LadyBell Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A ja myślę że Plotek - w końcu gaduła z niego niemiłosierna:) Quote
agata51 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Przecinku, masz takie cudne allegro! Może tym razem ktoś się zakocha? Quote
margaret Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 aż zajrzałam na allegro - naprawdę cudne, dziewczyny! Quote
idusiek Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 margaret napisał(a):aż zajrzałam na allegro - naprawdę cudne, dziewczyny! mhm...ale jak nikt nie dzwonił tak i nie dzwoni :( Quote
margaret Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 ja to podejrzewam, że ten czas okołopowodziowy może trochę hamuje tendencje w narodzie, tak tylko gdybam... Quote
agata51 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 margaret napisał(a):ja to podejrzewam, że ten czas okołopowodziowy może trochę hamuje tendencje w narodzie, tak tylko gdybam... Może i tak, ale u nas zawsze coś hamuje. Po prostu trzeba mieć farta i tyle. Póki co, wysłałam kaskę na czerwiec. Quote
pumcia02 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 nie no to w ogole jakas masakra. zeby on mial jakies skrzywienie, to by tlumaczylo brak tel. A tak to co??? Quote
idusiek Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [quote name='mariolka']nie no to w ogole jakas masakra. zeby on mial jakies skrzywienie, to by tlumaczylo brak tel. A tak to co??? ok ok...ale ja nie każę dzwonic ludziom ze Śląska czy Krakowa :( Poza tym w lutym powodzi nie było :( ja już nie wiem, tanitka, Panca- wy jesteście wyzłowate- powiedzcie mi czemu nikt o niego nie dzwoni? Quote
idusiek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 ale moze z wyżlami tak jest... tylko my sie nie znamy:/ Quote
tanitka Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 o żadnego wyżła teraz nikt nie dzwoni, takie piękne psy czekają i kompletna padaka :( nie wiem dlaczego.... Quote
idusiek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 skłądam winę na wolne co chwila...ludzie wyjezdzają a nie siedzą w domu i nie szukają psów. Quote
pumcia02 Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 ja sama tez mam problemy z wyjazdami, np w ten weekend co bedzie :D Quote
LadyBell Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 idusiek jeżeli możesz powiedzieć coś jeszcze o jego charakterze, preferencja co do domu itp to byłoby super. Są zainteresowani. Quote
LadyBell Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Panca napisał(a):o matko....zaciskam kciuki o bialosci.... jak najbardziej... choć ostatnio same idiotyczne propozycje dostaje... ludzie za grosz wyczucia, rozumu i serca nie mają... ( tfu tfu żeby nie wygdakać złego... Quote
margaret Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 idiotyczne? zaintrygowałaś mnie:) trzymam kciuki, mentalnie dopinguję Quote
idusiek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 LadyBell napisał(a):idusiek jeżeli możesz powiedzieć coś jeszcze o jego charakterze, preferencja co do domu itp to byłoby super. Są zainteresowani. energiczny, bardzo szybko sie uczy, dobrzse reaguje na mniejsze psy i suczki, czasami ma problem z innymi psami ( ale bez przesady). Całuśny, gadatliwy, szarpie na smyczy, ale jest do opanowania ;). a co konkretnie chcesz wiedziec? Quote
Panca Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tymczasem czerwcowa 20 stka wlasnie przelana na naszego pieknisia - kciuki wciaz trzymam - ledwie mi sie przelew udalo przez to trzymanie zrobic;-) Quote
idusiek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 LadyBell napisał(a):idusiek jeżeli możesz powiedzieć coś jeszcze o jego charakterze, preferencja co do domu itp to byłoby super. Są zainteresowani. dzwonili do mnei dzisiaj jacys ludzie, mają się odezwać przez weekendem.;) Quote
Recommended Posts