malagos Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Mam pomysła. spokojnie poczekajmy, mam już coś na oku.......... Quote
malagos Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Andy B.']malagos - pogrzebalem w sieci i wyglada na to ze jakies busy smigaja z dw.zachodniego w Wawie:) wiesz cos o nich??? W necie jest 9 (!) kusow dziennie do Makowa Mazowieckiego! Niestety nie ma cennika... Wole wiedziec ile, bo w rejonie stolicy wszystko kosztuje wiecej niz w N.Y.C. :) Andy, ja mieszkam jeszcze 20 km dalej, w lesie:) Quote
Andy B. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 malagos - no teraz to juz mnie rozwalilas na malenkie kawaleczki :) A jak Ty tak w lesie... to wilkow sie nie boisz? Wiem ze masz zolwie obronne szybkobiezne... ale strachu naprawde zadnego? :) Quote
malagos Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nie miałam takiego zamiaru, ale jakby to było takie proste, jak myslisz, dawno bym na to wpadła :) Quote
Madallena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 jakich wilków jak ona ma psy, yyyy, sunie obronne:) Z miła chęcią bym pomogla z tym transportem, ale ... mam kaca :( Quote
Andy B. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Madallena... takim wytlumaczeniem tylko obciach robisz ;) bo dopiero 22.30, no chyba ze to po wczorajszym. A my tu o jutrze mowimy :) Wytrzezwiejesz do jutra??? Quote
Madallena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 nie, no dzisiaj nie mam kaca ale w niedziele bede miala :) wiec do fury nie wsiade :( Quote
Madallena Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Coz moge wiecej napisac... RATUNKU! o tu o tu: http://www.dogomania.pl/threads/182876-MiA-Yogi-niewidomy-jesienny-pan-bardzo-prosi-o-pomoc Quote
mshume Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Dostałam własnie telefon: jest transport Warszawa - Kraków. Wyjazd z Konstancina o 3.00 w nocy w niedziele. Ktos moze dowiezc Pusie w niedziele do Wwy?(jak nie do Konstancina to w inne miejsce) Andy, wtedy odbieral bys Puske w Krakowie. Zajrze na net jutro o 10.00. Quote
mshume Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 To kontakt Pani, ktora dala mi znac o Pusi, bedzie jechac jej znajoma z Miau :) Quote
Andy B. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to naprawde dobra wiadomosc. Tylko czy Pusia dotrze do Konstancina lub Wawy??? czekam na Ciebie jutro po 10. Quote
malagos Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ale sie dobrze składa, bo własnie mam i ja wiadomość: Pusia jutro pojedzie z TŻ EVA do Warszawy, ok. godz. 19 będzie w Markach, u EVA2406. Mshume, możesz ją przetrzymać do niedzieli? Andy, podaj mi na pw swoje dane, imię, nazwisko, adres do zaświadczenia p-ko sciekliźnie, będzie wystawione na Ciebie. Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Bardzo przepraszam, zerknijcie, stadion się skończył, narodowy budują, zostały psiaki na parkingu....... http://www.dogomania.pl/threads/179608-Alarm-Wawa-Sunia-za-tm-co-czeka-pozostal*****-Psiaki-spod-stadionu Quote
karolina_g_k Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Awit']Bardzo przepraszam, zerknijcie, stadion się skończył, narodowy budują, zostały psiaki na parkingu....... http://www.dogomania.pl/threads/179608-Alarm-Wawa-Sunia-za-tm-co-czeka-pozostal*****-Psiaki-spod-stadionu Ja podglądam cały czas tylko nie bardzo pomoc mogę :shake: Quote
Andy B. Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 tez spojrzalem na stadionowy watek. Trudno uwierzyc ze to sie dzieje w Wawie. Quote
malagos Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dane mam, zaraz wypiszemy świadectwo. Pusia nawet nie wie, ze się już pakuje do drogi. Przed godz. 16 wyrusza w pierwszy etap podróży, do Różana, stamtąd jedzie do Warszawy do EVA2406. Teraz pytanie, do kogo na tę noc trafi? Quote
mshume Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Pani mi dziś napisała,ze potwierdzi,czy transport bedzie na 100%. Ale nie ma problemu,bo Daszka może przyjechać do mnie. Mam nadzieje,ze wszystko wypali. Quote
malagos Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Super! Czyli dziś Daszka będzie w Warszawie, u EVY. Quote
mshume Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 Trzeba ją zabrać od EVY dzisiaj, czy jutro rano? Quote
malagos Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ewa ma 3 suczki w domu i 8 kotów, to ....sama wiesz....Ale moze gdzieś sie umówicie w pół drogi, jak wtedy, na Pradze? Quote
mshume Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 To najchetniej, bo mój TZ będzie jechał.A jeszcze jedzie dziś z córką na konie za Wwe. Dajcie znac o ktorej bylby odbior. Quote
Recommended Posts