Cajus JB Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Dziękujemy Dorothy. Będziemy czekać na Twoją kolejną relację i zdjęcia. Quote
Cajus JB Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Zaglądamy do naszej Niteczki. Przygotuję w nocy pierwszą stronę pod przebieg leczenia tak aby była na bieżąco. Quote
ilon_n Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 super wieści Dorothy, dzięki za miły początek dnia :) Quote
Cajus JB Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Rozmawiałem z Panią Teresą wczoraj. Nitka w piątek o 13-ej ma mieć zabieg. W pierwszej kolejności będą robione ząbki. Pani Teresa pytała o sąsiadów, którzy czepiają się szczekających psów i dzieci szczujące podopiecznych przez płot. Póki co doradziłem tabliczkę z napisem "UWAGA PIES" w tej drugiej kwestii. Co do pierwszej nie mam pomysłu? Macie może jakieś? Quote
ilon_n Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Rozmawiałem z Panią Teresą wczoraj. Nitka w piątek o 13-ej ma mieć zabieg. W pierwszej kolejności będą robione ząbki. Pani Teresa pytała o sąsiadów, którzy czepiają się szczekających psów i dzieci szczujące podopiecznych przez płot. Póki co doradziłem tabliczkę z napisem "UWAGA PIES" w tej drugiej kwestii. Co do pierwszej nie mam pomysłu? Macie może jakieś? psia mowa to szczekanie .. a szczekają bo są pewnie drażnione przez dzieci, więc kółko przyczynowo-skutkowe się zamyka .. niech sąsiedzi i dzieci też spróbują zaprzestać używania mowy .. to tak pół-serio ;) Quote
danka1234 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Cajus JB napisał(a):Rozmawiałem z Panią Teresą wczoraj. Nitka w piątek o 13-ej ma mieć zabieg. W pierwszej kolejności będą robione ząbki. Trzymamy kciuki,oby wszystko poszlo dobrze. Quote
ilon_n Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No to zaciskamy dziś kciuki za pomyślne zabiegi u Niteczki ... Quote
Cajus JB Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Dziś zabieg. Oby wszystko się udało. Quote
Cajus JB Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Dzwoniła Pani Teresa. Zabieg się udał Nitka wybudziła się bez problemu. Ma śliczne białe ząbki i nie ma już guza. Otrzymałem trzy zdjęcia. W nocy wrzucę na wątek. W niedzielę wizyta kontrolna. Za około dwa miesiące sterylka. Quote
Saphira Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 A ja chciałam podziękować Dorothy, że poświęciła tyle czasu i uwagi Niteczce pomimo wielu swoich obowiązków i ciągłych nowych problemów z podopiecznymi. Tym bardziej, że podopieczni Dorothy do maleńkich nie należą:evil_lol: Quote
ilon_n Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 O tak, specjalne podziękowania dla Dorothy za obecność, gotowość i ciągłą pomoc dla Nitki. Mam nadzieję, że te "maleństwa" Dorothy mają się lepiej/dobrze .. i pozwolą Dorothy trochę odsapnąć. Ściskacze dla Nitki. Nitka, noś grzecznie kaftanik aż się wszystko ślicznie zagoi!! Quote
Cajus JB Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Edit Wczoraj mi się nie udało. Dziś wrzucę zdjęcia. Quote
Dorothy Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 no ja niewiele sobie zasluzylam na podziekowania :-) rozmawialam tez z pania Teresa, wszystko jest ok Nitka lata w kubraczku i nie wykazuje sladu stresu po zabiegu :-) we wtorek sie spotkamy lub srode na sesje zdjeciowa niestety nie dojechalam ostatnio, pomijajac uroki posiadania stada (ostatnio łobuz po raz trzeci zdemolowalplot sasiada moje dlugi za wymiane siatki wzrosly do 1000 zl :-( ) mam tez nagle sprawy rodzinne moj 64letni ojciec dostal polpasiec na twarzy i glowie, i zapalenie nerwu trojdzielnego, nie mowi ma klopot jesc nie widzi na oko ledwo chodzi a bol glowy po prostu go zwala z nog, pierwszy raz slyszalam zeby dorosly czlowiek jeczal z bolu glowy :-( jezdzimy na pogotowie dostaje mase lekow ktore nie pomagaja jezdzimy na akupunktury, ciezka sprawa... zbieram informacje na temat metod ograniczania takiego bolu neuralgicznego/// Quote
ilon_n Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 EDIT Dorothy, a jak wygląda stan rachunków za wszelkie konsultacje, leki i zabiegi Nitki??? Podlicz proszę, bo w razie debetu musimy kasę zbierać .. Quote
Cajus JB Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Dorothy zasługujesz na największe podziękowania. Teraz Ty najwięcej poświęcasz Nitce. Oczywiście oprócz Pani Teresy :lol:. Quote
Isadora7 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 czy moje 5 dyszek doszło dla Niteczki? Z konta już wyszło jak widzę[COLOR=Silver] (operacja zaplanowana byłą aby poszło jak będzie kasa)[/COLOR] Quote
Dorothy Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 to napewno doszlo :-) jak bede na wlasnym kompie sprawdze stan konta i podam wszystkie wplaty :-) Quote
Cajus JB Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Nie miałem czasu zadzwonić. Wiadomo coś o Nitce? Jak się czuje? Quote
Dorothy Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Nitka hasa jak sarenka, wskakuje sobie na lozko, w nocy zdjela sobie nawet kubraczek (no bo kto to spi w ubraniu??) zachowuje sie jakby nigdy nic sie nie dzialo, szczesciara :-D ponadto wychowuje sobie konsekwentnnie pania, staje na szczycie schodow na przyklad i nawoluje przeciagle wyjac :-D ogolnie- swietna jest a pani tez chyba zadowolona... Quote
ilon_n Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Dorothy']Nitka hasa jak sarenka, wskakuje sobie na lozko, w nocy zdjela sobie nawet kubraczek (no bo kto to spi w ubraniu??) zachowuje sie jakby nigdy nic sie nie dzialo, szczesciara :-D ponadto wychowuje sobie konsekwentnnie pania, staje na szczycie schodow na przyklad i nawoluje przeciagle wyjac :-D ogolnie- swietna jest a pani tez chyba zadowolona...[/QUOTE] Eeeeee, no lepiej być nie może!!!! :) dzięki Dorothy za wspaniałe nowiny.. a jak wypadło podliczenie kosztów?? trzeba coś 'lać'?? Quote
Dorothy Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 przepraszam wszystkich mam trudny okres prywatnie i zawodowo, nadrobie wszystko jutro bedzie rozliczenie i nowe wiesci Quote
Cajus JB Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Spokojnie Dorothy. Poczekamy. Wiemy ile masz pracy. Quote
Cajus JB Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Wczoraj dzwoniła Pani Teresa. U Nitki wszystko w porządku. Dorothy ma pewnie problemy bo nie mogę się dodzwonić. Nitka do końca życia potrzebuje Fortekor 5. Opakowanie na 28 dni to 50 zł. Trzeba pomóc Pani Teresie. Quote
Recommended Posts