Madallena Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 eee, no to skoro nocleg u mshume w Warszawie jest a Andy na wycieczke chce sie przejechac ;) to nic tylko szukac transportu do Warszawy! Pusia, jeszcze cwilka, chwilunia i bedziesz grzala doopsko w DS ;) Quote
Andy B. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 piszac "nocleg" mialem na mysli nocleg dla Pusi :) usilnie szukam sposobu na dostarczenie suczydla z Wa-wy. Wyjazd z Kraka na caly dzien to sprawa bardzo skomplikowana. Ale bez paniki... Jestem czlowiekiem bardzo silnej wiary... w dobrych ludzi:) Quote
malagos Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Jest mała furteczka: ktoś ze znajomych jeździ czasem z Warszawy do Krakowa. Sęk w tym, ze nie wie kiedy i dowie sie pewnie dnia poprzedniego. Ale to juz cos. Quote
mshume Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Dopiero wróciłam, ufff te świąteczne stoły ;) Daszkę przenocuję, w razie potrzeby (zresztą ona zna mój dom, bo spała u mnie pierwszą noc po zabraniu z tułaczki).Ale gości nie mam chwilowo gdzie przenocować. Na dniach rozpoczyna się mały remont (malowanie,gipsowanie). Na kawę oczywiście zapraszam :) A pisaliście na transportowym Wwa- Krakow? Quote
Andy B. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 mshume - na nocleg sie nie wpraszam :) jak przyjede do Wa-wy to doslownie na chwile. Quote
mshume Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Zapraszam, mieszkam w Raszynie to jest 10 km od Centrum. Quote
malagos Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='mshume']Dopiero wróciłam, ufff te świąteczne stoły ;) Daszkę przenocuję, w razie potrzeby (zresztą ona zna mój dom, bo spała u mnie pierwszą noc po zabraniu z tułaczki).Ale gości nie mam chwilowo gdzie przenocować. Na dniach rozpoczyna się mały remont (malowanie,gipsowanie). Na kawę oczywiście zapraszam :) A pisaliście na transportowym Wwa- Krakow?[/QUOTE] oczywiscie, podałam już tu wcześniej watek. Quote
Andy B. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 malagos - pomiziaj Pusie od nas... :) Bardzo dziekujemy ze zrobilas z niej psia pieknosc. Quote
karolina_g_k Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 W tym tygodniu "furteczka" niestety zamknieta :( Quote
malagos Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 To czekamy na inne propozycje........ Anndy, z niej zrobić piękoność to kazdy goopi by umiał, to JEST ślicznotka:) Quote
malagos Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Aha, przyszło 147 zł od mshume z bazarku! Dziękujemy! Czyli mamy kilka groszy na paliwo! Quote
Andy B. Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 mysle nad transportem, mysle... ze cos wymysle :) Quote
Tymonka Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Błagam o pomoc , maluchowi grozi śmierć ( za stodołą ) http://www.dogomania.pl/threads/182900-Nie-umiem-szczekaAE-czy-to-oznacza-dla-mnie-A-mierAE Quote
malagos Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Zawsze wcześniej czy później coś znajdziemy...Ostatnia Hesia czekała na transport 2 tyg. i jak świetnie jej poszło! Jechała 2 dni, z noclegiem w Warszawie, potem do Częstochowy, a stamtąd pani ją zabrała do Imielina. Quote
Madallena Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 zaraz zaraz. to na ktorym watku bylo napisane, ze jest transport?i odpisywalam chyba na niego.... albo niezle zakrecona jestem! Quote
Andy B. Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='malagos'].Ostatnia Hesia czekała na transport 2 tyg .[/QUOTE] Dwa tygodnie to ja nie wytrzymam.... :( Quote
Andy B. Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Tym bardziej ze do Twojego domku kolejka psiakow stoi :) Quote
eliza_sk Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Jeżeli chodzi o mnie to wznawiam propozycję, bo mówiłam, ze u mnie kalejdoskop - mam DT dla suni po zmarłej. Można szukać transportu do Kielc lub do Jędrzejowa i stad ją Andy może odebrać. Malagos, a sprawdzałaś na tym Miau - tam wiele osób jeździ regularnie na tej trasie i pisałam Ci o jayo - ona też często jeździ Warszawa-Kraków i odwrotnie. Quote
Madallena Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ja tez mam dal Was transport ale na 23 kwietnia :( Quote
malagos Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Z yajo sobie smsowałysmy, nie jedzie na razie. nie mam za bardzo czasu włączyć sie aktywniej (załozyłam watek na transportowym i wydzwaniam po ludziach), prosze o pomoc innych, dt nie moze myślec o wszystkim! Quote
malagos Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Mam wrażenie, ze zostałyśmy, Karolinko, z tym problemem same........ Muszę przy następnym psie, który do mnie przyjedzie chyba zaznaczyć, że dom tymczasowy to dom tymczasowy i nie organizuje transportu! Choć w te stronę, z Warszawy do mnie zorganizowałam.... Quote
eliza_sk Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Małgoś, a dziewczyny, które powierzyły Ci psiaka - może one coś pomogą, przynajmniej ja bym się poczuwała, jak było z Emi :( Quote
Recommended Posts