Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 869
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andy, transport nie wypalił :( Samochód ma poważną awarię i jedzie inne, duże cięzarowe auto. Więc kierowcą nie będzie mąż tej Pani. Przyjedziesz po Pusie? Mój TZ może Ci ją dowieźć na Dworzec Centralny, do godz. 9.00 lub wieczorem. Moze jeszcze zajrzę na transportowy a nuż się coś zmieniło.

Posted

:shake:UUUU No to lipa...
Jak bedzie trzeba to przyjade, tylko potrzebuje minimum 1 dzien na ogarniecie sprawy. I czy Wy wytrzymacie z Pusiakiem.

A ten inny kierowca nie moze psinki wziasc "na gape"? ;)

Posted

[quote name='Andy B.']mshume - :evil_lol:;):evil_lol:;) cos mi sie wydaje ze ta cala sytuacja to jest proba zaadoptowania Pusi przez Twoja rodzinke :evil_lol:;):evil_lol:;)
Andy pozwolisz na to??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja to sobie wszystko wcześniej obmyśliłam ;) Wszyscy się Pusią zachwycają, nawet mój Tata, który nie jest wylewny i TZ też.Ta jej mądrość i wyjątkowość jest widoczna od razu. Ona jest Andy'ego i koniec.:)

Posted

Juz jestem, bylem na spacerku z psami :)
Jedzie w piatek, detale wlasnie ustalamy via e-mail. Jak sie nie da kaganka zdobyc inaczej niz droga jupna to kup, podeslij mi nr. konta i oddam. W koncu kaganiec nie moze nam przeszkodzic :)