Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LadyBell']i co i co, spodobał się ? :)[/QUOTE]

Spodobał:D

Pięknie patrzy, pięknie daje się czesać i pięknie wyje,
niestety wtedy kiedy próbujemy wyjść :( ale nad tym pracujemy!

a że Przecin nie zostawia nas na krok to pozdrawia Was spod stołu - najlepszej miejscówki, żeby być blisko, kiedy siedzi się przy stole :)

Posted

formalnie - jeszcze nie nasz:)

ale tylko formalnie.. :D

nie pisałam nic na ten temat - właściwie czekałam aż Ida się wypowie :) żeby przypadkiem nie zawłaszczyć przecina bezprawnie

Posted

o rety ale numer!!!!!niezmiernei sie ciesze ze moj podopieczny juz we wlasnym domku!!!!czyli lipcowa 20stka moze pojsc na inna bide?tak?

Posted

agaco - czyli Twój już ci jest Przecinek Kochany? dobrze odszyfrowuję te Twoje nader tajemnicze komunikaty??:cunao:
powiedz tylko TAK lub NIE, tzn powiedz TAK TAK TAK:evil_lol:

PS> w kwestii deklaracji - prosze o info czy dobrze by było przelać jeszcze za lipiec deklarację - bo jeśli macie jakieś długi to tak mogę by pomóc rozliczyć, a jeśli nie tzreba - to przekieruję na innego psiaka..

Posted

No bo to jest tak... że czekamy az Agaco powie: zabierajcie tego psa, on mi dom rozwali ;)
Ale widzę, ze jak nie zdenerwował ich tynk odpadający ze ścian po wyjsciu z domu ani sąsiedzi nie dają znaków "wynoście się stąd" to chyba będzie dobrze?
Jak myslisz agaco?:)

Posted

myślę, że będzie dobrze :)

rozumiem psinę, że sie denerwuje i stresuje (i zrywa tynk)- kurcze - ja tez się boję -
budzę się co 2 godz i sprawdzam czy wszytko jest ok, czy przecin jest cały, czy nie popełnił seppuku

i czy my nie popełnimy jakiś drastycznych błędów wychowaczych, które go skrzywią

więc - myślę - że tak BEDZIE DOBRZE - musimy się po prostu do siebie przyzwyczaić i zaufać
a nie rezygnować z byle powodu

Posted

i jak tam Przecinek? jestem głodna wieści:)

a przy okazji wszystkie dobre dusze pozwolę sobie zaprosic na bazarek na rzecz jednego z psich biedaków, co całe zycie spędził na łańcuchu, w samotnii, zaniedbany, przestraszony, nieufny
teraz dobre ciotki zbierają dla niego na hotelik (i szukają rodziny adopcyjnej) a ja zbywam fanty z półki z książkami - polecam na urlop jak znalazł a i na tzw, dzień szary się nadadzą:
http://www.dogomania.pl/threads/1889....00-ZAPRASZAMY

Posted

a to sie agaco musi wypowiedziec;)

Dzisiaj do mnie dzwoniła, Przecin wymiotował i chyba mu nowa karma nie podeszła.
a tak to szaleje i jest kochany na przemian ( jak nie zrywa tynku ze ścian ;))

Posted

zeschizowałam z dekcza :)

wrócę z pracy i wstawię jakieś foty z życia młodego szaleńca,
który to jest nadzwyczaj spokojny w mieszkaniu - no może oprócz opcji z tynkiem :)

nadzwyczaj/zazwyczaj bo zaczyna tańczyć i śpiewać

na dźwięk kluczy, na smycz w ręce i przede wszystkim na otwieranie szafki z żarełkiem :)

pięknie daje się czesać, miziać i wie już, że micha doleci do niego tylko kiedy grzecznie siedzi

o tak właśnie o :)

Posted

http://picasaweb.google.com/apes.mores/DropBox?feat=directlink

wstawanie zdjęć jest cokolwiek skomplikowane.. ;)

[quote name='margaret']tańczy, śpiewa?:) uzdolniony Przecin!
ja poproszę te foty z zycia Młodego Szaleńca:)
a tynk dalej lata?

ano tańczy - pies artysta i dlatego pewnie wali w drzwi - bo wybija sobie rytm :)

a tak na poważnie - nadal wyjście z domu bez niego jest wydarzeniem, ale ostatnio okazało się, że tynkuje już tylko kilka chwil.

ps. czekamy na posłanie, więc nie martwcie się - Przecin niedługo będzie miał mięciutko

• 2 weeks later...