Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

[URL]http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/296/345/464.gif[/URL] - dokładnie tak wyglądałam tylko jestem mniej kanciasta i bynajmniej nie pusta :evil_lol:
Stażysta mi często śpiewał o kanciastoportym, gdyby nie on to bym nawet o istnieniu tej bajki nie wiedziała :roll:

Przez Was się nie wyśpię, wyśmienicie się czytało :loveu:

[quote name='a_niusia']
kuuurde no nie wiem czy "znikad". pewnie tak jak wiekszosc-z wlasnej chaty sie zalogowalam:)))[/QUOTE]
Kiedyś w pracy się kolesia zapytałam skąd dzwoni, bo o jakąś sprawę się pytał nie udostępnianą osobom postronnym więc chciałam wiedzieć z jakiej instytucji jest że takie mi pytania zadaje. Jak mi odpowiedział że "no, z domu do pani dzwonię" to myślałam że się uduszę ze śmiechu i walczyłam ze sobą żeby nie palnąć mu czegoś uprzejmego :diabloti:. [SIZE=1]Nie był to przytyk w Twą osobę, tak mi się przypomniało i jako że to luźna galeria to tak sobie napisałam.[/SIZE]

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='*Monia*'][URL]http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/296/345/464.gif[/URL] - dokładnie tak wyglądałam tylko jestem mniej kanciasta i bynajmniej nie pusta :evil_lol:
Stażysta mi często śpiewał o kanciastoportym, gdyby nie on to bym nawet o istnieniu tej bajki nie wiedziała :roll:

Przez Was się nie wyśpię, wyśmienicie się czytało :loveu:

Kiedyś w pracy się kolesia zapytałam skąd dzwoni, bo o jakąś sprawę się pytał nie udostępnianą osobom postronnym więc chciałam wiedzieć z jakiej instytucji jest że takie mi pytania zadaje. Jak mi odpowiedział że "no, z domu do pani dzwonię" to myślałam że się uduszę ze śmiechu i walczyłam ze sobą żeby nie palnąć mu czegoś uprzejmego :diabloti:. [SIZE=1]Nie był to przytyk w Twą osobę, tak mi się przypomniało i jako że to luźna galeria to tak sobie napisałam.[/SIZE][/QUOTE]

jaki przytyk???

a co powinnam odpisac na zarzut "pojawilas sie znikad"?
ze mama mnie urodzila, a tata zrobil?:)))))

Posted

[quote name='a_niusia']jaki przytyk???

a co powinnam odpisac na zarzut "pojawilas sie znikad"?
ze mama mnie urodzila, a tata zrobil?:)))))[/QUOTE]Weź znów nie zaczynaj.
Każdy normalny człowiek jak się mu zadaje pytanie to od razu odpowiada, a nie trzeba coś wyciągać "siłą". Jeśli się nie chce odpowiedzieć to się to piszę a nie ignoruje pytania. Trochę klasy i dystansu "koleżanko" i więcej wypowiedzi na poziomie
Bo taka odp "z domu", "tata i mam mnie zrobili" jest na poziomie przedszkolaka, a wydaje mi się, że jesteś starsza

Posted

[quote name='Izabela124.']Weź znów nie zaczynaj.
Każdy normalny człowiek jak się mu zadaje pytanie to od razu odpowiada, a nie trzeba coś wyciągać "siłą". Jeśli się nie chce odpowiedzieć to się to piszę a nie ignoruje pytania. Trochę klasy i dystansu "koleżanko" i więcej wypowiedzi na poziomie
Bo taka odp "z domu", "tata i mam mnie zrobili" jest na poziomie przedszkolaka, a wydaje mi się, że jesteś starsza[/QUOTE]

sluchaj, izuniu...nie jestem twoja kolezanka ani "kolezanka", nie mam checi z toba rozmawiac ani sie z toba spotykac.
w ogole nie mam checi na zaden kontakt z toba.

ale ty twardo: nie wpuszczaja mnie drzwiami, to sie wpieprze oknem.
to jest nie tylko chamskie ale tez idiotyczne, wiec moze odpuscisz sobie, co?

dla mnie to jest koniec gadki z toba.
jesli chcesz mozesz sobie nawet wyobrazac, ze wyszlam z morskich fal niczym afrodyta albo podrzucili mnie kosmici lub tez wylosowal mnie komputer:)))))

Posted

Już sobie wczoraj odpuściłam, bo z Tobą normalnie nie da się dyskutować.
Ale będę reagowała na Twe bezsensowne wypowiedzi, bo nie znoszę głupoty i absurdalnego podejścia do rzeczywistości. To jest forum, więc wypowiedzi czyta bardzo dużo osób, więc lepiej czasem zastanów się co piszesz
Jak na razie EOT

Posted

[quote name='*Monia*'] [SIZE=1]Nie był to przytyk w Twą osobę, tak mi się przypomniało i jako że to luźna galeria to tak sobie napisałam.[/SIZE][/QUOTE]

luźna galeria, hehehe :evil_lol:

