anett Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Barry pamiętam:-( i przepraszam ale chciałam prosić o pomoc dla Twojego kolegi... APSA pisze: po Duke'u widać, że niewiele mu czasu zostało. Ma skręt głowy (lekki zespół przedsionkowy?), potyka się, koleżankom się nawet przewracał na spacerze:-( Nie ma szans na adopcję w takim stanie, może tylko czekać na samotną śmierć... Może uda się zebrać choć trochę deklaracji i podarować Dukowi godne ostatnie dni... Quote
malibo57 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Deklarację Barusia przeniosłam na Tytusa - bardzo potrzebuje pieniędzy. Quote
iwna5702 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='anett']Barry pamiętam:-( i przepraszam ale chciałam prosić o pomoc dla Twojego kolegi... APSA pisze: po Duke'u widać, że niewiele mu czasu zostało. Ma skręt głowy (lekki zespół przedsionkowy?), potyka się, koleżankom się nawet przewracał na spacerze:-( Nie ma szans na adopcję w takim stanie, może tylko czekać na samotną śmierć... Może uda się zebrać choć trochę deklaracji i podarować Dukowi godne ostatnie dni... Czy bylby gdzies miejsce dla DUKA, ile kosztowalby jego pobyt? Ytzba koniecznie zabrac go ze schroniska Quote
anett Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Iwonko założyłam już wątek Duke'owi http://www.dogomania.pl/threads/205424-Duke-stary-ONek-bez-szans-w-schronie!-Zbieramy-na-DT Ma miejsce u Czarodziejki, koszt 300zł miesięcznie Quote
al-ka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Barusiową deklarację przenoszę dla Duka.Zabierzcie proszę,Go Cioteczki jak najprędzej. Quote
iwna5702 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Chcialabym wspomoc Duka ale na razie nie dam rady finansowo. Quote
iwna5702 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 al-ka napisał(a):Barusiową deklarację przenoszę dla Duka.Zabierzcie proszę,Go Cioteczki jak najprędzej. Dziekujemy Al-ka, a moze jeszcze ktos ze wspierajacych Barrego, dolozy sie do deklaracji dla Duka Quote
iwna5702 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Mam prosbe do wszystkich Darczyncow Barrego . Chcialabym kwote 112,59 pozostala z rozliczen po wplatach i ostatnich wydatkach przeniesc dla Pokera. Mam nadzieje, ze zgodzicie sie na to. Poker najprawdopodobniej juz w przyszlym tygodniu - 12.04 pojedzie do hoteliku do Megii1- bedzie o tym informacja na watku POKERA - link do watku w moim podpisie. Mamy umowiona wizyte u lekarza gdzie zostana wykonane niezbedne badania moze tez przeswietlenie. Quote
malibo57 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nie mam nic przeciwko. Stałą deklarację przeniosłam już na Tytusa. Quote
al-ka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 iwna5702 napisał(a):Mam prosbe do wszystkich Darczyncow Barrego . Chcialabym kwote 112,59 pozostala z rozliczen po wplatach i ostatnich wydatkach przeniesc dla Pokera. Mam nadzieje, ze zgodzicie sie na to. Poker najprawdopodobniej juz w przyszlym tygodniu - 12.04 pojedzie do hoteliku do Megii1- bedzie o tym informacja na watku POKERA - link do watku w moim podpisie. Mamy umowiona wizyte u lekarza gdzie zostana wykonane niezbedne badania moze tez przeswietlenie. Jak najbardziej. Quote
iwna5702 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 al-ka napisał(a):Jak najbardziej. Al-ka - dziekuje Quote
iwna5702 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Poker od wczoraj w hoteliku u Megii - pozostale po Barrym pieniazki przechodza w calosci na konto kolejnego potzrebujacego psiaka, Prosimy o zagladanie na watek POKERKA Quote
Recommended Posts