Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

margaret napisał(a):
ja to podejrzewam, że ten czas okołopowodziowy może trochę hamuje tendencje w narodzie, tak tylko gdybam...

Może i tak, ale u nas zawsze coś hamuje. Po prostu trzeba mieć farta i tyle.

Póki co, wysłałam kaskę na czerwiec.

Posted

[quote name='mariolka']nie no to w ogole jakas masakra. zeby on mial jakies skrzywienie, to by tlumaczylo brak tel. A tak to co???

ok ok...ale ja nie każę dzwonic ludziom ze Śląska czy Krakowa :(
Poza tym w lutym powodzi nie było :(

ja już nie wiem, tanitka, Panca- wy jesteście wyzłowate- powiedzcie mi czemu nikt o niego nie dzwoni?

Posted

Panca napisał(a):
o matko....zaciskam kciuki o bialosci....

jak najbardziej... choć ostatnio same idiotyczne propozycje dostaje... ludzie za grosz wyczucia, rozumu i serca nie mają... (

tfu tfu żeby nie wygdakać złego...

Posted

LadyBell napisał(a):
idusiek jeżeli możesz powiedzieć coś jeszcze o jego charakterze, preferencja co do domu itp to byłoby super. Są zainteresowani.

energiczny, bardzo szybko sie uczy, dobrzse reaguje na mniejsze psy i suczki, czasami ma problem z innymi psami ( ale bez przesady). Całuśny, gadatliwy, szarpie na smyczy, ale jest do opanowania ;). a co konkretnie chcesz wiedziec?

Posted

tymczasem czerwcowa 20 stka wlasnie przelana na naszego pieknisia - kciuki wciaz trzymam - ledwie mi sie przelew udalo przez to trzymanie zrobic;-)

Posted

LadyBell napisał(a):
idusiek jeżeli możesz powiedzieć coś jeszcze o jego charakterze, preferencja co do domu itp to byłoby super. Są zainteresowani.

dzwonili do mnei dzisiaj jacys ludzie, mają się odezwać przez weekendem.;)