Jump to content
Dogomania

Zuzu, Raven, Hunter i koty plus inne potwory. Zapraszamy

Recommended Posts

Posted

[quote name='motyleqq']a gdzie tworzyłaś owy twór? :lol:[/QUOTE]

Wstyd się przyznać, ale w paint'cie :roflt: :roflt: :roflt:

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evel']Ufff, chyba koniec, nie wiem, czy ten twór przypomina Zu, ale lepiej nie będzie :evil_lol:[/QUOTE]

Bardziej niż ten owłosiony wcześniej :lol:

Posted

Ja też nie poznałam kompletnie i już się bałam nawet, że Portos ściągnął posiłki na wątek :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ja też nie poznałam kompletnie i już się bałam nawet, że Portos ściągnął posiłki na wątek :evil_lol:[/QUOTE]

:lol:

Ej, mnie by ten pies przypominał Zu, gdyby nie miał nosa jak nosorożec :D

Posted

[quote name='panbazyl']a właśnie - zpoamniałam pogratulowac nowego dizajnu :) To wprawki do kolegi dla Zu?[/QUOTE]

Hihi, chciałabym ;)

Mama: Co ten pies tak leży i się nie rusza?
Ja: No nażarła się, to leży, co ma robić?
Mama: No nie wiem... Łazić...?

[IMG]http://img560.imageshack.us/img560/7725/sdc11954n.jpg[/IMG]

A jak łazi to jęczą, że łazi... Jezusie :evil_lol:

Posted

taaa...

moj facet lezy z laptopem i oglada mecz probujac jednoczesnie pracowac i mowi "ej ronka, co tak lazisz jak smrod po gaciach, wez sie poloz"...po chwili slysze brzydkie wyrazy.

ronka wskoczyla sie polozyc-przez glowe i laptopa u niego na klacie.

co za uroczy pieseczek.

Posted

Standard :grins:

A Wy takie oryginalne imiona sami wymyśliliście, czy one tak mają w papierach? :)

Posted

[quote name='a_niusia']taaa...

moj facet lezy z laptopem i oglada mecz probujac jednoczesnie pracowac i mowi "ej ronka, co tak lazisz jak smrod po gaciach, wez sie poloz"...po chwili slysze brzydkie wyrazy.

ronka wskoczyla sie polozyc-przez glowe i laptopa u niego na klacie.

co za uroczy pieseczek.[/QUOTE]

O, u nas to samo, tylko TŻ i pies inni :lol:

Posted

[quote name='evel']Standard :grins:

A Wy takie oryginalne imiona sami wymyśliliście, czy one tak mają w papierach? :)[/QUOTE]

Tiamat ma Tiamat-nie wymyslilismy. chcialam ja nazwac lena, ale moj facet powiedzial, ze to po wiesniacku.
a Ronja ma Way Ahead i moj facet chcial ja nazwac TEKLA!!!!

a ronisia jeszcze zjadla jajko na twardo i pierdzi, a moj facet twierdzi, ze to normalne i on tez pierdzi jak zje jajko.

Posted

:roflt:

Rzeczywiście, jeśli Lena to wieś, to Tekla to co przepraszam? :lol: Tekla mi się kojarzy z pająkiem, nie mam pojęcia, czemu :niewiem:

Posted

No i proszę, zagadka rozwiązana :lol: Przy okazji, znajomy mojego TŻta miał psa Miśka, a Misiek miał maskotkę - pluszowego Filipa z Pszczółki Mai, to pasikonik był, zdaje się... Na komendę "zabij" Misiek wypruwał Filipowi flaki. Zabawa skończyła się, gdy Filipowi odpadła głowa, na śmierć :evil_lol: Ludzie mają fantazję :eviltong:

Posted

taak...

wiesz jaki jest u nas w chacie popisowy zart na imprezach?
moj facet mowi "a teraz patrzcie na to, Tiamat siad" i po tym on na nia DMUCHA. pies wpada od tego w dziki szal, wydaje dzwieki jakby mial kogos zabic, warczy, szczeka, kwiczy, wije sie, skacze po meblach, ludziach itd.

wspanialy popis...

Posted

Zu w reakcji na dmuchanie ryczy jak jakieś dziwne zwierzątko, wyciera się rączkami, jęczy i muczy, więc ogólnie też jest szał, bo TŻ łazi za nią i na nią dmucha, a ja mam ochotę dmuchnąć jego, w dziób najlepiej, za pomocą patelni (wałka się jeszcze nie dorobiłam) :diabloti:

Posted

Jax na dmuchanie w ryj jedynie się obrusza i patrzy na nas z niesmakiem :diabloti: Za to jak TŻ za długo się w niego w bezruchu wpatruje, to Jax zaczyna merdać, szczekać, warczeć i cuda czynić :lol:

Posted

[quote name='a_niusia']tekla to ten pajak z pszczolki mai!!!

nawet by do niej pasowalo!!!
ale to jest ohydne imie-nie zgodzilam sie na nie:)[/QUOTE]

ejj ejj :D nasza okropna pajęczyca ma na imię Tekla :)

Posted

Tekla była pająkiem w pszczółce Mai :)

aaa wiesz że z premedytacją , wywiozłam w pudełku po fajkach , dwa moje komary i wypuściłam w Lublinie :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']aaa wiesz że z premedytacją , wywiozłam w pudełku po fajkach , dwa moje komary i wypuściłam w Lublinie :diabloti:[/QUOTE]

Ahahahahahahahahahahaha żeby się te Twoje mutanty mnożyły? :lol:

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ahahahahahahahahahahaha żeby się te Twoje mutanty mnożyły? :lol:[/QUOTE]
to powstanie nowa rasa , bo tam też mają takie bolsze !!! :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...