Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło ludzie...
Kto ją łapał? Pracownik schroniska?
W jaki sposób to robił, że była w stanie wyjśc z boksu...:shake:

W głowie się nie mieści... Taka szansa i znów zaprzepaszczona/odwleczona...

Oj, Nesi, Nesi...

Posted

Przyszła w pobliże swojego kojca jak zostałyśmy na schronisku same z Dominiką O_O .
Weszła w przejście między dwoma kojcami i odcięłyśmy jej drogę z obu stron.
Pamiętajcie, że Nessi nie lubi mężczyzn, gdyby tak zrobili panowie na pewno rzuciłaby się z zębami. Już raz tak było.
Wtedy gdy po nią przyjechano, miałam dzień wolny ale byłam do 13.00 w schronisku z powodu szczepień i kastracji, trzeba było mnie zawiadomić, choćby krótkim sms-em, że ktoś przyjedzie, poczekałabym i zapakowała bezpiecznię małą do klatki. Taka praca, że czasem nie mogę odebrać, albo po prostu nie słyszę telefonu, ale w wolnej chwili czytam smsy.

Posted

Bardzo Was proszę nie wpłacajcie już na moje konto pieniędzy na Nessi.
Mam problemy z laptopem, jeśli mi padnie nie będę miała czasu jeździć do banku i sprawdzać wpływy.
Ustalcie proszę gdzie wpłacać pieniądze na nią i na jakie konto przelać to co jest na moim.

Do 22 lipca wpłaty są w 1-szym poście, potem było
29.07
dla Nesi od mania1979 kojec lub karma 10 zł
5.08
dla NESI za sierpień od viola005 25 zł
13.08
diana79 dla Nesi bazarek 10 zł
16.08
NESI- AGRABCIA 40 zł
18.08
od mania1979 20 zł
23.08
diana79 dla Nesi 9,50 zł
---------------------------
razem 789.50

Z tego dałam Tomkowi 300 zł za hotelowanie. Rachunek wysłałam Adzie-jeje.

zostało 489.50

Posted

Nesi nie zostala skreslona, ale musimy pamietac o tym ze kazdy z nas ma nie tylko jednego psa pod opieka, podobnie Wiosna. Nikt nie chce po raz kolejny ryzykowac ucieczka Nesi a wiec nie wchodzi w gre zaden transport laczony. Tym razem Wiosna sama chce przyjechac po Nesi, ale to juz zalezy od niej kiedy wygospodaruje czas a nie odemnie. Kojec na Nesi czeka.

Posted

a to dobra wiadomość, że Wiosna chce przyjechać po Nesi bo już myślałam że po ostatnim razie nie bardzo wchodziło by to w grę, tylko uprzedźcie dziewczyny że Wiosna przyjedzie aby ktoś ją złapał i przekazał Wiośnie aby znów się sytuacja nie powtórzyła