Klauzunka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Lucyna a może tu by się Rufasek spodobał? http://www.dogomania.pl/threads/215890-Jest-DS-dla-kud%C5%82atego-psa-suki-wygl%C4%85dem-przypominaj%C4%85cego-teriera-tybeta%C5%84skiego A tak w ogóle to muszę Ci rzec, że po tym jak odpicowałaś Rufiego to dżolero się z niego zrobił niesamowity :loveu: Quote
kora78 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 odpada totalnie, bo tam sa koty. nie ma szans. Rufi je zje. robimy ogloszeniw w dzienniku zachodnim za 12zl w tym tygodniu nowym, ok? 130znakow i 1 kolorowe foto. wtorek,sroda lub czwartek przykladowy tekst: Rufi to kudłaty, kochany pupil.Łagodny pieszczoch,kocha ludzi, zabawę i dzieci.Waży 25kg,ma 60cm w kłębie.Zdrowy,szczepiony.tel.668836964 wyszlo okolo 130znakow Quote
Klauzunka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 odpada totalnie, bo tam sa koty. nie ma szans. Rufi je zje. o żesz, widzisz niedoczytałam. Quote
kora78 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 a foto to, lub to Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kora78 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 1 i 2 tak podobne, jedno jasniejsze, bo slonce chyba wtedy wyszlo. ale jest tam troche zgarbiony, to brzydziej. dzieki za zaglosowanie klauzunka :) czekamy na reszte :) do jutra wieczor musze wszystko wyslac. a tekst jest ok? bo ja zakochana w nim, to wciaz tam pisze, o tej milosci... moze za duzo? Quote
Klauzunka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 bo ja zakochana w nim, to wciaz tam pisze, o tej milosci... moze za duzo? Niczego nie za dużo. Według mnie tekst ok. Dużo wiadomości wynikających z obserwacji psa. To lubię. Quote
zuziaM Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jest w porzadku. Rano jeszcze troche wariowal, ale chyba chcial sie zalatwic, bo wyskoczyl z kojca z impetem i popedzil prosto pod furtke. Szybko zaraz znalazl dobre miejsce ...... oj, psy sie czasami naszukaja, zanim na to odpowiednie na swoja kupke trafia .... Potem juz sobie tylko maszerowal przede mna droga. Ladnie zawrocil pod lasem i wrocilismy. Podszedl pod furtke. Jeszcze troche poszczekiwal, kiedy z pozostalymi psiakami wychodzilam, ale teraz juz jest ciuchutko. Lezy sobie. Kilka dni zawsze psiaki sie tak zachowuja zanim dotrze do nich, ze krzywda sie nie dzieje, a kojec nie jest takim znow wiezieniem, bo sa przepustki i calkiem smaczne jedzenie w nim dostaja. Rufi ma apetyt i wczoraj byl bardzo glodny po podrozy. Zjadl wszystko. Nie zauwazylam, zeby pil bardzo duzo wody. Dostal wczoraj wieczorem swieza i poobserwuje. Moze pil tak duzo, bo w domu bylo mu goraco. On przywykl do nizszych temperatur. Ciesze sie, ze noc przespal w budzie na grubej wykladzinie dywanowej i kocu. Czasami psy nie chca od razu wchodzic do budy. Quote
DZIR Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Dzień dobry Rufiku będzie dobrze . Chociaż ciotka - i na pewno inne ciotki tęż - nie mogła spać w nocy. Dobre wiadomości od ZuziaM. Dziękujemy. Quote
holmina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Rufiku badz grzeczny!jestes madrym pieskiem!!!! Quote
Satrina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ściskam Ruficzka,oby telefon się urywał. Quote
