Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!!
Dziękuję

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481

Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony.
Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu.
Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Petycja podpisana.
Dziekuje bardzo serdecznie za wplaty w imieniu Nesi.
Z ta suczka jest wielki problem. Ona zostala znaleziona jako malenstwo z matka i rodzenstwem. Zawsze byla dzika, nie pozwalala sie glaskac. Reagowala strachem i agresja. Rodzenstwo ma dom, jej nikt nie zechcial. Ona sie boi, ucieka i szczerzy zeby. Ponoc potrafi ugryzc. Dlugo zastanawialismy sie nad nia. Trzeba sprobowac, prawda?

Posted

monika55 napisał(a):
Petycja podpisana.
Dziekuje bardzo serdecznie za wplaty w imieniu Nesi.
Z ta suczka jest wielki problem. Ona zostala znaleziona jako malenstwo z matka i rodzenstwem. Zawsze byla dzika, nie pozwalala sie glaskac. Reagowala strachem i agresja. Rodzenstwo ma dom, jej nikt nie zechcial. Ona sie boi, ucieka i szczerzy zeby. Ponoc potrafi ugryzc. Dlugo zastanawialismy sie nad nia. Trzeba sprobowac, prawda?

Dziękuję za podpis.

Jeśli chodzi o zachowanie Nesi, to muszę przyznać, że niedawno mieliśmy podobne 2 suńki po ciężkiej traumie. Nabawiły się w kilka dni takiej awersji do otoczenia, że ze strachu w obronie własnej atakowały i kłapały zębami. Siedziały razem w boksie i kierowały się zasadą "w grupie siła" .. stopniowo oswajaliśmy je z obecnością człowieka bez dotyku, potem z dotykiem, aż w końcu otworzyły się tak bardzo, że zmieniły się w wielkie przytulaki i pieszczochy .. one nawet były bliźniaczo podobne do Nesi .. tylko inne ubarwienie .. przepis jest jeden: cierpliwość, łagodność plus ogromna inwestycja czasu najlepiej stałych osób ..
wierzę, że Nesi też się zsocjalizuje ..

Posted

Podajcie mi prosze dane do przelewu, dziewczyny. Moze sa gdzies na watku, ale jak nie mam na pw, to nie wiem gdzie slac:oops:, bo nie nadazam sledzic wszystkich "moich" watkow. Przepraszam za klopot :oops:i z gory dziekuje, juz w poniedzialek powinien wyjsc przelew na moja deklaracje stala.

Posted

Mania, dzieki, juz napisalam do siostry podajac te dane i po niedzieli wysle internetem (minimalne oplaty za przelewy).
Jezeli 1979 w Twoim nicku znaczy rok urodzenia, to jestes rocznik mojego mlodszego syna. Serdecznie pozdrawiam.

Posted

A może w wakacje jakaś wolontariuszka by sie znalazła i odwiedzała sunię chociaż co drugi dzień? Jastrzębie takie duże a tak mało ludzi do pomocy.