Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 409
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
Mia jest na samym poczatku, potem w srodku i na samym koncu filmu.
U mnie sie powoli laduje, wiec nie obejrzalam do konca, czy caly sie wgral na You Tube.
Jak chcesz, to przesle Ci MMMsem tylko podaj numer.

Tak pytałam z ciekawości. Bo nie bardzo wiedziałam. A filmik troszkę niewyraźny.
A można by go przecież do allegro dodać do ogłoszenia, jak się tak psiaka na żywo zobaczy to lepiej niż tylko na samych zdjęciach.

Oglądnęłam początek filmiku, faktycznie Mia tam jest , na samym początku.
Ale ona taka długawa :), a ja myślałam że ona taka bardziej kwadratowa.
A potem tam jest ta suczka kremowa i inne psiaki, jak się wylegują, ale one tam fajnie mają :).

Posted

Poker napisał(a):
co za licho ,że taka ślicznota nie może znaleźć domku? Jakieś czary trzeba odczynić

W głowie się nie mieści... :( złe zaklęcia - precz !!! idealny domku - przybywaj !!! ;)

Posted

Ludzie pytają i się nie odzywają :mad: Dorobiłam trochę nowych ogłoszeń, czekamy na ludzia który się zakocha w słodkiej Mii, ci niezdecydowani już mnie zaczynają wkurzać. Zawsze było sporo chętnych na kudłacze. Czyżby żałoba nadal?

Posted

Ponieważ lasencja jest na zbiorowym allegro u mnie i chociaż kudłacze mają odnośnik do innych numerów i maila, to i tak zdarzają się ludzie, co nadają na telefon lolki lub mój. I tak dzisiaj Aga dostała sms'a czy Mia może pojechać jako przesyłka pociągiem do Gdańska... Kiedyś Beata dostała sms'a czy wyśle szczeniaka do Krakowa, jak zapytała - zwykłym czy priorytetem, to dostała pytanie a ile priorytet będzie kosztował i tak przez 2 dni ją męczyli...

Posted

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Mii, pani bardzo miła i serce dla psiaków ma, ale mam mieszane uczucia. Pani się zakochała w Mii bo jest podobna do jej poprzedniej suni. Poprzednia sunia nie była sterylizowana, więc pani zapytała czy to konieczne i czy to nie ma złego wpływu na psychikę suni że nie będzie miała małych :crazyeye: Ale ponieważ to jest wymóg to nie oponuje. Wyjaśniłam zresztą wszystko o sterylizacji.
Druga rzecz - pani ma trójkę dzieci (12, 9 i 2 latka) i nie stać jej na pokrycie kosztów sterylki. Dopytywałam czy będzie ją stać na wizyty u weterynarza, regularne szczepienie, odrobaczenie, itp. Pani mówiła że tak, bo koszty są raz w roku. No czasami koszty są częściej niż raz w roku, ale pani zdaje sobie sprawę z obowiązków względem utrzymania i opieki nad psem.
Pani na mnie dobre wrażenie zrobiła, opowiadała ciepło o swojej poprzedniej suni, wzięła ją ze wsi z jakiś złych warunków, dożyła starości. Dzieci bardzo z psem związane.
Mieszkają w bloku we Wrocławiu (obrzeża). Czy ktoś mógłby złożyć pani wizytę przedadopcyjną?

Zależy mi na domku, w którym Mia będzie kochana..