iwna5702 Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 APSA napisał(a):Prowadzący wątek został zmieniony. Dziękuję :) Dziekuje za pomoc i udzielone rady -licze caly czas na Twoje sledzenie watku Barrego. Nawal obowiazkow codziennych a szczegolnie spora ilosc pracy jaka mam ostatnio nie daja sie zajac bardziej intensywnie promowaniem Barrego. Reklamuje Barrego wsrod moich znajomych Anett zrobila ogloszenia, bedziemy sie staraly z Beatka zintensyfikowac prace ogloszeniowa - . W drugiej polowie maja pojedziemy zwizytowac Barrego poprzytulac i podrapac za uszkami - o ile nam na to pozwoli. Postaramy sie o jakies super foty. Skoro psiak jest w dobrej formie powinien pojsc "na swoje" - ale nie jest lekko,a teraz przed wakacjami bedzie pewnie jeszcze gorzej z adopcjami. Moze macie jakies pomysly. Czy ktos sie orientuje, gdzie mozna zglosic Barrego np. do adopcji zagranicznej. Slyszalam o adopcjach chorych starszych psiakow do Niemiec. Quote
Beat2010 Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Iwonka, czy nie możnaby przenieść wątku Barrego do woj. mazowieckiego? Jakoś łatwiej byłoby go znaleźć.... Adopcje zagraniczne-jestem na nie! Quote
iwna5702 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Jak sie uda to sie zrobi - jak Wiesz nie mam zbyt wielkiej wprawy z dzialaniami technicznymi na dogo - ale zobacze, co sie da zrobic Quote
Astaroth Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 wstawiłam nowe zdjęcia Barrego na mój wątek hoteliku Quote
Beat2010 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Astaroth, skopiowałam zdjęcie od Ciebie, chyba można? Cudny Barry schowany za drzewkiem!!! Quote
Beat2010 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 I znowu Barry w hoteliku- u Natalii dzieją się cuda z tymi psiakami:) Quote
Astaroth Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Beat2010 napisał(a): Astaroth, skopiowałam zdjęcie od Ciebie, chyba można? Cudny Barry schowany za drzewkiem!!! jasne że można Quote
Astaroth Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ach zapomniałam napisać że Barry jest naszym rekordzistą jeśli chodzi o kąpiele w stawie, pływał już 3razy. O pierwszym pisałam, drugi raz przez Krakersa któremu wpadła do wody piłka i Barry ją zobaczył zanim zdążyłam dobiec i ją wyłowić, wyglądało to tak jakby pomyślał "o piłeczka" no i już był w wodzie. No i niedawno na wieczornym spacerze ale to chyba dlatego że po ciemku gorzej widzi i nie zauważył gdzie się kończy ląd, teraz wieczorem chodzi na smyczy. Chyba muszę pomyśleć o rehabilitacji psów w wodzie :) Quote
malibo57 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Świetny pomysł:) Żeby tylko sie cieplej zrobiło/ Quote
morisowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Pamela, paluchowa staruszka, z dnia na dzień przestała chodzić... od wczoraj sunia jest u mnie. Proszę o odwiedziny u suni, pomoc, rady, wsparcie: http://www.dogomania.pl/threads/186416-Pamela-z-zaawansowan%C4%85-spondyloz%C4%85-nie-chodzi...-pom%C3%B3%C5%BCcie-jej-stan%C4%85%C4%87-na-%C5%82apy! Quote
Beat2010 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Witaj Barry, nikt do Ciebie nie zagląda , chciałam wkleić super zdjęcie jego kumpla ze schronu-Pokerka, ale nie udało się, może Iwonkę poproszę.... Do Pokerka też przyjdzie TEN dzień i opuści schron, obiecałyśmy mu to. Quote
iwna5702 Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Nareszcie wrocilam i melduje sie u BArrego na watku. Czas leci izbliza sie kolejny miesiac pobytu Barrego w hoteliku. Wplynely pierwsze wplaty -juz na czerwiec: Tatiana - sdgm 50 ,- zl stala deklaracja Magda - sdgm 50,- zl stala deklaracja Planujemy w poniedxialek -31.05 odwiedzic u Astroth Barrego i Niunie, mamy nadzieje ze tym razem wyprawa dojdzie do skutku i uda nam sie zrobic ladne zdjecia naszych pupilkow.:lol: Quote
kakaicezar Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Barusiu za tym drzewkiem wyglądasz świetnie :-) Quote
Beat2010 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Barry, dziś jedziemy do Ciebie!!!! Czekaj na gości:) Wieczorem lub jutro relacja z odwiedzin. Quote
