Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale bardzo lubi głaskanko i przytulanko. Jak siedziałyśmy godzinę w samochodzie bardzo jej się to podobało. Nie była w takim stresie jak poprzednim razem ją wiozłam. Widać zaufała ludziom.
Oby już nigdy się na nich nie zawiodła.

Posted

Puśka grzecznie przespała noc, częściowo w posłaniu mojego kudłacza (który śpi w nocy z nami ;). Była na porannym spacerze. Ma apetyt. Wywaliła brzusio do głaskania i wylizała mojego dwulatka :) Ale widać,że szuka Malagos, na spacerze też. Myślę,że parę dni u Andy'ego i się dziewczynka ogarnie :) T

Posted

Ja siedze w domu, bom chora. A psy robią dzikie charce na ogrodzie pod okiem mojego TZ. Puska rozwija prędkość światła. Mój bielas wygląda już jak szara szmata:p

Posted

Andy B. napisał(a):
No to sie bardzo cieszymy ze wszystko jest ok :)
Juz zdarzyla pokochac Malagos...

Przecieżona nigdy nie miała domu i pańci.... U nas się zadomowiła i myslała, ze to jest jej dom juz na zawsze.... Ja sie wtedy paskudnie czuję, że oddaję psa, który tak z nadzieją mieszka sobie z nami...Ale taka kolej rzeczy, jestem tylko domem tymczasowym....

Posted

malagos napisał(a):
Przecieżona nigdy nie miała domu i pańci.... U nas się zadomowiła i myslała, ze to jest jej dom juz na zawsze.... Ja sie wtedy paskudnie czuję, że oddaję psa, który tak z nadzieją mieszka sobie z nami...Ale taka kolej rzeczy, jestem tylko domem tymczasowym....

Kochana jesteś aż domem tymczasowym, nie tylko...

Posted

Malagos, dałaś Pusi szansę na nowe życie :) Sunia dokazuje z moim bolonczykiem, aż się kurzy :)Śmiesznie to wygląda, bo ona czarna a on biały (no teraz to szary ) ;)

Posted

Właśnie wróciła z wieczornego spacerku.Na ogrodzie bawiła się pluszakiem i gryzła gryzaki. :) Jest bardzo mądrą, zrównoważoną ale i radosną sunią. Jestem nią zachwycona. Zdjęć nie mam, bo siostra potrzebowała aparat na wyjazd pod Pałac Prezydencki.Njawyżej jutro zrobię fotki i filmy telefonem.

Posted

Andy B. napisał(a):
Super wiesci :)
Dziekuejmy...
I zyczymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia.
Niecierpliwie czekamy na fotki.

Widzę, że już nie możesz się doczekać spotkania z Pusiaczkiem :lol:

Posted

Andy B. napisał(a):
To prawda :)
Wpatruje sie w fotki.... i juz sie ciesze na wtorkowe spotkanie z Pusia:)

Gwarantuję, że zakochasz się w Pusi od pierwszej chwili. To psi ideał :lol: