LadyBell Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 oby oby. trzymam kciuki. wysłałam im wcześniej w miarę dokładny opis i sporo zdjęć, o ile to ci sami. Quote
idusiek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 fantastyczne to jest to ze w Ostrowi kolejny łyżew jest.... Quote
idusiek Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zdjec nawet nie mam. :shake: Fela moze coś ma,zapytam. Quote
Panca Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 widzialam zdjecia wyzla:( straszne....trzeba mu zalozyc watek i go czym predzej wyciagnac z tej klatki...Ida a moze Felamu zalozy watek? Quote
idusiek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 zdjecia juz są mozna zakładac. my go nie wezmiemy, o nie mamy ani gzie ani za co. jedna wielka pupa jest. Quote
margaret Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 posłałam na Przecinka za czerwiec 50zl, dopiero teraz dałam radę... a tak wogle wyrabiacie finansowo? pocieszające w tym wszystkim jest to, co po fotach widać - że Przecinek już jest dużo szczęśliwszy i odżywa choć to jeszcze nie pełnia szczęścia Quote
ludwa Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Przy tej ilości psów jest bardzo ciężko z kasą a biedom ciężko się oprzeć. Staramy się nie brać więcej ale jakoś nie wychodzi... Quote
idusiek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 są ludzie ponoc chetni na Przecina. nie znam szczegółów ale mam ich odwiedzic w tym tygodniu. trochę sie boję i mam obawy czy cokolwiek z tego wyjdzie...ale nie nastawiam się zle! Quote
Panca Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ida,nie boj sie ,jesli tak ma byc to bedzie a Przecin musi miec w koncu najlepszy dom po sloncem,zobaczysz a co z tym wyzlakiem z Ostrowii co mail miec watek ? Quote
idusiek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 watku nie ma, bo nie jest u nas i trudno prowadzic taki wątek :/ Quote
idusiek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 heheh, ale wtopa- Karolina pokaż się, że jesteś i czytasz wątek Przecinka :) Quote
idusiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 no więc tak, na wizycie byłam, teraz Agnieszka* i Dawid pojadą z wizytą do Przecinka. nic więcej nie napiszę, bo jestem inwigilowana ;) Agnieszka a nie Karolina:p Quote
agaco Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='idusiek']heheh, ale wtopa- Karolina pokaż się, że jesteś i czytasz wątek Przecinka :)[/QUOTE] hahah mogłam się nie przyznawać, mój długi język dorównuje przecinkowemu :) no tak jedziemy dziś do psiora i mamy nadzieję, że jego adhd dorównuje naszym możliwościom :) edit. miało być, że oby nasze możliwości dorównały jego adhd ;) ps. aga, agnieszka, agaco :D Quote
Panca Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 jakas straszna konspiracja tu panuje ale nic to oby z happy endem:) Quote
idusiek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 tak, a ja jestem ostatnio mistrzem w zmienianiu ludziom imion...dzisiaj do Pewnej Gosi przez pół godziny nawijałam Aniu... mocna jestem :) Panca- ta niejaka agaco, to własnie nam poluje na Przecinka :) Quote
margaret Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 agaco i Przecinek - trzymem kciuki za Was:) pozdrówka! Quote
Recommended Posts