iwna5702 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Wczoraj rano zapowiadalo sie, ze znowu bedzie lac, w zwaizku z tym wyjazd do Natalii znowu byl zagrozony - ale ostatecznie postanowilysmy pojechac niezaleznie od wszystkiego. Dobrze zrobilysmy bo po poludniu bylo w Warszawie i okolicach ladne slonko i dosc cieplo. Klebilo sie troche chmur - ale w koncu deszczu podczas naszej wizyty nie bylo. Mamy porobione zdjecia i filmiki - bede dzis to wszystko "obrabiac"i zobaczycie jakie wyglada Barry oraz jego kolezanka ze schroniska. Barry i Niunia to starsze psiaki - wiec nie nalezy sie spodziewac jakichs rewelacyjnych zmian, ale stan obydwu psiakow jest dobr, stabilny, maja swoj cichy kacik, maja ogrod swieze powietrze i wspaniala opieke - rowniez dzieki Wam . Nie wszystkim sie tak udalo. W sobote bylam u starszych psow w schronisku - to jest jedna makabra, siedza na duzej sali, leza w plastikowych wanienkach, pomieszczenia nie maja okien a niektore takze wyjsca na wybieg - pieski zalatwiaja sie na miejscu, kafelki sa polewane wode, dla zmycia nieczystosci, co powoduje ze jest tam stale wilgoc. Wiekszosc z tych pieskow juz w ogole nie wychodzi na spacery - czekaja tylko na swoj ostatni dzien. To zostalo zaoszczedzone Niuni i Barremu:roll: Quote
iwna5702 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Wasze wplaty na kolejny miesiac darowuja im jeszcze jeden miesiac wspanialego zycia. Na czewriec wplywy z deklaracji stalych: Tatiana 50,00 PLN - spoza dgm Magda 50,00 PLN - spoza dgm Israel - 20 PLN Iwna5702 - 30 PLN Beat2010 - 30 PLN Quote
rencia42 Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Deklaracja na czerwiec poszła.Czekamy na zdjęcia. Quote
iwna5702 Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 Dziekuje Renciu - potwierdzam wplate, mam rowniez wplyw od Malibu. Wczoraj nie moglam sie jednak uporac z wklejeniem zdjec - postaram sie dzis . Zdjecia nawet niezle wyszly, widac jak Barrus chodzi sobie po trawce - caly czas z nosem przy ziemi. Jest po prostu w raju - jak pisalam, ze wzgledu na normalny w tym wieku u ONka nienajlepszy stan stawow, nie moze za dlugo wedrowac - wtedy siedzi sobie w swoim pokoiku na parterze, ma otwarte okno i caly czas lapie wiosenne zapachy z zewnatrz. W pokoju w ktorym mieszka towarzyszy mu Niunia kolezanka z tego samego schronu, dwie kaczki oraz kroliczek tez weteran schroniskowy. Kaczki i krolik oczywiscie sa w bezpiecznych klateczkach:lol: Quote
Beat2010 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Barry w super formie, pachnący, sierść mięciutka ( to może efekt kapieli w stawie, co ? algoterapia:crazyeye:), chodzi jak nakręcony, troszkę tył mu siada, to ten zanik mięśni....Nie wiem czy nas poznał, ale od razu wtulał nosek w dłonie i kazał się głaskać!!! Widać jak każdy pies potrzebuje ciągłej obecności człowieka i to dla niego jest najważniejsze. Oprócz zapachów w trawce i narzeczonej, którą mu zafundowała Natalia:loveu: . Quote
iwna5702 Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Przesylam zdjecia i filmiki! Zdjecia (klikajcie w miniaturki i otworza sie Wam cale fotki): Filmiki (klikajcie w linki): http://yfrog.com/jddscn0419z http://yfrog.com/14dscn0420z Quote
iwna5702 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 APSA napisał(a):Poradziłaś sobie z techniką :) No coz, gdyby nie wsparcie rodziny to nie wiem jakby to bylo. Mam wlasnie jeszcze jeden techniczny problem. W aparacie jest fiilmik z Barrym- prawie 10 minut - ale nie daje sie wgrac na komputer. Czy ktos moze wie, o co chodzi i moze poradzic jak go przegrac :roll: Quote
iwna5702 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 APSA napisał(a):Poradziłaś sobie z techniką :) Gdyby nie wsparcie rodziny to nie wiem jakby sie to skonczylo. Pomoc techniczna nadal potrzeban. Mam w aparacie ok.10 minutowy filmik z Barrym i nie udaje sie nam go przegrac. Czy ktos mozw wie o co chodzi i co nalezy z nim zrobic zeby go wydostac ? Quote
iwna5702 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Przepraszam, za podwojny tekst - mialam jakies zaklocenia na łączach Quote
iwna5702 Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Chcialam przeprosic za opoznienie z majowym rozliczeniem - mysle,ze teraz wszystko sie juz zgadza:lol: Quote
Beat2010 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Spostrzeżenie po filmikach: jak długo pies czyli Niunia ma czekać aż mu się drzwi otworzy?:mad: Oj, Iwonka nie popisałyśmy się :evil_lol:. Iwonka z rodziną:gratulacje za dołączenie zdjęć i filmów!! Quote
Recommended Posts