malagos Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 A to małpa niewierna! Myślałam, ze będzie tęsknić, chlipać, zawodzić, a ta po ogrodzie hasa! :crazyeye: :p Quote
Andy B. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 :evil_lol:...wszystko jedno co TO, czy podmienione;) czy nie... Jezeli ma ogon jak smiglo to bierzemy :evil_lol: Quote
Andy B. Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mshume - relacjonuj tu kazdy krok Puski :) Bo jak nie masz aparacika foto to musisz nam wszystko opowiedziec :) czekamy... Quote
EVA2406 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Ale bardzo lubi głaskanko i przytulanko. Jak siedziałyśmy godzinę w samochodzie bardzo jej się to podobało. Nie była w takim stresie jak poprzednim razem ją wiozłam. Widać zaufała ludziom. Oby już nigdy się na nich nie zawiodła. Quote
EVA2406 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 mshume napisał(a):Poszła spać w posłanku mojego psa ;) Masz wyrozumiałego i gościnnego psa. Quote
mshume Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Puśka grzecznie przespała noc, częściowo w posłaniu mojego kudłacza (który śpi w nocy z nami ;). Była na porannym spacerze. Ma apetyt. Wywaliła brzusio do głaskania i wylizała mojego dwulatka :) Ale widać,że szuka Malagos, na spacerze też. Myślę,że parę dni u Andy'ego i się dziewczynka ogarnie :) T Quote
Andy B. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 No to sie bardzo cieszymy ze wszystko jest ok :) Juz zdarzyla pokochac Malagos... Quote
mshume Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Ja siedze w domu, bom chora. A psy robią dzikie charce na ogrodzie pod okiem mojego TZ. Puska rozwija prędkość światła. Mój bielas wygląda już jak szara szmata:p Quote
Andy B. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='mshume']... Puska rozwija prędkość światła.... to bardzo dobra wiadomosc bo Lilka tez ma chyba dopalacz :) mshume - wracaj szybko do zdrowia. Quote
malagos Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Andy B. napisał(a):No to sie bardzo cieszymy ze wszystko jest ok :) Juz zdarzyla pokochac Malagos... Przecieżona nigdy nie miała domu i pańci.... U nas się zadomowiła i myslała, ze to jest jej dom juz na zawsze.... Ja sie wtedy paskudnie czuję, że oddaję psa, który tak z nadzieją mieszka sobie z nami...Ale taka kolej rzeczy, jestem tylko domem tymczasowym.... Quote
EVA2406 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Małgoniu :loveu:, robisz wspaniałą robotę. To jest bardzo trudne. Wiem, bo mnie nigdy nie udaje się oddać już "tymczasa" i dlatego nie mogę być DT Quote
karolina_g_k Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 malagos napisał(a):Przecieżona nigdy nie miała domu i pańci.... U nas się zadomowiła i myslała, ze to jest jej dom juz na zawsze.... Ja sie wtedy paskudnie czuję, że oddaję psa, który tak z nadzieją mieszka sobie z nami...Ale taka kolej rzeczy, jestem tylko domem tymczasowym.... Kochana jesteś aż domem tymczasowym, nie tylko... Quote
malagos Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Szarotka napisał(a):To czekam az dojedzie :):) Szarotko, Pusia na razie zacumowała w Warszawie, do Krakowa wyruszy we wtorek. Quote
mshume Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Malagos, dałaś Pusi szansę na nowe życie :) Sunia dokazuje z moim bolonczykiem, aż się kurzy :)Śmiesznie to wygląda, bo ona czarna a on biały (no teraz to szary ) ;) Quote
Szarotka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 To Pusia jest podrozniczka jakis malo :):) Quote
mshume Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Właśnie wróciła z wieczornego spacerku.Na ogrodzie bawiła się pluszakiem i gryzła gryzaki. :) Jest bardzo mądrą, zrównoważoną ale i radosną sunią. Jestem nią zachwycona. Zdjęć nie mam, bo siostra potrzebowała aparat na wyjazd pod Pałac Prezydencki.Njawyżej jutro zrobię fotki i filmy telefonem. Quote
Andy B. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Super wiesci :) Dziekuejmy... I zyczymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Niecierpliwie czekamy na fotki. Quote
EVA2406 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Andy B. napisał(a):Super wiesci :) Dziekuejmy... I zyczymy Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Niecierpliwie czekamy na fotki. Widzę, że już nie możesz się doczekać spotkania z Pusiaczkiem :lol: Quote
Andy B. Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 To prawda :) Wpatruje sie w fotki.... i juz sie ciesze na wtorkowe spotkanie z Pusia:) Quote
EVA2406 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Andy B. napisał(a):To prawda :) Wpatruje sie w fotki.... i juz sie ciesze na wtorkowe spotkanie z Pusia:) Gwarantuję, że zakochasz się w Pusi od pierwszej chwili. To psi ideał :lol: Quote
Recommended Posts