Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale opowiadanie, ciarki mnie przeszły,dobrze że nic ci nie zrobił...
To zdjęcie jest super, oryginalne, w szczególności ze zazwyczaj robią zdjęcia konskim głowom a tu wyszedł zadek :D:D:D super !:)

Posted

ano udalo mi sie!widocznie nieswiadomie z taka naiwnoscia i oczami na okraglo stwierdzilam ze mnie obroni,ze poczul sie odpowiedzialny....
ale to byl fuks i dawne czasy...sadze ze gdyby ta historia miala miejsce aktualnie,to moglaby sie skonczyc zle...

Posted

widocznie sumienie go ruszylo, ale naprawde czul do Ciebie miete :)

no to macie jeszcze brzuch konia, jak Wam sie tak podoba co innego, niz glowy :)

Uploaded with ImageShack.us

a doslownie, to macie tu zrebaczki w brzuszku mamusi jeszcze

Posted

ciotki ja troche z innej beczki...
Wg was co ma oznaczac ten email???
"
Powiadomienie o nowym zleceniu w Twojej kategorii i lokalizacji NIE ODPOWIADAJ NA TĘ WIADOMOŚĆ. Aby skontaktować się ze zleceniodawcą, kliknij tutaj.
Zlecę kupno psa i przywiezienie go do Dinslaken
Zlecenie skierowane do usługodawców z całej Polski
Termin ważności: 23-10-2011 20:29 Witam.
Jesteśmy rodziną z Dinslaken kolo Duisburga i Oberhausen.
Szukamy osoby, która mogla by kupić w Polsce psa i go tu przywieść.
Chodzi tu o rasę chihuahua suczkę.
Ma mieć między 8-12 tygodni i być krótko włosą.
Najlepiej cala brązowa albo czarna.
Najlepiej od prywatnych osób, którzy przez przypadek szczeniaki mieli.
Proszę przed kupnym o sms albo przez mój adres e-mail napisać ile ma kosztować?
Czekam na kontakt.
Pozdrawiamy. Zobacz dane kontaktowe zleceniodawcy » Favore Sp. z o. o.

dziwaczne to jak dla mnie...napisze moze ciotkom od minipsiaków, one zobacza co to za ludzie?

Posted

ja bym to olała i nic nie odpisywala. teraz mi tez pelno maili przychodzi, jakis super ofert sprzedazy, czy kredytow, z dziwnych adresow mailowych, z przekreconą polska ortografia. dla mnie oszusci, naciagacze z zagranicy. jak odpowiesz to Ci wirusa wysla.
nie odpowiadaj!

kizi, nie jezdze, choc chcialabym, ale sie boje i czekam od lat, zeby sie przelama.c bo ja zaczne to juz nie skoncze ;) jedzilam kiedys, bedac nastolatka.
balam sie glownie wysokosci, bo mam lek w tym spory.
jakbym miala z kim chodzic, to bym wpadla na pewno w nalog dozywotni.
konie sa piekne i je uwielbiam.

Posted

Cały czas przy mojej deklaracji są kropki.............. Mówiłam Kora że 25zł stałej daję Rufiemu :)

I banerek dodałam :)

I juz wysyłam od Brego-Dudka jednorazowo 58zł :) (proszę o potwierdzenie na wątku Brego jak dojdzie)

Posted

[quote name='kora78']chyba darmowy :) znalazlam nowa ciotke z walbrzycha i pisala, ze zawiezie grubasa do zuzi prosto, ze mna i tzem- nie moim :D

dodaj mi tez baner parowki![/QUOTE]

To ok, bo już się zastanawiałam, czy go nie zawieźć za darmo... :D Ale dobrze że ma darmowy :)

Posted

auto sprzedalas przeciez.
no,,, ale rower wciaz masz na balkonie :D Rufi na bagaznik moze dalby sie upchnac. albo w taki koszyczek, jak starsze dziadki psiaki na dzialke woza ze soba :) heheeh uszy na pewno by mu pieknie powiewaly na wietrze :D

a teraz przydaloby sie foto psa na rowerze, ma ktos moze?

Posted

i tu tyż zawitam:loveu:

o żesz Ty Luczijo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Do mnie się czepia jak piszę, że lubię labowe mięsne dupki a sama maniakalnie foci końskie zadki:eviltong:

Konik sweetaśny:loveu:
Trzymam kciuki za Rufiniego:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='kora78']auto sprzedalas przeciez.
no,,, ale rower wciaz masz na balkonie :D Rufi na bagaznik moze dalby sie upchnac. albo w taki koszyczek, jak starsze dziadki psiaki na dzialke woza ze soba :) heheeh uszy na pewno by mu pieknie powiewaly na wietrze :D

a teraz przydaloby sie foto psa na rowerze, ma ktos moze?

Na rower to ja za stara jestem, jeszcze z takim obciążeniem... tyle km... nie dałabym rady :P :D

Posted

marta, wrocilabys odmieniona, o polowe lzejsza. no, namawiam cie, namawiam ;)

klauzunka ja i konskie zadki i okragle brzuszki, ktore nie pozwalaja sie obturlac wkolo :) p.s. konie nie moga chyba sie i tak wkolo obturlac, prawda?

jutro dla urozmaicenia wstawie... jakiś drobik... żółciutki ;D

Posted

tyle km... nie dałabym rady :P
nie doceniasz się, jesteś zbyt skromna, jesteś dla siebie zbyt surowa, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, nie taki diabeł straszny, do odważnych świat należy, ten stary-kto się staro czuje itd...;)

klauzunka ja i konskie zadki i okragle brzuszki, ktore nie pozwalaja sie obturlac wkolo :smile: p.s. konie nie moga chyba sie i tak wkolo obturlac, prawda?
niestety o koniach nie wiem nic, podobno się nie powinny kłaść, ale nie będę tu wysnuwała żadnych teorii bo nie mam zielonego pojęcia.

jutro dla urozmaicenia wstawie... jakiś drobik... żółciutki ;D
nie lubię rosołu;)

Posted

[quote name='kizimizi']Eh mialam sie cos waznego zapytac i zapomnialam...
ktos wie co?[/QUOTE]

taaak, na pewno :D

to nie bedzie rosul, klauzunka! dzis sobota, nie niedziela :)