kora78 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 a ciagnie mnie tam to: Uploaded with ImageShack.us choc tu akurat sie wypielo :D Uploaded with ImageShack.us jak chcecie wiecej, to jutro, bo ide juz spac. moja pora. Quote
holmina Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 dzieki za zdjecia jutro czekam za cd i dobranoc Quote
wilczek007 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ale opowiadanie, ciarki mnie przeszły,dobrze że nic ci nie zrobił... To zdjęcie jest super, oryginalne, w szczególności ze zazwyczaj robią zdjęcia konskim głowom a tu wyszedł zadek :D:D:D super !:) Quote
holmina Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ano udalo mi sie!widocznie nieswiadomie z taka naiwnoscia i oczami na okraglo stwierdzilam ze mnie obroni,ze poczul sie odpowiedzialny.... ale to byl fuks i dawne czasy...sadze ze gdyby ta historia miala miejsce aktualnie,to moglaby sie skonczyc zle... Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 widocznie sumienie go ruszylo, ale naprawde czul do Ciebie miete :) no to macie jeszcze brzuch konia, jak Wam sie tak podoba co innego, niz glowy :) Uploaded with ImageShack.us a doslownie, to macie tu zrebaczki w brzuszku mamusi jeszcze Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 a tu expres bazarek apaszkowy. na Mirka ogloszenie w gazecie, oraz na Rufiego. nudzi mi sie, to predziorem zrobilam. nie pytajac kizi, na ktorego psa. bo dochod bedzie marny pewnie dla rufiego nie starczy. ale pomozcie hopac, co? http://www.dogomania.pl/threads/216100-Apaszki-expresowo-na-ogloszenia-Mirka-do-20.10 ostatnia konina, juz mi sie nie chce grzebac w tych fotkach Uploaded with ImageShack.us Quote
kizimizi Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Kora ty na koniu jezdzisz? Nie wiedzialam... a rob se te bazarki na co chcesz :D Quote
wilczek007 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ciotki ja troche z innej beczki... Wg was co ma oznaczac ten email??? " Powiadomienie o nowym zleceniu w Twojej kategorii i lokalizacji NIE ODPOWIADAJ NA TĘ WIADOMOŚĆ. Aby skontaktować się ze zleceniodawcą, kliknij tutaj. Zlecę kupno psa i przywiezienie go do Dinslaken Zlecenie skierowane do usługodawców z całej Polski Termin ważności: 23-10-2011 20:29 Witam. Jesteśmy rodziną z Dinslaken kolo Duisburga i Oberhausen. Szukamy osoby, która mogla by kupić w Polsce psa i go tu przywieść. Chodzi tu o rasę chihuahua suczkę. Ma mieć między 8-12 tygodni i być krótko włosą. Najlepiej cala brązowa albo czarna. Najlepiej od prywatnych osób, którzy przez przypadek szczeniaki mieli. Proszę przed kupnym o sms albo przez mój adres e-mail napisać ile ma kosztować? Czekam na kontakt. Pozdrawiamy. Zobacz dane kontaktowe zleceniodawcy » Favore Sp. z o. o. dziwaczne to jak dla mnie...napisze moze ciotkom od minipsiaków, one zobacza co to za ludzie? Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ja bym to olała i nic nie odpisywala. teraz mi tez pelno maili przychodzi, jakis super ofert sprzedazy, czy kredytow, z dziwnych adresow mailowych, z przekreconą polska ortografia. dla mnie oszusci, naciagacze z zagranicy. jak odpowiesz to Ci wirusa wysla. nie odpowiadaj! kizi, nie jezdze, choc chcialabym, ale sie boje i czekam od lat, zeby sie przelama.c bo ja zaczne to juz nie skoncze ;) jedzilam kiedys, bedac nastolatka. balam sie glownie wysokosci, bo mam lek w tym spory. jakbym miala z kim chodzic, to bym wpadla na pewno w nalog dozywotni. konie sa piekne i je uwielbiam. Quote
marta0731 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Cały czas przy mojej deklaracji są kropki.............. Mówiłam Kora że 25zł stałej daję Rufiemu :) I banerek dodałam :) I juz wysyłam od Brego-Dudka jednorazowo 58zł :) (proszę o potwierdzenie na wątku Brego jak dojdzie) Quote
