastik :evil_lol:
Vectra Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 fajnie się między zębami ciągnie :loveu: :diabloti:
makot'a Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Hahah, jaka dyskusja! :D Gdzie nie wejdę, to same powody, żeby nie pracować, tylko czytać i się opi***.... :D A jak tu tak miło i czepliwie, to też się czepiem, a co se będę żałować! :diabloti: Się mówi albo PVC, albo PCW, a nie PCV :diabloti: Edit: Sorki, musiałam - klimat mi się udzielił :diabloti: :D
motyleqq Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [QUOTE=makot'a;21410067] Się mówi albo PVC, albo PCW, a nie PCV :diabloti: [/QUOTE] to jak już się mamy czepiać, napisałaś dwa razy tak samo skrót-PVC :evil_lol: ej chyba edytowałaś w międzyczasie :mad::evil_lol: albo jestem ślepa...
makot'a Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='motyleqq']to jak już się mamy czepiać, napisałaś dwa razy tak samo skrót-PVC :evil_lol: ej chyba edytowałaś w międzyczasie :mad::evil_lol: albo jestem ślepa...[/QUOTE] Nie oślepłaś - pomyliłam się i dwa razy napisałam tak samo :D Na materiałoznawstwie tak mocno wpoili mi w mózg skrót PVC, że sławetne PCV nie przeszło mi przez klawiaturę... a zauważyłam to dopiero po wysłaniu wiadomości :D
evel Posted October 12, 2013 Author Posted October 12, 2013 Rany boskie :evil_lol: A ja tego kręgla wyciskam, a kapsułkę Zu dostaje jako żelka do ciumkania, zżera ze smakiem :evil_lol:
Vectra Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 fuuuuuuu jak to śmierdzi i jest ohydne :shake: nawet Emila nie chciała dobrowolnie ... Marysi wycisnęłam w karmę , to postanowiła dbać o linie. Wasze psy to jedzą ?
a_niusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 no to jest olej z ogorecznika i rybny to wiadomo, ze niezbyt dobre tak jak tran czy cos. moje psy lubia olej rybny.
Vectra Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 olej z ogórecznika , wiesiołka i rybny lubią ... biotynę z cynkiem też. ale połączenie w jeden plastik , nikomu nie smakuje :diabloti: Mi też nie
dog193 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 To może jednak wpieprzać z kapsułkami :evil_lol:
Vectra Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 sobie i Marysi , zapakowałam wprost do żołądka ... zawartość z plastikiem. Po wypakowaniu z kapsułki , zapach jest nie do zniesienia. Porównałam to z takim cudem , co dostałam w prezencie ino było bez opakowania ... czyli to samo - ten sam smród. Zostanę przy tym samym składzie , tylko oddzielnie. Niestety mam wrażliwy nos i żołądek :evil_lol:
a_niusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 mi by do glowy nie przyszlo, zeby zrec vetoskin:)))) moze to sobie kupcie:)) [url]http://www.doz.pl/leki/p6355-Hydroskin[/url] dla ludzi:)))
motyleqq Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 hahaha Vectra, naprawdę to zjadłaś? :evil_lol:
dog193 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ej, ale tak naprawdę, to co w składzie tych kapsułek mówi o tym, że to tabletki "weterynaryjne" i że człowiek ich łykać nie może? ;) Znam osoby, które używają szamponu dla psów i sobie chwalą... nie dlatego używają, bo dla ludzi nie ma :D
Amber Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Nie mam pojęcia... Może niektórym się wydaje, że to jakiś inny olej, albo witamina B... Szpeczjalnie dla piesów, a jak zje to człowiek to mu wyrośnie sierść :eviltong:
motyleqq Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dog193']Ej, ale tak naprawdę, to co w składzie tych kapsułek mówi o tym, że to tabletki "weterynaryjne" i że człowiek ich łykać nie może? ;) Znam osoby, które używają szamponu dla psów i sobie chwalą... nie dlatego używają, bo dla ludzi nie ma :D[/QUOTE] no w sumie chyba nic takiego nie ma :cool3: to zresztą działa w obie strony, psom też ludzie podają 'ludzkie' rzeczy ;)
a_niusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 nie ze wyrosnie siersc...po prostu po cholere jesc cos, co jest obrzydliwe...
dog193 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='a_niusia']nie ze wyrosnie siersc...po prostu po cholere jesc cos, co jest obrzydliwe...[/QUOTE] Piękno wymaga poświęceń :diabloti: Łykałaś kiedyś skrzypovitę? Fuj, to to jest obrzydliwe :D
a_niusia Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='dog193']Piękno wymaga poświęceń :diabloti: Łykałaś kiedyś skrzypovitę? Fuj, to to jest obrzydliwe :D[/QUOTE] nie. ja nic nie lykam. aaa nie, wiem!! mam merz special, ale tylko przez tydzien dwa lata temu to lykalam. mam to po prostu w dupie:))))
dog193 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 No mnie niestety włosy lecą garściami :roll: I kombinuję już ze wszystkim.
Recommended Posts