agaco Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [quote name='LadyBell']i co i co, spodobał się ? :)[/QUOTE] Spodobał:D Pięknie patrzy, pięknie daje się czesać i pięknie wyje, niestety wtedy kiedy próbujemy wyjść :( ale nad tym pracujemy! a że Przecin nie zostawia nas na krok to pozdrawia Was spod stołu - najlepszej miejscówki, żeby być blisko, kiedy siedzi się przy stole :) Quote
margaret Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 hm co za tajemniczość:) proszę powiedzcie bo mało rozumiem - agaco czy Przecinek to już Twój Pies? Quote
idusiek Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Z Przecinem trzeba pracować, szczególnie z jednym- wyciem jak wychodzą z domu. a w kwestii czyj on- niech się wypowie agaco ;) Quote
agaco Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 formalnie - jeszcze nie nasz:) ale tylko formalnie.. :D nie pisałam nic na ten temat - właściwie czekałam aż Ida się wypowie :) żeby przypadkiem nie zawłaszczyć przecina bezprawnie Quote
Panca Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 o rety ale numer!!!!!niezmiernei sie ciesze ze moj podopieczny juz we wlasnym domku!!!!czyli lipcowa 20stka moze pojsc na inna bide?tak? Quote
LadyBell Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agaco gratulujemy i życzymy udanego związku z Przecinkiem :) Quote
margaret Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 agaco - czyli Twój już ci jest Przecinek Kochany? dobrze odszyfrowuję te Twoje nader tajemnicze komunikaty??:cunao: powiedz tylko TAK lub NIE, tzn powiedz TAK TAK TAK:evil_lol: PS> w kwestii deklaracji - prosze o info czy dobrze by było przelać jeszcze za lipiec deklarację - bo jeśli macie jakieś długi to tak mogę by pomóc rozliczyć, a jeśli nie tzreba - to przekieruję na innego psiaka.. Quote
idusiek Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 No bo to jest tak... że czekamy az Agaco powie: zabierajcie tego psa, on mi dom rozwali ;) Ale widzę, ze jak nie zdenerwował ich tynk odpadający ze ścian po wyjsciu z domu ani sąsiedzi nie dają znaków "wynoście się stąd" to chyba będzie dobrze? Jak myslisz agaco?:) Quote
agaco Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 myślę, że będzie dobrze :) rozumiem psinę, że sie denerwuje i stresuje (i zrywa tynk)- kurcze - ja tez się boję - budzę się co 2 godz i sprawdzam czy wszytko jest ok, czy przecin jest cały, czy nie popełnił seppuku i czy my nie popełnimy jakiś drastycznych błędów wychowaczych, które go skrzywią więc - myślę - że tak BEDZIE DOBRZE - musimy się po prostu do siebie przyzwyczaić i zaufać a nie rezygnować z byle powodu Quote
LadyBell Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 o i to jest podejście! :) będzie dobrze, przecinek wie że trafił dobrze i na pewno będzie się bardzo starał ;) Quote
agata51 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 To ja się bardzo, bardzo cieszę :multi::multi::multi: Co z lipcową deklaracją? Wysyłać? Quote
margaret Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 i jak tam Przecinek? jestem głodna wieści:) a przy okazji wszystkie dobre dusze pozwolę sobie zaprosic na bazarek na rzecz jednego z psich biedaków, co całe zycie spędził na łańcuchu, w samotnii, zaniedbany, przestraszony, nieufny teraz dobre ciotki zbierają dla niego na hotelik (i szukają rodziny adopcyjnej) a ja zbywam fanty z półki z książkami - polecam na urlop jak znalazł a i na tzw, dzień szary się nadadzą: http://www.dogomania.pl/threads/1889....00-ZAPRASZAMY Quote
idusiek Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 a to sie agaco musi wypowiedziec;) Dzisiaj do mnie dzwoniła, Przecin wymiotował i chyba mu nowa karma nie podeszła. a tak to szaleje i jest kochany na przemian ( jak nie zrywa tynku ze ścian ;)) Quote
agaco Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 zeschizowałam z dekcza :) wrócę z pracy i wstawię jakieś foty z życia młodego szaleńca, który to jest nadzwyczaj spokojny w mieszkaniu - no może oprócz opcji z tynkiem :) nadzwyczaj/zazwyczaj bo zaczyna tańczyć i śpiewać na dźwięk kluczy, na smycz w ręce i przede wszystkim na otwieranie szafki z żarełkiem :) pięknie daje się czesać, miziać i wie już, że micha doleci do niego tylko kiedy grzecznie siedzi o tak właśnie o :) Quote
margaret Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 tańczy, śpiewa?:) uzdolniony Przecin! ja poproszę te foty z zycia Młodego Szaleńca:) a tynk dalej lata? Quote
agaco Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 http://picasaweb.google.com/apes.mores/DropBox?feat=directlink wstawanie zdjęć jest cokolwiek skomplikowane.. ;) [quote name='margaret']tańczy, śpiewa?:) uzdolniony Przecin! ja poproszę te foty z zycia Młodego Szaleńca:) a tynk dalej lata? ano tańczy - pies artysta i dlatego pewnie wali w drzwi - bo wybija sobie rytm :) a tak na poważnie - nadal wyjście z domu bez niego jest wydarzeniem, ale ostatnio okazało się, że tynkuje już tylko kilka chwil. ps. czekamy na posłanie, więc nie martwcie się - Przecin niedługo będzie miał mięciutko Quote
idusiek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 caaaały Przecin :) a to mi się podoba najbardziej :) on nawet jak sika to się rozglada na oki :D Quote
idusiek Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 zaden wariatuncio - on ma po prostu zasadę CARPE DIEM. korzysta ile może, bo nie warto siedziec na dupie jak sie wokół tyle dzieje:)To pies filozof:) Quote
Recommended Posts