Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

a_niusia napisał(a):
niestety "idealne seterki" chadzaja na spacery ze mna lub z moim facetem i nie sa wypozyczane obcym ludziom na spacery.

Czytaj uważnie to co piszę. Chcę iść z TOBĄ i TWOIMI PSAMI na spacer

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):

Nie ma szans, nie ten rejon Polski ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):

aaa ZE MNA?

kurcze no powiem ci, ze zupelnie sie tego nie spodziewalam.
byc moze dlatego, ze jak mam chec sie z kims umowic na spacer to nie probuje mu jechac (nieudolnie zreszta w twoim przypadku) w kazdym watku robiac z siebie totalnego kretyna, nie sugeruje, ze spacer mialby byc KONFRONTACJA i jeszcze kuuurde gdybym obawiala sie, ze ktos mialby chec mnie otruc, to tez srednio mialabym chec sie z ta osoba spotykac.

tak wiec to jest chyba jednak bez znaczenia, gdzie mieszkam:))) mysle jednak, ze na tyle daleko, ze rodzice by cie nie puscili:))))

Posted

a_niusia napisał(a):
mysle jednak, ze na tyle daleko, ze rodzice by cie nie puscili:))))

:mdleje:
nie wierzę, po prostu nie wierzę :mdleje:
aniusiu, ugryź ty się w język czasem
uprzedzając- ja przynajmniej ludzi nie obrażam

Posted

Unbelievable napisał(a):
:mdleje:
nie wierzę, po prostu nie wierzę :mdleje:
aniusiu, ugryź ty się w język czasem
uprzedzając- ja przynajmniej ludzi nie obrażam

o gryzieniu to chyba w innym watku se bardziej pogadasz:)))

Posted

a_niusia napisał(a):
aaa ZE MNA?

kurcze no powiem ci, ze zupelnie sie tego nie spodziewalam.
byc moze dlatego, ze jak mam chec sie z kims umowic na spacer to nie probuje mu jechac (nieudolnie zreszta w twoim przypadku) w kazdym watku robiac z siebie totalnego kretyna, nie sugeruje, ze spacer mialby byc KONFRONTACJA i jeszcze kuuurde gdybym obawiala sie, ze ktos mialby chec mnie otruc, to tez srednio mialabym chec sie z ta osoba spotykac.

tak wiec to jest chyba jednak bez znaczenia, gdzie mieszkam:))) mysle jednak, ze na tyle daleko, ze rodzice by cie nie puscili:))))
Jaja chyba sobie robisz? Uważasz, że jestem niepełnoletnią gówniarą? Wyobraź sobie, że nie i do tego sama decyduje gdzie jeżdżę a gdzie nie. Napisz po prostu, że nie chcesz się spotkać i tyle. Lepiej pojeździć po sobie przez neta, bravo, dobre podejście. Ciągle mnie przekonujesz, że w realu jesteś mało wyszczekana

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jaja chyba sobie robisz? Uważasz, że jestem niepełnoletnią gówniarą? Wyobraź sobie, że nie i do tego sama decyduje gdzie jeżdżę a gdzie nie. Napisz po prostu, że nie chcesz się spotkać i tyle. Lepiej pojeździć po sobie przez neta, bravo, dobre podejście

ja sobie robie jaja?:))))))

a owszem, troche tak:)))

Posted

a_niusia napisał(a):
ja sobie robie jaja?:))))))

a owszem, troche tak:)))
Nie ogarniam Cię dziewczyno. Na forum jesteś bardzo odważna, ale na żywo już nie chcesz się spotkać. Masz coś do ukrycia, wstydzisz się czegoś, siebie?