marta0731 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 A kiedy Rufi ma jechać do ZuziM? I jaki koszt? Nie mam czasu doczytać...:oops: Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 w polowie tygodnia. zuzia donosi ze miedzy sr, a pt 350zl miesiecznie dzieki za deklaracje :) Quote
marta0731 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 jaki koszt transportu................? Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 chyba darmowy :) znalazlam nowa ciotke z walbrzycha i pisala, ze zawiezie grubasa do zuzi prosto, ze mna i tzem- nie moim :D dodaj mi tez baner parowki! Quote
marta0731 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='kora78']chyba darmowy :) znalazlam nowa ciotke z walbrzycha i pisala, ze zawiezie grubasa do zuzi prosto, ze mna i tzem- nie moim :D dodaj mi tez baner parowki![/QUOTE] To ok, bo już się zastanawiałam, czy go nie zawieźć za darmo... :D Ale dobrze że ma darmowy :) Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 auto sprzedalas przeciez. no,,, ale rower wciaz masz na balkonie :D Rufi na bagaznik moze dalby sie upchnac. albo w taki koszyczek, jak starsze dziadki psiaki na dzialke woza ze soba :) heheeh uszy na pewno by mu pieknie powiewaly na wietrze :D a teraz przydaloby sie foto psa na rowerze, ma ktos moze? Quote
Klauzunka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 i tu tyż zawitam:loveu: o żesz Ty Luczijo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Do mnie się czepia jak piszę, że lubię labowe mięsne dupki a sama maniakalnie foci końskie zadki:eviltong: Konik sweetaśny:loveu: Trzymam kciuki za Rufiniego:multi::multi::multi: Quote
marta0731 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='kora78']auto sprzedalas przeciez. no,,, ale rower wciaz masz na balkonie :D Rufi na bagaznik moze dalby sie upchnac. albo w taki koszyczek, jak starsze dziadki psiaki na dzialke woza ze soba :) heheeh uszy na pewno by mu pieknie powiewaly na wietrze :D a teraz przydaloby sie foto psa na rowerze, ma ktos moze? Na rower to ja za stara jestem, jeszcze z takim obciążeniem... tyle km... nie dałabym rady :P :D Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 marta, wrocilabys odmieniona, o polowe lzejsza. no, namawiam cie, namawiam ;) klauzunka ja i konskie zadki i okragle brzuszki, ktore nie pozwalaja sie obturlac wkolo :) p.s. konie nie moga chyba sie i tak wkolo obturlac, prawda? jutro dla urozmaicenia wstawie... jakiś drobik... żółciutki ;D Quote
kora78 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 drugi bazar, podnoscie http://www.dogomania.pl/threads/216103-Dla-Rooczniaka-i-Dwulatka-na-Mirka-i-Rufiego-do-20.10?p=17807893#post17807893 Quote
Klauzunka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 tyle km... nie dałabym rady :P nie doceniasz się, jesteś zbyt skromna, jesteś dla siebie zbyt surowa, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, nie taki diabeł straszny, do odważnych świat należy, ten stary-kto się staro czuje itd...;) klauzunka ja i konskie zadki i okragle brzuszki, ktore nie pozwalaja sie obturlac wkolo :smile: p.s. konie nie moga chyba sie i tak wkolo obturlac, prawda?niestety o koniach nie wiem nic, podobno się nie powinny kłaść, ale nie będę tu wysnuwała żadnych teorii bo nie mam zielonego pojęcia. jutro dla urozmaicenia wstawie... jakiś drobik... żółciutki ;D nie lubię rosołu;) Quote
kizimizi Posted October 15, 2011 Author Posted October 15, 2011 Eh mialam sie cos waznego zapytac i zapomnialam... ktos wie co? Quote
kora78 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='kizimizi']Eh mialam sie cos waznego zapytac i zapomnialam... ktos wie co?[/QUOTE] taaak, na pewno :D to nie bedzie rosul, klauzunka! dzis sobota, nie niedziela :) Quote
Recommended Posts