Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agrabcia napisał(a):
Myśle, że za 300 to się coś znajdzie. Jak ktoś ma psy to i ma miski i zabawki i posłania. U mnie to w każdym kąciku posłanka i pudełka z zabawkami.
Szkoda mi bardzo Nesi i z całego serca pragne Jej szczęścia. Śni mi się mała po nocach. Gdybym tylko mogła, miała warunki była by u mnie na DT (jeśli by się dziewczyny zgodziły) bez zadnych opłat. Niestety narazie to sobie pomazyć moge, w domu miejsca brak. Może wkońcu uda mi sie męża choć na jakiś kojec namówić, ale kiedy to będzie?...
NESI POTRZEBUJE RATUNKU TERAZ

Ja to robie inaczej...U mnie kazdy nowy tymczasowicz ma miec WSZYSTKO SWOJE.,wiec mu to kupuje...i z taka wyprawka idzie do DS...I nie napisalam,ze cena ta jest stala,zawsze moge opuscic.

• Replies 971
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok ja to widze inaczej, ale nigdy takiego psiaka na Dt nie miałam. Ale to co pisze to tylko takie moje osobiste przemyślenia.

Decyzja w sprawie losów NESI należy oczywiście do dzewczyn ze schroniska

Posted

agrabcia napisał(a):
Ok ja to widze inaczej, ale nigdy takiego psiaka na Dt nie miałam. Ale to co pisze to tylko takie moje osobiste przemyślenia.

Decyzja w sprawie losów NESI należy oczywiście do dzewczyn ze schroniska

Ja juz mialam psiaki i koty u siebie na DT,wiec takie podejscie sobie wyrobilam.Uwazam,ze kazdy psiak powinien miec swoje wlasne rzeczy osobiste...A co do zabawek,to nie wolno dawac psu 10 zabawek,tylko wystarczy 1-2 i na tych zabawkach ma skupic swoja uwage...

Posted

No nie wiem. Mam trzy psy i trzy koty i mają mnustwo zabawek i wybierają sobie ulubione i tymi się bawią. I nie mają wydzielanych, które czyje.

Oczywiście to wszystko to błachostki. Sobie pogadamy to wątek Nesi będzie widoczny może ktoś się przyłączy do pogadanki i zaoferuje pomoc NESI

Posted

Niebieska skad ten pomysl dac Lorci DS a Nesi wziasc na platny DT? Wedlug mnie, jak stac mnie na drugiego psa to trzeciemu daje albo bezplatne DT albo prosze tylko o zakup karmy bo to juz moze byc za duze obciazenie finansowe na 3 psy i takie podejscie rozumiem. Przciez moglas od razu zabrac Lorcie od Owieczki jak mialas zamiar ja adoptowac, po co bylo tak dlugo zwlekac? Z twoich postow wynika ze byly juz u Ciebie zwierzaki na DT, czy tez na platnym?

Posted

Jeśli chodzi o Lorcię, to odpowiedź dałam na jej watku. Pisałam też o Nessi, ale skopiuje też tu.

Jeżeli chodzi jednak o Nessi, to moja odpowiedź jest na nie. Nessi to pies specyficzny, można nawet powiedzieć dziki. Nigdy nie mieszkała w mieszkaniu, nie można jej zostawić i iść do pracy. Ona potrzebuje naprawdę dobrego i doświadczonego DT, a pokusiłabym się o stwierdzenie że nawet behawiorysty. Niebieska, wybacz, ale Twoje doświadczenia z psami , które opisujesz są za małe żeby zająć się Nessi. Ona już nie jest szczeniaczkiem, to już prawie dorosła suka wielkości mniej więcej do kolan. Nie jest agresywna, ale bojaźliwa i ze strachu gryzie. Jej trzeba poświęcić więcej uwagi, niż Ci się wydaje Niebieska.
Obawiam się, że pracując i mając oprócz niej jeszcze dwa psy, nie miałabyś dla niej wystarczająco dużo czasu.

Posted

Dziewczyny ale podciagamy Nesi w gore i zbieramy deklaracje, na miejscu jest hotel za 300 zl. Mam tez na oku dwa DT ktore nie przekroczyly by kwty 250 zl. Ale chwilowo oba sa zajete. Zanim sie zwolni moze uda nam sie uzbierac 250 zl. dklaracji?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Dziewczyny ale podciagamy Nesi w gore i zbieramy deklaracje, na miejscu jest hotel za 300 zl. Mam tez na oku dwa DT ktore nie przekroczyly by kwty 250 zl. Ale chwilowo oba sa zajete. Zanim sie zwolni moze uda nam sie uzbierac 250 zl. dklaracji?

Super cena..I to jest juz wliczone w to rowniez jedzenie,tak...?

Posted

NESSI potrzeujesz wiekszej promocji o delkaracje...A Cioteczkom,chyba tez zalezy zeby sunia DALEJ NIE DZICZALA... Psiara _gg mialas porozsylac Nessi po watkach i co..??? Kto potrafi rozeslac linki po calym Dogo...? NESSI POTRZEBUJE DEKLARACJI NA DT...!!!!

Posted

ja już A zaczęłam, narazie tylko A : )
pomoc by się przydała, bo pomimo tego, że założyłam wątek, to nie dam sobie rady ze wszystkim, chociaż niektórzy twierdzą inaczej.

Posted

Tak juz jest, odpowiedzialnosci trzeba sie uczyc za mlodu. Powinno sie brac na siebie, tyle obowiazkow zeby pozniej wywizac sie z zadania.
Robisz to z wlasnej nieprzymuszonej woli, pomagajac bezdomniakom ktorzy licza na Ciebie. :lol:

Posted

Takie wystraszone kuleczki!
DT byłby potrzebny, żeby suńki się oswoiły i przyzwyczaiły do domu, bo schronisko... cóż. Najlepiej by było ich nie rozdzielać.
Cioteczki, nie znajdziecie 2 tymczasowych chociaż miejsc w serduszku, bo jastrzębianie niestety dla psów serca nie mają...