Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo dobrze ze o tym piszesz Piromanka, bo jak znajdziesz nam tanszy, blisko wawy, z w środku i terakotą, wybiegiem i taką troską i miłością - to na pewno skorzystamy :)

a jak np w pokoju z zasłoną zbitą z desek albo z komórką a la domem, gdzie Ci pani mowi ,że do środka nie wejdziesz- to dziękujemy....

Pokaz mI TANSZY I O TAKIM STANDARDZIE :) z ogromna chęcią spojrzę :) a i z wolnymi miejscami, dla obecnie 8 naszych psiaków ;)

Posted

Miłość i troska - tak. W środku - jak najbardziej. Ale terakoty to pies chyba nie potrzebuje...
Kurcze, za 600 stów to można domowy tymczas z leżeniem na skórzanej kanapie....
Ale niestety takiego nie mam w zanadrzu, bo gdybym miała, chętnych by nie brakowało ;)
Skąd macie środki na takie hotelowanie? Kto spłaci takie długi?
Trzeba jak najszybciej znaleźć im domy, bo można się zrujnować finansowo...

Posted

mozna mozna, własnie się rujnujemy finansowo :( bo adopcje stoją, bazarki nie idą, a sponsorów nie ma.
Domowy tymczas pewnie tak, mozna załatwić, ale podaj mi taki jeden namiar albo najlepiej od razu 8 - chętnie skorzystam :)

Środki były z 1%, ale już srodków nie ma.

Posted

zdjęcia piekne! propnuję zaktualizować w ogłoszeniach - może będą bardziej oddziaływać na potencjalnych "rodziców adopcyjnych"

i jeszcze jedna sprawa - ja trzeci raz to już piszę ale napiszę:

wg moich zapisków wpłaty na Przecinka wyglądają następująco:
PANCA dwie wpłaty po 20= 40
Tatiana R-150
Joanna M.z Łodzi-40
Małgorzata O. z Gorzowa WLKP.- 30
Katarzyna Sz. -100
w sumie 360

otóż Małgorzata O z Gorzowa to ja i wpłaciłam 50 zł - nie 30,
troche macie bałagan z finansami dziewczyny:)
ale się nie czepiam zebyście dobrze zrozumiały
doceniam waszą robotę i rozumiem zabieganie
Przecinek jest fajny psiak i trzymam wciaż za niego kciuki!

Posted

ogloszenia plus te nowe, sliczne zdjecia powinny zadzialac
popytam moze ktos go wezmie na tymczas nawet platny ale obawiam sie ze bedzie ciezko...Tanitka ma zlota reke do wyzlow:)

Posted

margaret A NIE 60 zł przypadkiem?

nie mamy bałaganu, tylko pewnie mały ludwy łaził po klawiaturze jak pisała ;)
a głowa nie zawodzi, co najwyzej ręka czyjaś :D

Posted

wpłata jest 50. Od Margaret. Tylko, że nie śledziłam tego wątku i myślałam, że to na dwa psiaki: na Przecinka i Margaret jako wirtualna. Tak więc cała wpłata jest na Przecinka, nie podzielna:) Teraz już wiem i będę pamiętała

Posted

idusiek napisał(a):
zrobiłam mu nowe allegro z oopisem i zdjęciami :)telefony powinny sie urywać

no miejmy nadzieję!

ludwa , margaret, juz aktualizowałam pierwszy post

Posted

Monika? Joanna mi wyszło;) a wpłata jest od Agaty M. Weszła do nas 19. Przepraszam za niedociągnięcia ale jestem w czasie rozliczeń rocznych a mogę wpłaty porozliczć tylko w pracy, więc wszystko na szybko.

Posted

idusiek napisał(a):
widziałam ,juz umiesciła go tam zeberka4

Ale Toyota w ogłoszeniu prosiła żeby nie wklejać psów z allegro, bo to chodzi o takie pieski bezdomne. A jak tam jest tylko podane allegro to nie wiadomo że to psiak z dogomanii.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Ale Toyota w ogłoszeniu prosiła żeby nie wklejać psów z allegro, bo to chodzi o takie pieski bezdomne. A jak tam jest tylko podane allegro to nie wiadomo że to psiak z dogomanii.

dopełniłam na tamtym wątku info o nim.