Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to juz napewno dojechaly, ale znajac tryb zycia Wiosny, i obowiazki jakie na siebie bierze nie dysponuje niestety wolnym czasem.
Jednak napewno doczekamy sie opisania pierwszych krokow jakie zrobila Nesi u Wiosny.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shanti']Osobiście zapakowałam Nessi do samochodu. ;) Wyjechały ze schroniska około 14.30.[/QUOTE]

ajajaj, jak dobrze, u Wiosny rozkwitnie ta nieufna dziewczyna! gratuluje sprawnego przeprowadzenia akcji samochod bez ucieczki tej malej wycofanej!

Posted

ciekawe jak tam Nesi sobie radzi w nowym otoczeniu? mam nadzieję, że niedługo będą jakieś wieści i fotki :-)

Shanti a co z jej koleżanką z boksu odebrał ją nowy Pan?

Posted

Diana mam prosbe, czy moglabys napisac do moda Czarodziejki, o przejecie watku Nesii. Trudno jest rozliczac watek jezeli nie ma mozliwosci rozliczen w pierwszym lub drugim poscie.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Diana mam prosbe, czy moglabys napisac do moda Czarodziejki, o przejecie watku Nesii. Trudno jest rozliczac watek jezeli nie ma mozliwosci rozliczen w pierwszym lub drugim poscie.[/QUOTE]

tzn ja miałabym przejąć wątek? jeżeli tak to nie ma sprawy ale nie lepiej byłoby abyś Ty go przejęła? masz aktualne info o Nesi i wpłaty i sama mogłabyś wszystko aktualizować?

Posted

już mam wątek ale szybko bardzo dziękuję :-)

teraz muszę go zaktualizować ale na to potrzebuje trochę czasu wolnego w pracy ;)

proszę o info na jakie konto teraz będą wpłacane pieniążki?
czy na konto fundacji ProAnimals bo jak rozumiem Nesi jest teraz pod opieką fundacji?

proszę o podanie ile obecnie pieniążków ma Nesi i czy one są nadal u Shanti?
jakie były ostatnie wydatki bo przez brak aktualizacji trochę sie pogubiłam

Posted

Diana juz od tej pory prosze wszystkie pieniazki na konto Fundacji, shanti jeszcze pieniazkow nie przelala ale mysle ze zrobi to lada moment. Na tym watku kilka postow wczesniej shanti podaje ile jest pieniazkow zebranych minus 300 zl. za hotel u p. Tomka.
Jak shanti przeleje pieniazki to podam na watku i z tego trzeba bedzie odjac jeszcze za karme ktora wczoraj zamowilam.
Reszta ktora zostanie bedzie na sterylke a pozniej Wiosna nas powiadomi kiedy trzeba bedzie kupic nastepna porcje karmy, jezeli wczesniej Nessi nie znajdzie DS, a z tym napewno trzeba bedzie troche poczekac. Post 686. Dziekuje za pomoc.

Posted

powoli aktualizuję pierwszą stronę,
zaktualizowałam wpłaty i wydatki

proszę o potwierdzenie osób które deklarowały miesięczne wpłaty dla Nesi czy są nadal aktualne i jakie to są kwoty:

ja deklaruje 10zł miesięcznie :-)

Posted

Dziekuje diana, przyjemnie teraz zajrzec do pierwszego postu i widziec wszystko jak na dloni, moze trzeba wyslac PW do osob ktore zadeklarowaly wplaty, czy podtrzymuja je nadal dla Nessi. A sa jeszcze dwa takie chaotyczne watki. Moze tez uda sie kogos namowic zeby je przejal. W wydatkach prosze dopisz jeszcze 2 tys. kojec, byl kupowany specjalnie dla Nessi, napewno nie zuzyje go Nessi podczas swojego pobytu u Wiosny i przyda sie innym zwierzakom w pwp, wiec nie bedzie problemem jezeli pieniazki za kojec sie nie zwroca. Najwazniejsze zeby byly dla Nessi.

Posted

Nie przelałam. Brakło czasu, miałam znowu stan alarmowy. Po pracy po 2 godziny u weta, w domu kroplówki. Niestety przegraliśmy.:-( Dziś nie mam do tego głowy, wybaczcie. :shake:

Posted

Shanti bardzo mi przykro :-(

Ada-jeje jak ten wydatek na kojec wpisać? czy mam go w całości wpisać jako wydatek i wtedy Nesi będzie ma minusie czyli [B]- 1669,50zł[/B] po odjęciu [B]330,50zł,[/B] które ma obecnie na koncie? czy tek kojec jakoś inaczej będzie rozliczany?

Posted

Diana tak jak wczesniej wspomnialam, wpisz prosze 2 tys. za kojec, faktycznie zostanie duzy minus na koncie Nessi, ale moze po wyadoptowaniu Nessi do DS zostanie choc w niewielkiej czesci splacony kojec.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Diana tak jak wczesniej wspomnialam, wpisz prosze 2 tys. za kojec, faktycznie zostanie duzy minus na koncie Nessi, ale moze po wyadoptowaniu Nessi do DS zostanie choc w niewielkiej czesci splacony kojec.[/QUOTE]

ok już wpisuję :-)

wysyłam też PW z pytaniem o deklaracje dla Nesi

ale to jest piękna sunia :loveu::loveu::loveu:

[IMG]http://images45.fotosik.pl/336/67d9729b33cb951f.jpg[/IMG]

jak dojdzie do siebie powinna szybko znaleźć domek

wymieniałam kilka zdjęć Nesi na pierwszej i ciągle coś uzupełniam
jak macie jakieś uwagi i pomysły na pierwszą stronę to bardzo proszę :lol:

Posted

cieszę się, że przynajmniej tak mogę pomóc :-)

dostałam potwierdzenie deklaracji stałej od Viola005 25zł i Shirraperia 10zł od września do listopada bardzo dziekujemy :loveu::multi: