Beat2010 Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Iwonka nie może wytrzymać bez dogo i odezwała się za delegacji zagranicznej :evil_lol: Natalia, napisz jak i ile mamy płacić za zabiegi Barrego ( po każdym , po serii....) Quote
Astaroth Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Zabieg kosztuje 40zł do tego 20zł jednorazowo za igiełki. Teraz jedziemy w środę. Jeśli wpłyną mi zaległe pieniądze za czerwiec to będę miała żeby założyć, będę się odzywać. Powinien mieć 10zabiegów w serii, a częstotliwość zależy od reakcji organizmu na razie raz w tygodniu. Quote
iwna5702 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Astaroth napisał(a):Zabieg kosztuje 40zł do tego 20zł jednorazowo za igiełki. Teraz jedziemy w środę. Jeśli wpłyną mi zaległe pieniądze za czerwiec to będę miała żeby założyć, będę się odzywać. Powinien mieć 10zabiegów w serii, a częstotliwość zależy od reakcji organizmu na razie raz w tygodniu. Dzieki za informacje, wplata za Barrego poszla w terminie - ale pewnie masz na mysli wplaty na innych Twoich podopiecznych. Na koncie Barrego jest nadwyzka, wiec moge przelac pieniadze na srodowy zabieg +igly tylko daj znac prosze. Pozdrawiam serdecznie:lol: Quote
Astaroth Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Tak chodzi o inne wpłaty, przepraszam jeśli to zabrzmiało tak jakby chodziło o Barrego, nie skupiłam się. Jutro obdzwonie wszystkich dłużników i dam Ci znać czy będę miała z czego założyć. Quote
iwna5702 Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Ok , sorki:cool1:- czyli jakby co moge dzis przelac 100,- zl na 2 zabiegi plus igielki Quote
Beat2010 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 :multi:Od Magdy wpłynęło na moje konto 40 zł na 1 zabieg Barrego-gdzie przesłać ? od razu do Natalii? Magda , dzięki :modla: Magda sklonuj się !! albo Ci pomożemy!! A i Iwonka odniosła triumf nad materią : tytuł zmieniony! :loveu: Quote
iwna5702 Posted July 29, 2010 Author Posted July 29, 2010 Jednak, jak to mowia czlowiek cale zycie sie uczy. Natalia sie nie odzywa w kwestii kasy - na razie udalo sie zorganizowac dla Niuni 100,- zl. Wczoraj dostalam pieniazki od Marty spoza dgm i dzis zrobilam przelew dla Niuni. Quote
Beat2010 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Natalia, wyślę dzisiaj 40 zł od Magdy S. na 1 zabieg dla Barrego :multi: Quote
Astaroth Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Przyszły zaległe pieniążki za jednego psiaka więc założyłam, w sumie za dwa zabiegi i igiłki wyszło 100zł. Teraz jesteśmy umówieni na środę. Barry był grzeczny, podczas laserów Bastera zwiedzał lecznice. Zrobił kilkadziesiąt okrążeń, to taki typ że albo śpi albo chodzi inne opcje nie wchodzą w gre :) Fajnie by było gdyby znalazł dom bo zrobił się bardzo towarzyski. Najgorzej jak idę spać a on stoi pod sypialnią i się patrzy jak zamykam drzwi. Ale niestety do sypialni go zabrac nie moge szczególnie że już innemu psiakowi nie potrafię odmówić ale to już na wątku Niuni :) Quote
Beat2010 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Też chcemy, żeby znalazł dom ! Było tyle ogłoszeń i ani jednego telefonu :mad: Gdzie najlepiej go ogłaszać? Może ktoś podpowie? Quote
malibo57 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Napisz do Ziutki, podeśle Ci spis stron - 114:) Quote
Beat2010 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Dzieki, ostatnio miał wykupione 70 ogłoszeń i nic:-( Może allegro jest jednak najlepsze? Quote
Astaroth Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 może zapolujcie na metro, może ktoś zobaczy jego zdjecie i się zakocha, tylko żeby schronisko go nie rozpoznało ;) Podobno trzeba koło połódnia wrzucać ogłoszenie na cafeanimalia i są największe szanse że ukarze się w gazecie nasepnego dnia. Quote