kora78 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 najpierw pomyslalam,ze wyskoczyl z kojca, uciekl! a od 7 rano juz sie krecil po domu, ziajal i patrzyl w oczy, bardzo chcial siku. a w kojcu robi siku? czy nie utrzymuje? bo jak u mnie robil z 6 razy, to 2 razy na cala dobe to za malo dla niego. nie wytrzyma, sadze ze bedzie sikal w kojcu. kupke robil raz lub dwa razy glodny wiecznie, troche chudy to i zarloczny. o 7rano dostal sianadnie, ale takie srednie, zeby w aucie nie wymiotowal. tam w siatce z sucyhm dostal takie mini cos, batonik jakby, na probe kupilam, bo mnie namowili w sklepie. a ja siedze i mysle o Rufim :( to jak z ogloszeniami? dajemu go do metro? na piatek 50zl na wroclaw. na srodek tygodnia jakies 40zl. rufi poki co ma zapas kasy. trzeba oglaszac, a nie ciulac na hotel, bo celem jest dom, a nie przechowalnia. ja bym dala go jednoczenie do slaskiej gazety za 12zl i do metro za 40-50. co Wy na to? jak beda dzwonic ludzie z obu ogloszen z roznica 2-3 dni to tak szukanie na wizyte chwile trwa, pare dni. wybierzemy wtedy lepszy dom, a nie pierwszy lepszy, byle byl. Quote
kora78 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 rufi jeszcze u mnie, ostatnie foto o poranku. Uploaded with ImageShack.us i juz w hotelu Uploaded with ImageShack.us tymczasowy kojec w sumie, bo z niego uciekl. teraz mieszka w innym, ale jego fot nie mam. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
holmina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 w piatek prawdopodobnie przeleje obiecana kase 200zeta wiec oglaszaj! Quote
kora78 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 wyslalam rufefo do gazety slaskiej za 12zl na wtorek. byle szybciej. do metro na piatek trzeba wyslac do srody, do poludnia. mamy czas. tam wchodzi 300znakow az. mozna pisac i pisac. Quote
Klauzunka Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 wyslalam rufefo do gazety slaskiej za 12zl na wtorek. byle szybciej. do metro na piatek trzeba wyslac do srody, do poludnia. mamy czas. I dobrze !!!!! Trzymam kciuki, żeby był odzew, żeby Rufinio znalazł prędziutko kochający domek:lol: tam wchodzi 300znakow az. mozna pisac i pisac jestem jakoś dziwnie niespokojna, że się nie zmieścisz;) Quote
kora78 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 wplynely pieniadze od: pani Karoliny, spoza dgo, dziekujemy slicznie!!!! 50zl :) wilczek z dogo :) 20zl :) Quote
kizimizi Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Oki juz jestem, super sie Rufią-usmiecvhnieta mordke oglada na wolnosci. Kora pieniadze mam wyslac Tobie tak? Quote
marta0731 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Ależ z niego śliczny kochany niedźwiadek:loveu::loveu::loveu: Niby wielki, a mały... Niby mały, a wielki:cool3: Słodziak i tyle:razz: Przelałam Korze "spuściznę" ;) po Tobim, 265,80zł Rufuś szybkiego cudnego domu życzę!!! Quote
Jota67 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Jutro będę na poczcie wyślę 20 zł, ale wiem, że przez pocztę to trochę trwa:( Quote
kora78 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ok, spokojnie :) ja nie jestem katem ;P zuzia, jak tam u rufiego? jak sie zachowuje? dalej placze i chce sie wydostac? Quote
zuziaM Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Troche jeszcze placze, kiedy chodze na spacery z pozostalymi psiakami po kolei. Kiedy nas slyszy, to krzyczy. Ale kiedy juz sie oddale, to jest spokojny. Jest juz o wiele lepiej. Przyzwyczaja sie. Quote
Klauzunka Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Troche jeszcze placze, kiedy chodze na spacery z pozostalymi psiakami po kolei. Kiedy nas slyszy, to krzyczy. Ale kiedy juz sie oddale, to jest spokojny. Jest juz o wiele lepiej. Przyzwyczaja sie. To dobre wiadomości. Chłopak potrzebuje trochę czasu żeby się oswoić z nową rzeczywistością. Quote
kora78 Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 to sporo jednak, juz 3 dni. bardzo mu zle widocznie :( a tu bazarek od holmin i kizimizi dla Rufiego i ew drugiego-kizi, napisz, na kogo chcesz to http://www.dogomania.pl/threads/216678-Srebro-i-Bizuteria-SZtuczna-oraz-pare-duperelek-na-Rufiego-do-6.11?p=17875125#post17875125 Quote
Recommended Posts