Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz jestem w pracy i mam urwanie ... Napisze cos o Barrym najpewniej w niedziele - w sobote jade do schroniska, zajmie mi to wiekszosc dnia i wieczoru, wiec nie bede miala glowy do komputera .
Musze tez sie dowiedziec u Astaroth czy ONek byl badany na okolicznosc wspoistnienia z kotami:cool3:

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzis zostal zlecony przelew na nastepny miesiac pobytu Barrego w hoteliku.

Wyplata:
450,- PLN - za kwiecien - hotelik Barrego,

We srode wieczorem jedzie do Barrego jego porzednia wolontariuszka - jak sie uda beda zdjecia. W tym tygodniu zrobimy tez opis do ogloszen.

Serdecznie wszystkich pozdrawiam:lol:

Posted

Potwierdzam wplywy:
wplata 40,- PLN - od Doroty K spoza dgm
wplata 30,- PLN od Beaty spoza dgm
wplata 30,- PLN od iwna5702

Barry bedzie mial obrozke p/kleszczom i innym insektom - zakup u Veta - 65,- PLN

wyplata 65,- PLN obrozka

Juz odzywala sie do mnie APSA - moze pomoze mi sie uporac z rozliczeniami.:roll:

Posted

Potwierdzam kolejne wplaty na kwiecien:

wplata 50,- PLN Tatiana spoza dgm
wplata 30,- PLN anett

Piekne dzieki

Wyslalam tekst do ogloszen do anett - niedlugo Barry bedzie mial swoje ogloszenia

Posted

iwna5702 napisał(a):

.............

Wyslalam tekst do ogloszen do anett - niedlugo Barry bedzie mial swoje ogloszenia

hmm właśnie doczytałam ale ja żadnego tekstu nie dostałam, ani na PM ani na maila:roll:

Posted

[FONT=Arial]ok 9 letni Barry - wspanialy ONek szuka domu.[/FONT]
[FONT=Arial]Pies wyciagniety ze schroniska obecnie w hoteliku [/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]- czeka na swoich nowych opiekunow i prawdziwy dom , [/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]ktory zapewni mu milosc i schronienie do konca jego dni.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Barry jest aktywnym psem, moze dac jeszcze wiele radosci[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]swoim opiekunom.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Pies jest lagodny, nie wchodzi w konflikty z innymi psami[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Obecnie przebywa w hoteliku z sunia i psem.[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]Wazne zeby mial domek bez duzej ilosci schodow (winda) -[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]nalezy sie liczyc ze z biegiem czasu moze poglebic sie dolegliwosc[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][FONT=Arial]naturalna dla rasy ON - choroba stawow bidrowych[/FONT][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Anett znalazlam to ogloszenie, chyba faktycznie nie wyszlo, dobrze, ze spytalam.[/FONT]
[FONT=Arial]Jesli uznasz, ze sa potrzebne jakies zmiany tesktu zrob poprawki.[/FONT]
[FONT=Arial]Bardzo dziekuje i pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Dzięki Iwonko:lol:

Jeszcze tylko kontakt do ogłoszeń;) nr tel + email
A te 9 lat to pewne? na pierwszej stronie jest informacja, że ok. 7 letni?

Posted

Napisalam Ci kontakt na pw - Barry wychodzac ze schroniska zostal oceniony ostatecznie na 10 lat - ale wiadomo, ze byl w stanie bardzo zlym, moze do ogloszen troszke go odmlodzic?:oops:

Posted

Pw odebrane;)

Barrego nie musimy odmładzać, on sam odmłodniał jak tylko wyszedł ze schronu i zadomowił się u Natalii:lol::lol:
W ogłoszeniach może dam 8? ale niestety ogłoszenia zrobię dopiero w weekend bo mam straszny młyn w tym tygodniu.

Posted

Witajcie, jak w końcu zalogowałam się na dogo to zgłaszam się na wątku naszego Barrego. Znam Barrego ze schroniska bo razem z Iwonką wyprowadzałyśmy go na spacery. Psiak wypiękniał i jest znowu dumnym owczarkiem!!!
Iwonko, kiedy pojedziemy go odwiedzić? Może dziewczyny będą jechały do Niuni i podłączymy się?

Posted

Niestety, Colca nie żyje, więcej napisze Iwonka, jak wróci z delegacji. Za TM odszedł 10.04 też ten drugi pies ze zdjęcia z Colcą, owczarkowaty Nugat, łagodny, miły.... miał babeszjozę.

Posted