Beat2010 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Były już 3-trzecie igiełki? Czy Barry był grzeczny u p. dr? Quote
iwna5702 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Ale sie psiakowi trafilo. Po igielkach to chyba nikt by nie usiedzial spokojnie. Dziekujemy Astaroth za podroze z naszym Barrym i kpnsekwencje w leczeniu. Czyli robie jutro przelew na 100 zl . Mam juz tez pierwsze wplywy na hotelik w sierpniu. Aktualizacja tradycyjnie w pierwszym poscie:roll: Quote
iwna5702 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Astaroth napisał(a):jutro jedziemy trzeci raz :) Zapowiadana wczesniej stowka na razie juz dzis w koncu wyszla;) Quote
Beat2010 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Barruś, mamy dla Ciebie jeszcze 60zl na zabiegi :lol:( a może jeszcze i 20, to muszę sprawdzić u ofiarodawcy). Dziekujemy Beatce C-D i Agnieszce K. spoza dogo.:sweetCyb: Quote
Beat2010 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Napisałam , zżarło, to jeszcze raz. Barruś , super wiadomość. Od Jurka S. spoza dogo dostałeś 50 zł na zabiegi. Dziekujemy.:buzi: Po zabiegach będzie tak::Dog_run: Quote
Astaroth Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 więc tak 3zabiegi plus igiełki 140zł i tyle dostałam na konto czyli jesteśmy rozliczone??? strasznie jestem dziś zakręcona więc jak coś pomyliłam to mówcie. Jesteśmy umówieni na następny piątek bo pani doktor wyjeżdza na kilka dni. Poleciła jakieś leki homeopatyczne które maja pomóc Barremu, nie wiem ile kosztują, jutro wyśle Janusza do apteki. Ma kupić odrazu czy najpierw sprawdzic cenę? Zapomniałam, Janusz kazał mi obiecać że zaczne doliczać za paliwo bo on potem nie ma za co tankować, Barry jeździ razem z Basterem więc koszty na pół. Jeden przejazd to jest ok 15zł, trzy 45zł, na pół z Basterem czyli 22zł. Możemy się rozliczyć przy okazji comiesiecznego rozliczenia. Quote
malibo57 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Astaroth, nie dziel na pół. Ja pokryję koszty transportu - Barry jest gościem w tym wypadku. Quote
Beat2010 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Malibo. dziękujemy:multi: Iwonka, przesyłam na zabiegi , do Ciebie, 110zł. Można wpisać w rozliczeniach, że wpłaty jednorazowe na zabiegi Barrego otrzymaliśmy od: 40 zł - Magda S. 50zł - Beata C-D 50zł - Jurek S. 10zl - Agnieszka K. Dziękujemy wszystkim !!!:lol: Quote
Beat2010 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Pozdrawiam z Mazur wszystkich wielbicieli Barrusia !!! Jak zobacze Barrego po zabiegach to go chyba nie poznam:evil_lol: do tej pory chodził jak nakręcony, to co będzie potem.... Quote
iwna5702 Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Beat2010 napisał(a):Malibo. dziękujemy:multi: Iwonka, przesyłam na zabiegi , do Ciebie, 110zł. Można wpisać w rozliczeniach, że wpłaty jednorazowe na zabiegi Barrego otrzymaliśmy od: 40 zł - Magda S. 50zł - Beata C-D 50zł - Jurek S. 10zl - Agnieszka K. Dziękujemy wszystkim !!!:lol: Beatko widze ze nawet na urlopie mie ustajesz w dzialaniach na rzecz naszego pupilka. Wilekie dzieki. Zaktualizowalampierwszypost ale nie wiem do konca czy dobrze zrozumialam. Twoj wpyw 110zl na leczenie + 30 na hotelik mam na swoim koncie - natomiast te wpaty jednorazowe na lacznie 150 zl , o ktorych piszesz powyzej dopiero beda realizowane, czy masz je u siebie i bedziesz mi albo Natalii przelewac? Na wszelki wypadek wpisalam je juz dorozliczenia w pierwszym poscie.:cool1: Quote
Recommended Posts