Posted

kurcze no ja sie czuje calkiem na luzie w tej galerii jak i na calym forum. totalnie nie mam spiny...

ale jesli wysilicie troche mozg to zauwazycie, czemu w tej galerii odchodza takie rzeczy, a w innych nie.
otoz tutaj jak tylko pojawi sie jakis temat, to wbijaja ludzie, ktorzy w innych galeriach jedza se z dziobkow i "sarkazmem i ironia" nazywaja mylnie silenie sie na kontrowersyjnosc, co naprawde wyglada z boku zalosnie i smiesznie, zeby robic dym i sie chwalic, co to nie oni, jakimi to sa mistrzami szkoleniowymy nie wyszkoliwszy zadego psa, jak to sie znaja na zywieniu i behawiorze majac elementarne braki w edukacji z zakresu nauk przyrodniczych.

evel np. jako prowadzacy te galerie nie bija do innych i im sie nie narzuca.
i dlatego w innych galeriach mozna sobie jesc z dziobkow, a tu jakos niezbyt.
ale jesli chodzi o spine, to chyba ktos inny jest tu "spieta paniena" i to nawet jesli jakies tam jaja posiada.

Posted

Jaka luźna! Spięta jest :mad: :diabloti: Wszyscy są tu tak spięci, że normalnie jak wezmą w końcu porządny wdech to im guziki od spodni poodskakują albo koszule się porozrywają :cool3:

Swoją drogą, dzisiaj się okaże, czy uda mi się zrealizować pewne przedsięwzięcie... Nerwicy chyba dostanę do wieczora :mdleje:

Posted

[quote name='evel']Jaka luźna! Spięta jest :mad: :diabloti: Wszyscy są tu tak spięci, że normalnie jak wezmą w końcu porządny wdech to im guziki od spodni poodskakują albo koszule się porozrywają :cool3:

Swoją drogą, dzisiaj się okaże, czy uda mi się zrealizować pewne przedsięwzięcie... Nerwicy chyba dostanę do wieczora :mdleje:[/QUOTE]

tylko nie pusc baka publicznie z tej spiny, bo to siara.

Posted

[quote name='Aleks89']A tu dalej wszyscy spięci :loveu:[/QUOTE]

no to stary...idz se tam, gdzie atmosferka ci lezy...

kurde ja jestem spieta, bo mi nie przyniesli katalogu ikea, a w tym roku to jest mi bardzo potrzebny.

Posted

[quote name='a_niusia']

kurde ja jestem spieta, bo mi nie przyniesli katalogu ikea, a w tym roku to jest mi bardzo potrzebny.[/QUOTE]

Ej, jak Ci przyniosą, to pożyczę, bo i ja remont robię :lol:

Posted

[quote name='LadyS']Ej, jak Ci przyniosą, to pożyczę, bo i ja remont robię :lol:[/QUOTE]

na bank nie taki jak my...
ja jestem przez to przerazona i spieta:)))
my remontujemy wszystko...normalnie chyba wyprowadze sie z chaty do namiotu. nawet nigdy u moch starych nie bylo takiego remontu, powaznie mnie to przeraza. musze zaczac brac persen. mam tez wolny kam aid:)))))

chyba ze tez musicie isc do namiotu?

Posted

[quote name='panbazyl']a ja tu nie mam ikei!!!! co za świat wschodu. Do Madrytu musze latać do ikei.... ;)[/QUOTE]

to przesrane.
ikea jest zajebista.

chociaz moja matka mi powiedziala, ze to beznadzieja robic wielki remont i skrecac meble na srubki:)))

Posted

[quote name='panbazyl']a ja tu nie mam ikei!!!! co za świat wschodu. Do Madrytu musze latać do ikei.... ;)[/QUOTE]

A nie ma być jakoś tu gdzieś kiedyś? ;)

Posted

[quote name='a_niusia']to przesrane.
ikea jest zajebista.

chociaz moja matka mi powiedziala, ze to beznadzieja robic wielki remont i skrecac meble na srubki:)))[/QUOTE]
troche przersrakane, ale aż tak wielką fanką ikei nie jestem, choć uwialbiam tam niektóre gadżety. Moimi ukochanymi sklepami są te żelazne (czyli metalowe) :) Uwielbiam skręcać meble, ściany z karton-gipsu, kocham takie "damskie" prace. Za to w kuchni gotować nienawidzę!

Posted

ale ja cos slyszalam ze nie ma juz ksiazkowych katalogow...przynajmniej tak powiedziala mi pani w ikei na bielanach we wro...ze teraz mozna jedynie obejrzec w internecie na ich stronie taki w pdf chyba...no i do mnie tez nie przyszedl a zawsze tak w lutym marcu mialam

[URL]http://onlinecatalogue.ikea.com/PL/pl/IKEA_Catalogue[/URL] tu jest katalog jak cos

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...