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie ogarniam Cię dziewczyno. Na forum jesteś bardzo odważna, ale na żywo już nie chcesz się spotkać. Masz coś do ukrycia, wstydzisz się czegoś, siebie?

kuuurde tak SIEBIE.
pryszcz mi na czole wyskoczyl :))))))))))))

Posted

a_niusia napisał(a):
moja kumpela twierdzi, ze on jest zrobiony z gabki, a moim zdaniem wyglada jak ser:)))

Też tak uważam! :) I moja siostra też :P

Posted

a_niusia napisał(a):
kuuurde tak SIEBIE.
pryszcz mi na czole wyskoczyl :))))))))))))
Za pewne jesteś niewiele starsza ode mnie a poziom rozmowy z Tobą no cóż, jest dość niski. Ciężko Ci odpowiedzieć na pytania, spotkać się nie chcesz z niewiadomo jakiego powodu, ukrywasz swe miejsce zamieszkania (miejscowość), kim Ty kurde jesteś? Na forum pojawiłaś się znikąd, chyba tylko po to aby jechać Martynę, no teraz to i trochę więcej osób. Udzielasz się tylko na wątkach, gdzie prowadzone są kłótnie. Chyba Cię to rajcuje?
To w końcu uzyskam odwiedź gdzie mieszkasz i czy jesteś chętna na spacer?

Posted

evel napisał(a):
Też tak uważam! :) I moja siostra też :P

ale ze z gabki czy z sera?

ja mam z nim pizame!!!

Izabela124. napisał(a):
Za pewne jesteś niewiele starsza ode mnie a poziom rozmowy z Tobą no cóż, jest dość niski. Ciężko Ci odpowiedzieć na pytania, spotkać się nie chcesz z niewiadomo jakiego powodu, ukrywasz swe miejsce zamieszkania (miejscowość), kim Ty kurde jesteś? Na forum pojawiłaś się znikąd, chyba tylko po to aby jechać Martynę, no teraz to i trochę więcej osób. Udzielasz się tylko na wątkach, gdzie prowadzone są kłótnie. Chyba Cię to rajcuje?

kuuurde no nie wiem czy "znikad". pewnie tak jak wiekszosc-z wlasnej chaty sie zalogowalam:)))

Posted

Izabela124. napisał(a):

Cholera.
Aleks, mimo wszystko, uważałam cię za inteligentnego. Ale skoro to "twoja krew"..

Nie wierzę w to, co widzę, naprawdę :)

Posted

a_niusia napisał(a):
ale ze z gabki czy z sera?

ja mam z nim pizame!!!

No, że z sera, oczywiście. I się zastanawiałam, co robi do cholery ser na dnie morza :evil_lol:

Posted

a_niusia napisał(a):

kuuurde no nie wiem czy "znikad". pewnie tak jak wiekszosc-z wlasnej chaty sie zalogowalam:)))
Mów do słupa a słup jak d**a

dog193 napisał(a):
Cholera.
Aleks, mimo wszystko, uważałam cię za inteligentnego. Ale skoro to "twoja krew"..

Nie wierzę w to, co widzę, naprawdę :)
Próbujesz mi pojechać?
Zamknij oczy :)

Posted

A co w postach Izki jest nieinteligentne?Dziewczyna ma pytanie i dąży do uzyskania odpowiedzi to się chyba chwali?No nie?

Miło ,ze uważasz mnie za inteligentnego samoocena skoczyła mi o 5stopni:evil_lol:

Posted

evel napisał(a):
No, że z sera, oczywiście. I się zastanawiałam, co robi do cholery ser na dnie morza :evil_lol:

no i dlaczego nazywa sie sponge bob, co by sugerowalo, ze jest z gabki.

a moze to jest wlasnie trujacy ser:)))

Posted

Izabela124. napisał(a):

Próbujesz mi pojechać?
Zamknij oczy :)

Hihi, dawaj dawaj, lubię takie cięte riposty :diabloti:
Nie chcę ci pojechać - stwierdzam jedynie, że inteligencją to te twoje posty nie świecą.
Zero w tym zabarwienia emocjonalnego :)

Posted

dog193 napisał(a):
Hihi, dawaj dawaj, lubię takie cięte riposty :diabloti:
Nie chcę ci pojechać - stwierdzam jedynie, że inteligencją to te twoje posty nie świecą.
Zero w tym zabarwienia emocjonalnego :)
A a_nusi to normalnie świecą inteligencją na kilometr! Próbuję się dostosować do jej poziomu inteligencji

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...