evel Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='motyleqq']a gdzie tworzyłaś owy twór? :lol:[/QUOTE] Wstyd się przyznać, ale w paint'cie :roflt: :roflt: :roflt:
LadyS Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='evel']Ufff, chyba koniec, nie wiem, czy ten twór przypomina Zu, ale lepiej nie będzie :evil_lol:[/QUOTE] Bardziej niż ten owłosiony wcześniej :lol:
Amber Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ja też nie poznałam kompletnie i już się bałam nawet, że Portos ściągnął posiłki na wątek :evil_lol:
dog193 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Amber']Ja też nie poznałam kompletnie i już się bałam nawet, że Portos ściągnął posiłki na wątek :evil_lol:[/QUOTE] :lol: Ej, mnie by ten pies przypominał Zu, gdyby nie miał nosa jak nosorożec :D
Martens Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Co Ty, jaki wstyd, robienie w paincie jest teraz trendi, dżezzi i vintage :diabloti:
panbazyl Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 a właśnie - zpoamniałam pogratulowac nowego dizajnu :) To wprawki do kolegi dla Zu?
evel Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 [quote name='panbazyl']a właśnie - zpoamniałam pogratulowac nowego dizajnu :) To wprawki do kolegi dla Zu?[/QUOTE] Hihi, chciałabym ;) Mama: Co ten pies tak leży i się nie rusza? Ja: No nażarła się, to leży, co ma robić? Mama: No nie wiem... Łazić...? [IMG]http://img560.imageshack.us/img560/7725/sdc11954n.jpg[/IMG] A jak łazi to jęczą, że łazi... Jezusie :evil_lol:
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 taaa... moj facet lezy z laptopem i oglada mecz probujac jednoczesnie pracowac i mowi "ej ronka, co tak lazisz jak smrod po gaciach, wez sie poloz"...po chwili slysze brzydkie wyrazy. ronka wskoczyla sie polozyc-przez glowe i laptopa u niego na klacie. co za uroczy pieseczek.
evel Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Standard :grins: A Wy takie oryginalne imiona sami wymyśliliście, czy one tak mają w papierach? :)
LadyS Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='a_niusia']taaa... moj facet lezy z laptopem i oglada mecz probujac jednoczesnie pracowac i mowi "ej ronka, co tak lazisz jak smrod po gaciach, wez sie poloz"...po chwili slysze brzydkie wyrazy. ronka wskoczyla sie polozyc-przez glowe i laptopa u niego na klacie. co za uroczy pieseczek.[/QUOTE] O, u nas to samo, tylko TŻ i pies inni :lol:
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='evel']Standard :grins: A Wy takie oryginalne imiona sami wymyśliliście, czy one tak mają w papierach? :)[/QUOTE] Tiamat ma Tiamat-nie wymyslilismy. chcialam ja nazwac lena, ale moj facet powiedzial, ze to po wiesniacku. a Ronja ma Way Ahead i moj facet chcial ja nazwac TEKLA!!!! a ronisia jeszcze zjadla jajko na twardo i pierdzi, a moj facet twierdzi, ze to normalne i on tez pierdzi jak zje jajko.
evel Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 :roflt: Rzeczywiście, jeśli Lena to wieś, to Tekla to co przepraszam? :lol: Tekla mi się kojarzy z pająkiem, nie mam pojęcia, czemu :niewiem:
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 tekla to ten pajak z pszczolki mai!!! nawet by do niej pasowalo!!! ale to jest ohydne imie-nie zgodzilam sie na nie:)
evel Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 No i proszę, zagadka rozwiązana :lol: Przy okazji, znajomy mojego TŻta miał psa Miśka, a Misiek miał maskotkę - pluszowego Filipa z Pszczółki Mai, to pasikonik był, zdaje się... Na komendę "zabij" Misiek wypruwał Filipowi flaki. Zabawa skończyła się, gdy Filipowi odpadła głowa, na śmierć :evil_lol: Ludzie mają fantazję :eviltong:
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 taak... wiesz jaki jest u nas w chacie popisowy zart na imprezach? moj facet mowi "a teraz patrzcie na to, Tiamat siad" i po tym on na nia DMUCHA. pies wpada od tego w dziki szal, wydaje dzwieki jakby mial kogos zabic, warczy, szczeka, kwiczy, wije sie, skacze po meblach, ludziach itd. wspanialy popis...
evel Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Zu w reakcji na dmuchanie ryczy jak jakieś dziwne zwierzątko, wyciera się rączkami, jęczy i muczy, więc ogólnie też jest szał, bo TŻ łazi za nią i na nią dmucha, a ja mam ochotę dmuchnąć jego, w dziób najlepiej, za pomocą patelni (wałka się jeszcze nie dorobiłam) :diabloti:
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ja raz dmuchnelam na ronke, to na mi wkoczyla na twarz z rozdziabiona morda i walnelam lbem o kaloryfer az mi sie czarno zrobilo przed oczami :))))
LadyS Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Jax na dmuchanie w ryj jedynie się obrusza i patrzy na nas z niesmakiem :diabloti: Za to jak TŻ za długo się w niego w bezruchu wpatruje, to Jax zaczyna merdać, szczekać, warczeć i cuda czynić :lol:
Tyna21 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='a_niusia']tekla to ten pajak z pszczolki mai!!! nawet by do niej pasowalo!!! ale to jest ohydne imie-nie zgodzilam sie na nie:)[/QUOTE] ejj ejj :D nasza okropna pajęczyca ma na imię Tekla :)
Vectra Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Tekla była pająkiem w pszczółce Mai :) aaa wiesz że z premedytacją , wywiozłam w pudełku po fajkach , dwa moje komary i wypuściłam w Lublinie :diabloti:
FredziaFredzia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Vectra']aaa wiesz że z premedytacją , wywiozłam w pudełku po fajkach , dwa moje komary i wypuściłam w Lublinie :diabloti:[/QUOTE] Ahahahahahahahahahahaha żeby się te Twoje mutanty mnożyły? :lol:
Vectra Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Ahahahahahahahahahahaha żeby się te Twoje mutanty mnożyły? :lol:[/QUOTE] to powstanie nowa rasa , bo tam też mają takie bolsze !!! :diabloti:
a_niusia Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 dziewczyny, a kiedy wasza wycieczka? byle nie 6 lipca!!!!
Recommended Posts