Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

Skład taki ludzki , to co ma zaszkodzić ?
wet powiedział , że nie umrę :evil_lol:

Kurde , przeraziłam się w lecznicy ... byłam jedyna z psem bez babeszji :mdleje:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hahah, jaka dyskusja! :D Gdzie nie wejdę, to same powody, żeby nie pracować, tylko czytać i się opi***.... :D
A jak tu tak miło i czepliwie, to też się czepiem, a co se będę żałować! :diabloti:
Się mówi albo PVC, albo PCW, a nie PCV :diabloti:

Edit: Sorki, musiałam - klimat mi się udzielił :diabloti: :D

Posted

[QUOTE=makot'a;21410067]
Się mówi albo PVC, albo PCW, a nie PCV :diabloti:
[/QUOTE]

to jak już się mamy czepiać, napisałaś dwa razy tak samo skrót-PVC :evil_lol:

ej chyba edytowałaś w międzyczasie :mad::evil_lol: albo jestem ślepa...

Posted

[quote name='motyleqq']to jak już się mamy czepiać, napisałaś dwa razy tak samo skrót-PVC :evil_lol:

ej chyba edytowałaś w międzyczasie :mad::evil_lol: albo jestem ślepa...[/QUOTE]

Nie oślepłaś - pomyliłam się i dwa razy napisałam tak samo :D Na materiałoznawstwie tak mocno wpoili mi w mózg skrót PVC, że sławetne PCV nie przeszło mi przez klawiaturę... a zauważyłam to dopiero po wysłaniu wiadomości :D

Posted

Rany boskie :evil_lol:

A ja tego kręgla wyciskam, a kapsułkę Zu dostaje jako żelka do ciumkania, zżera ze smakiem :evil_lol:

Posted

fuuuuuuu jak to śmierdzi i jest ohydne :shake:
nawet Emila nie chciała dobrowolnie ... Marysi wycisnęłam w karmę , to postanowiła dbać o linie.

Wasze psy to jedzą ?

Posted

olej z ogórecznika , wiesiołka i rybny lubią ... biotynę z cynkiem też.

ale połączenie w jeden plastik , nikomu nie smakuje :diabloti: Mi też nie

Posted

sobie i Marysi , zapakowałam wprost do żołądka ... zawartość z plastikiem. Po wypakowaniu z kapsułki , zapach jest nie do zniesienia.

Porównałam to z takim cudem , co dostałam w prezencie ino było bez opakowania ... czyli to samo - ten sam smród.

Zostanę przy tym samym składzie , tylko oddzielnie. Niestety mam wrażliwy nos i żołądek :evil_lol:

Posted

Ej, ale tak naprawdę, to co w składzie tych kapsułek mówi o tym, że to tabletki "weterynaryjne" i że człowiek ich łykać nie może? ;)
Znam osoby, które używają szamponu dla psów i sobie chwalą... nie dlatego używają, bo dla ludzi nie ma :D

Posted

Nie mam pojęcia... Może niektórym się wydaje, że to jakiś inny olej, albo witamina B... Szpeczjalnie dla piesów, a jak zje to człowiek to mu wyrośnie sierść :eviltong:

Posted

[quote name='dog193']Ej, ale tak naprawdę, to co w składzie tych kapsułek mówi o tym, że to tabletki "weterynaryjne" i że człowiek ich łykać nie może? ;)
Znam osoby, które używają szamponu dla psów i sobie chwalą... nie dlatego używają, bo dla ludzi nie ma :D[/QUOTE]

no w sumie chyba nic takiego nie ma :cool3: to zresztą działa w obie strony, psom też ludzie podają 'ludzkie' rzeczy ;)

Posted

[quote name='a_niusia']nie ze wyrosnie siersc...po prostu po cholere jesc cos, co jest obrzydliwe...[/QUOTE]
Piękno wymaga poświęceń :diabloti:

Łykałaś kiedyś skrzypovitę? Fuj, to to jest obrzydliwe :D

Posted

[quote name='dog193']Piękno wymaga poświęceń :diabloti:

Łykałaś kiedyś skrzypovitę? Fuj, to to jest obrzydliwe :D[/QUOTE]

nie.

ja nic nie lykam.
aaa nie, wiem!! mam merz special, ale tylko przez tydzien dwa lata temu to lykalam.

mam to po prostu w dupie:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...