Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Barry pamiętam:-( i przepraszam ale chciałam prosić o pomoc dla Twojego kolegi...

APSA pisze:
po Duke'u widać, że niewiele mu czasu zostało. Ma skręt głowy (lekki zespół przedsionkowy?), potyka się, koleżankom się nawet przewracał na spacerze:-(

Nie ma szans na adopcję w takim stanie, może tylko czekać na samotną śmierć...
Może uda się zebrać choć trochę deklaracji i podarować Dukowi godne ostatnie dni...

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']Barry pamiętam:-( i przepraszam ale chciałam prosić o pomoc dla Twojego kolegi...

APSA pisze:
po Duke'u widać, że niewiele mu czasu zostało. Ma skręt głowy (lekki zespół przedsionkowy?), potyka się, koleżankom się nawet przewracał na spacerze:-(

Nie ma szans na adopcję w takim stanie, może tylko czekać na samotną śmierć...
Może uda się zebrać choć trochę deklaracji i podarować Dukowi godne ostatnie dni...
Czy bylby gdzies miejsce dla DUKA, ile kosztowalby jego pobyt? Ytzba koniecznie zabrac go ze schroniska

Posted

al-ka napisał(a):
Barusiową deklarację przenoszę dla Duka.Zabierzcie proszę,Go Cioteczki jak najprędzej.

Dziekujemy Al-ka, a moze jeszcze ktos ze wspierajacych Barrego, dolozy sie do deklaracji dla Duka

Posted

Mam prosbe do wszystkich Darczyncow Barrego .
Chcialabym kwote 112,59 pozostala z rozliczen po wplatach i ostatnich wydatkach przeniesc dla Pokera. Mam nadzieje, ze zgodzicie sie na to.
Poker najprawdopodobniej juz w przyszlym tygodniu - 12.04 pojedzie do hoteliku do Megii1- bedzie o tym informacja na watku POKERA - link do watku w moim podpisie.
Mamy umowiona wizyte u lekarza gdzie zostana wykonane niezbedne badania moze tez przeswietlenie.

Posted

iwna5702 napisał(a):
Mam prosbe do wszystkich Darczyncow Barrego .
Chcialabym kwote 112,59 pozostala z rozliczen po wplatach i ostatnich wydatkach przeniesc dla Pokera. Mam nadzieje, ze zgodzicie sie na to.
Poker najprawdopodobniej juz w przyszlym tygodniu - 12.04 pojedzie do hoteliku do Megii1- bedzie o tym informacja na watku POKERA - link do watku w moim podpisie.
Mamy umowiona wizyte u lekarza gdzie zostana wykonane niezbedne badania moze tez przeswietlenie.

Jak najbardziej.

Posted

Poker od wczoraj w hoteliku u Megii - pozostale po Barrym pieniazki przechodza w calosci na konto kolejnego potzrebujacego psiaka,
Prosimy o zagladanie na watek POKERKA