leni356 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Mia jest w pierwszych 4 minutach filmu Quote
Onaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 zuziaM napisał(a):Mia jest na samym poczatku, potem w srodku i na samym koncu filmu. U mnie sie powoli laduje, wiec nie obejrzalam do konca, czy caly sie wgral na You Tube. Jak chcesz, to przesle Ci MMMsem tylko podaj numer. Tak pytałam z ciekawości. Bo nie bardzo wiedziałam. A filmik troszkę niewyraźny. A można by go przecież do allegro dodać do ogłoszenia, jak się tak psiaka na żywo zobaczy to lepiej niż tylko na samych zdjęciach. Oglądnęłam początek filmiku, faktycznie Mia tam jest , na samym początku. Ale ona taka długawa :), a ja myślałam że ona taka bardziej kwadratowa. A potem tam jest ta suczka kremowa i inne psiaki, jak się wylegują, ale one tam fajnie mają :). Quote
Jasza Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Przemknęła Mia cichaczem przez filmik.. Śliczna dziewczyna! Quote
zuziaM Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jesli ktos chetny do adopcji sie zjawi, to film moge MMS-em wyslac. A jest bardzo ladny i wyrazny. Quote
Andzike Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Zjawiskowo cudna dziewczyna :) Niech no się znajdzie jakiś odpowiedzialny domek... Quote
Jasza Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Przepraszam, zajrzyjcie do maluszka...cztery dni bez jedzenia i wychodzenia, na 40 cm.łańcuchu.... http://www.dogomania.pl/threads/184158-Boluś-4dni-bez-jedzenia-i-wychodzenia-kopany-i-bity-sa-dzieci-wiec-był-męczony-pilnE/page3 Quote
leni356 Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Przelałam dziś 200 zł za hotelik, reszta będzie z bazarku Quote
Poker Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 co za licho ,że taka ślicznota nie może znaleźć domku? Jakieś czary trzeba odczynić Quote
Andzike Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Poker napisał(a):co za licho ,że taka ślicznota nie może znaleźć domku? Jakieś czary trzeba odczynić W głowie się nie mieści... :( złe zaklęcia - precz !!! idealny domku - przybywaj !!! ;) Quote
Onaa Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ona się nadaje do mniejszych dzieci ? Do podróżowania samochodem ? Quote
leni356 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dogo07 napisał(a):Ona się nadaje do mniejszych dzieci ? Do podróżowania samochodem ? Nadaje się Quote
leni356 Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Mia jest dziś na pierwszej stronie Cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ Quote
Jasza Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 [quote name='leni356']Mia jest dziś na pierwszej stronie Cafeanimal http://www.cafeanimal.pl/ Kciuki zaciśnięte! Quote
zuziaM Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Wplynely pieniazki na hotelik Mii. Oplacone do 11 maja. Dziekuje. I trzymam kciuki, bo ta malizna jest slodka taka, jak najslodszy miodzik !!!!! Quote
mshume Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ja też tego nie rozumiem, taki piękny pies.Ludzie oślepli, czy co... Quote
Jasza Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Zaglądamy z nadzieją na dobre wieści, a tu nic... Quote
leni356 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Ludzie pytają i się nie odzywają :mad: Dorobiłam trochę nowych ogłoszeń, czekamy na ludzia który się zakocha w słodkiej Mii, ci niezdecydowani już mnie zaczynają wkurzać. Zawsze było sporo chętnych na kudłacze. Czyżby żałoba nadal? Quote
magda z. Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ponieważ lasencja jest na zbiorowym allegro u mnie i chociaż kudłacze mają odnośnik do innych numerów i maila, to i tak zdarzają się ludzie, co nadają na telefon lolki lub mój. I tak dzisiaj Aga dostała sms'a czy Mia może pojechać jako przesyłka pociągiem do Gdańska... Kiedyś Beata dostała sms'a czy wyśle szczeniaka do Krakowa, jak zapytała - zwykłym czy priorytetem, to dostała pytanie a ile priorytet będzie kosztował i tak przez 2 dni ją męczyli... Quote
leni356 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Miałam dzisiaj telefon w sprawie Mii, pani bardzo miła i serce dla psiaków ma, ale mam mieszane uczucia. Pani się zakochała w Mii bo jest podobna do jej poprzedniej suni. Poprzednia sunia nie była sterylizowana, więc pani zapytała czy to konieczne i czy to nie ma złego wpływu na psychikę suni że nie będzie miała małych :crazyeye: Ale ponieważ to jest wymóg to nie oponuje. Wyjaśniłam zresztą wszystko o sterylizacji. Druga rzecz - pani ma trójkę dzieci (12, 9 i 2 latka) i nie stać jej na pokrycie kosztów sterylki. Dopytywałam czy będzie ją stać na wizyty u weterynarza, regularne szczepienie, odrobaczenie, itp. Pani mówiła że tak, bo koszty są raz w roku. No czasami koszty są częściej niż raz w roku, ale pani zdaje sobie sprawę z obowiązków względem utrzymania i opieki nad psem. Pani na mnie dobre wrażenie zrobiła, opowiadała ciepło o swojej poprzedniej suni, wzięła ją ze wsi z jakiś złych warunków, dożyła starości. Dzieci bardzo z psem związane. Mieszkają w bloku we Wrocławiu (obrzeża). Czy ktoś mógłby złożyć pani wizytę przedadopcyjną? Zależy mi na domku, w którym Mia będzie kochana.. Quote
Recommended Posts