mshume Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Maddalena, jazda ekstremalna, chłopcy z zp na akcji przeciw pseudohodowffcom:evil_lol: Quote
Andy B. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Wyglada na to ze mamy pospolite ruszenie :) I bardzo dobrze. Biore sie za projekt dzialan biznesowych i odswierzanie kontaktow do PR. Quote
Madallena Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mshume']Maddalena, jazda ekstremalna, chłopcy z zp na akcji przeciw pseudohodowffcom:evil_lol:[/QUOTE] a wiesz, ze oni by sie nadawali? :) tylko oni maja troche inny styl dzialania :) hehe, moze skuteczniejszy niz moj. I cholera jak im przepustke zalatwic !? Quote
Andy B. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Kochani... Ponieważ to jest forum Pusi pozwolilem sobie założyć nowy wątek "zakładamy fundację". http://www.dogomania.pl/threads/182978-Zakladamy-Fundacje?p=14409230#post14409230 zapraszam Quote
Andy B. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Z doświadczenia wiem że administrator serwisu nie działa zbyt szybko dlatego chciałbym skopiować Wasze wypowiedzi i deklaracje związane z ideą stworzenia fundacji i umieścić je w jednym poście. Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko temu. Podrzućcie link na swoje forumowe stronki. Quote
malagos Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Były jeszcze 2 telefony o Pusię. Jeden taki sobie, powiedziałam, ze nieaktualne, drugi.... Sensowny. Czekam więc na decyzję Andy'ego, czy przygarnie nasza Puśkę, czy nadal szuka domu:) Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Juz jestem. Musialem troche polatac na ogkurzaczu:) Sprawa wyglada tak: jestem jak najbardziej za przyjeciem Pusi do naszej rodzinki. Jest jednak jedna sprawa ktora trzeba wziasc pod uwage. Mam juz w domu dwie sunie i nie jestem w stanie przewidziec jak one beda sie zachowywac w stosunku do nowej czlonkini sfory. Sami wiecie... Figa (prawie jamnik:)) jest rezolutna i troche zadziorna. Stara sie podporzadkowac sobie caly swiat. Nie bardzo jej sie to udaje bo ja jestem zdecydowanym szefem stada:) ale bardzo sie stara:) Nie chcialbym zeby Pusia byla terroryzowana przez Fige. Oczywiscie jest to czarny scenariusz, malo prawdopodobny ale jednak mozliwy. Nie chcialbym sytuacji w ktorej musialbym szukac Pusi nowego domu bo przeciez sunia sie przyzwyczaji. Reasumujac: dom i sfora w Krakowie czeka na Pusie :) Jezeli mozecie sie podzielic ze mna swoimi opiniami bede bardzo wdzieczny. Quote
malagos Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 To jest i druga sprawa, Pusia sama do Krakowa nie pojedzie, ja nie powożę, bo nie mam czym, moich tymczasowiczów. Czyli kombinujmy transport, na kiedy? Po świetach? Zaraz po, czyw tygodniu? Przepraszam że tak dopytuję, ale... Chcę wiedzieć, na czym stoimy, bo mam dziś 2 pilne przypadki przygarnięcia następnej suni (Zamość..), a nie bardzo mogę mieć dwóch, Pysi i nowej, rodzina.... Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Rozumiem sytuacje. W czasie swiat mozemy miec trudno :( Eliza zadeklarowala punkt przesiadkowy w Jedzrejowie czyli potrzebujemy pospolitego ruszenia w transporcie suni do Jedrzejowa. Podzwonie, popytam i moze cos wymyslimy. I APEL do wszystkich forumowiczow: pomozcie nam dostarczyc Pusie do Krakowa! Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tomcug, jak ja mam sie cieszyc swietami gdy nowa czlonkini mojej sfory czeka na mnie w Makowej Mazowieckiej??? :( Ale za zyczenia serdecznie dziekujemy. I wszystkim forumowiczom zyczymy wesolego jajka i smacznego baranka, i mokrego dyngusa i Wesolego Alleluja. Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Andy B.']Tomcug, jak ja mam sie cieszyc swietami gdy nowa czlonkini mojej sfory czeka na mnie w Makowej Mazowieckiej??? :( Ale za zyczenia serdecznie dziekujemy. I wszystkim forumowiczom zyczymy wesolego jajka i smacznego baranka, i mokrego dyngusa i Wesolego Alleluja. Ja też bym chciała, żeby mój tymczasik miał stały domek, ale trzeba się cieszyć z tego, co mammy. Andy, trzymam bardzo mocno za Was kciuki..... Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tomcug, Twojemu tymczasikowi zycze zeby jak najszybciej mial swojego czlowieka i wlasna podusie:) Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 malagos, czy bedziesz w stanie dostarczyc sunie do Wa-wy? Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 tomcug, dziewczyno jak Ty smigasz po forach internetowych to bardzo prosze popytaj o transport dla Pusi. Swieta sa i ludziska sie przemieszczaja z miejsca na miejsce :) Wdziecznosc gwarantowana... :) :) Quote
eliza_sk Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Andy B.'] Eliza zadeklarowala punkt przesiadkowy w Jedzrejowie czyli potrzebujemy pospolitego ruszenia w transporcie suni do Jedrzejowa. Podzwonie, popytam i moze cos wymyslimy. I APEL do wszystkich forumowiczow: pomozcie nam dostarczyc Pusie do Krakowa![/QUOTE] Z Kielc do Krakowa w środy i czwartki jeździ Linssi, mogłaby zabrać Pusię do Andy'ego. Mogę też ją np. odebrać z Kielc i przetrzymać chwilę u siebie i Andy by ją odebrał ode mnie. Małgoś wejdź na transportowy na Miau - stamtąd kilka osób jeździ regularnie Wawa-Kraków. Jayo też chyba jeździ na tej trasie dość często. Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Nioooo... Cos drgnelo :) Mam nadzieje ze damy rade. Jak nie to sie w jakis transport zaladuje i po Pusie przyjade :) Elizo, to na to spotkanie w Jedrzejowie to chyba musze jakies autko pozyczyc, bo z trzema dziewczyami... :) :) :) Quote
eliza_sk Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Andy B.']Elizo, to na to spotkanie w Jedrzejowie to chyba musze jakies autko pozyczyc, bo z trzema dziewczyami... :) :) :)[/QUOTE] Może znowu trafisz na życzliwego busiarza, chociaż organizacyjnie może być kiepsko :) Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Szukam wlasnie w necie jakiegos busika ale juz chyba nikt na tej trasie nie jezdzi. Ludzie samolotami lataja...:) Ostaatecznie pojedziemy koleja. Szybciej bedzie i Pusia krocej sie bedzie stresowac. Chyba ze ktorys z moich przyjaciol sie wzruszy i mnie do wawy zawiezie. Ale szanse male... Samochod moge miec dopiero po swietach czyli lipa :( Z tego co malagos pisze to do niej na tymczasem kolejka... wiec tu czas gra ogromna role. JEZELI KTOS NAM MOZE POMOC TO BARDZO PROSIMY :) Quote
malagos Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='Andy B.']malagos, czy bedziesz w stanie dostarczyc sunie do Wa-wy?[/QUOTE] Andy, nie ma rzeczy niemożliwych :) Do Warszawy mam 100 km i nie dysponuję autkiem. Ale znam dobre duszyczki...Tylko myślę, ze przed Świętami będzie już trudno. Żeby Ci umilić czekanie przesyłać będę po 1 zdjęciu Puśki, ok? :lol: Jestem dobrej mysli, na pewno coś wymyślimy. A że kolejka czeka na dom tymczasowy, to ok, i tak przed Świetami nikt do mnie nic nie przywiezie. Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jestes kochana :) Zaatakowalem DHL, napisalem im rozpaczliwego e-milka. Moze pomoga bo obiecalem cos za cos;) To wielka firma i bardzo dba o PR. Poczekamy zobaczymy. Jasne ze w czasie swiat zorganizowanie transportu jest trudne ale jak sie nie uda to po swietach zalatwiam bryke albo wskakuje w pociag albo inny srodek transportu i wpadam po Pusie. Dzisiaj nowa miske kupilem:) :) :) Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Co do zdjec to juz niecierpliwie czekam, przebieram i tubie nozkami, powarkuje dyskretnie i pytam: GDZIE TE FOTY??? :) :) :) Quote
Andy B. Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 zarejestrowalem sie na miau.pl ale cos maja do chrzanu z systemem... ja to nie mam farta do systemow;) ale za to mam do psiakow:) :) :) Quote
Recommended Posts