ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!! Dziękuję http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony. Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu. Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu. Quote
monika55 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Petycja podpisana. Dziekuje bardzo serdecznie za wplaty w imieniu Nesi. Z ta suczka jest wielki problem. Ona zostala znaleziona jako malenstwo z matka i rodzenstwem. Zawsze byla dzika, nie pozwalala sie glaskac. Reagowala strachem i agresja. Rodzenstwo ma dom, jej nikt nie zechcial. Ona sie boi, ucieka i szczerzy zeby. Ponoc potrafi ugryzc. Dlugo zastanawialismy sie nad nia. Trzeba sprobowac, prawda? Quote
ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 monika55 napisał(a):Petycja podpisana. Dziekuje bardzo serdecznie za wplaty w imieniu Nesi. Z ta suczka jest wielki problem. Ona zostala znaleziona jako malenstwo z matka i rodzenstwem. Zawsze byla dzika, nie pozwalala sie glaskac. Reagowala strachem i agresja. Rodzenstwo ma dom, jej nikt nie zechcial. Ona sie boi, ucieka i szczerzy zeby. Ponoc potrafi ugryzc. Dlugo zastanawialismy sie nad nia. Trzeba sprobowac, prawda? Dziękuję za podpis. Jeśli chodzi o zachowanie Nesi, to muszę przyznać, że niedawno mieliśmy podobne 2 suńki po ciężkiej traumie. Nabawiły się w kilka dni takiej awersji do otoczenia, że ze strachu w obronie własnej atakowały i kłapały zębami. Siedziały razem w boksie i kierowały się zasadą "w grupie siła" .. stopniowo oswajaliśmy je z obecnością człowieka bez dotyku, potem z dotykiem, aż w końcu otworzyły się tak bardzo, że zmieniły się w wielkie przytulaki i pieszczochy .. one nawet były bliźniaczo podobne do Nesi .. tylko inne ubarwienie .. przepis jest jeden: cierpliwość, łagodność plus ogromna inwestycja czasu najlepiej stałych osób .. wierzę, że Nesi też się zsocjalizuje .. Quote
shanti Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Jest pierwsza wpłata dla Nessi 14.06 DLA NESI SHIRRRAPEIRA* 10 zł Bardzo dziękujemy! Quote
kasiek_ona Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 maleńka szukaj domku, jestes taka piękna... Quote
agrabcia Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Coś cicho tu, a czs leci i Nesi siedzi nadal w schronie Quote
viola005 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Podajcie mi prosze dane do przelewu, dziewczyny. Moze sa gdzies na watku, ale jak nie mam na pw, to nie wiem gdzie slac:oops:, bo nie nadazam sledzic wszystkich "moich" watkow. Przepraszam za klopot :oops:i z gory dziekuje, juz w poniedzialek powinien wyjsc przelew na moja deklaracje stala. Quote
mania1979 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 jak tam maleńka Nesi się miewa?? kiedy zamieszka w dt?? jak juz będą wszystkie deklaracje na koncie?? ja pieniążki prześlę pod koniec mieś Quote
viola005 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mania, dzieki, juz napisalam do siostry podajac te dane i po niedzieli wysle internetem (minimalne oplaty za przelewy). Jezeli 1979 w Twoim nicku znaczy rok urodzenia, to jestes rocznik mojego mlodszego syna. Serdecznie pozdrawiam. Quote
Szamanka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Przypominam, że nie wolno ujawniać danych osobowych konkretnych osób bez ich zgody. Post z takimi danymi usunęłam. Quote
Niebieska713 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Biedna Nessi..caly czas w schronisku...A czy jest jakis konkretny DT/Ds na horyzoncie? Quote
Ada-jeje Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 DT jest na choryzoncie, tylko do 200 zl. deklaracji jeszcze sporo brakuje. Quote
agrabcia Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Nesi prosi o szanse na życie- kto jeszcze pomoże? http://img41.imageshack.us/img41/8372/zalacznikc.jpg Wstawiłaś za duże zdjęcie - zapoznaj się z Regulaminem forum Dogomania. Szamanka Quote
diana79 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 kto wspomoże Nesi? biedactwo już by mogło wyjść gdyby nie kasa :-( Quote
wilczek007 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 by sie pracowało by sie pomogło:/ Nensi w góre! Quote
polubek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ****** nesi jaka ja oferma że nie zauważyłam że nie masz banerków. proszę wstawcie je na początek i zabierajcie je do popdisu przepraszam Quote
monika55 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Polubek, dzieki wielkie. Nesi szukaj sponsorow. Quote
alka6 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dużo pracy i czasu trzeba, żeby oswoić taka dzikuskę. Może jednak znajdzie się ktoś odpowiedni i kasa przede wszystkim. Quote
alka6 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A może w wakacje jakaś wolontariuszka by sie znalazła i odwiedzała sunię chociaż co drugi dzień? Jastrzębie takie duże a tak mało ludzi do pomocy. Quote
Recommended Posts