Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czy jednorazowa deklaracja 200,przelana na konto w pierwszych dniach listopada pomoglaby jakos w wyciagnieciu go ze schronu?
stalej zaoferowac nie moge,jak wpadnie mi nadwyzka podziele sie nia z Rufikiem,,,ale nie jest to regularne i stale

to 200 moge zadeklarowac ale tylko jednorazowo na wyciagniecie ze schronu

Posted

kizi, ile dajesz jednorazowo? to wazne.

holmino, to ogromna kwota! dziekuje bardzo za to!!!!!

ja teraz mam dziecko dosc mocno chore, a powinnam zalatwiac transport. nadzieje na transport z siostra spalily sie calkowicie, nie ma takiej opcji. ze znajomych nikt go nie wezmie. trzeba szukac platnego :( sa osoby we wrocku, moze przewioza, ale to znow tyle kasy :( bo ze 120km w 1str. okolo 150zl wyjdzie max :(

ktos w ogole rozsyla pm z prosbami? bo ja nie. nie moge sie za to zabarac..

Posted

ok to jak wyglada sytuacja Rufiego?bedzie wyciagany ze schronu?szykowac te kase?
zaznaxczam/pierwsze dni listopada bede mogla przelac i to jest jednorazowe!!!

ja nie wysylalam pm i nie moge tego zrobic...mam problemy z dostaniem sie do kompa/jakie pisalam,komp nie jest moj.../

wiec inne cioteczki moze popisza troszke

Posted

choroba, nie wiem...

wezme sie po wekendzie, ok?

holmina, trzymaj kase, trzymaj dla Rufiego! nie pojedzie jutro-pojutrze, ale juz niedlugo na pewno. musze porozsylac pm. jutro, pojutrze

Posted

tak na to samo. na moje.

marta0731 na pewno tez sie dorzucie dla rufiego, tylko czekam, ile :D
no i jedna nasza stala deklarowiczka, zapewne, ale teraz ma swoja sunie bardzo chora i duze wydatki...

Posted

może...Daga sie zlituje nad Rufim,,,,,,a właśnie,jak ona bedzie jechala odwiedzic deniska to moze zawiozlaby Rufiego????tylko nie mam pojecia skad ona jedzie i w jakiej miejscowosci jest zuziny hotel....

Posted

potrzeba rozsylac pm z prosba. pomozesz?
do znajomych, i do obcych
wstawic go znow na kudlacze do adopcji, pisac do osob od kudlaczy, bo skoro lubia takie psy to moze sie skusza pomóc

Posted

o matko!biedny maluszek!widzialam go chyba na watku bazarkowym w czapeczce -fancie,
ale juz chyba lepiej????teraz paskudne infekcje panuja z wys temp.

wywalaja mnie od kompa,sprobuje pozniej jeszcze popisac
trzymam kciuki zeby maluszkowi szybko sie poprawilo!!!!i

Posted

dziekuje :)
wirus jakis, goraczka wysoka wraca na noc zawsze, w dzien spokojniej. wymioty, itp.

ja juz sobie planuje czy moze rufiego przed wyjazdem ogolic, zeby ladne fotki porobic w hotelu? ale moze jednak nie, bo to juz tak zimno... to moze chociaz troszke? albo conajmniej go wytrymuje, zeby wylazacą siersc usunac.
no i kombinuje,zeby go troche w domu pomieć, bo to zawsze sie cos dowie, jaki jest w domu, jaki do dzieci. tylko musialabym miec mozliwosc ruchomosci transportu, e jakby do dziecka byl zly to wyjazd do hotelu w ten sam dzien. i ruchomosc miejsca w hotelu, na te pare dni, ze 3 przykladowo.

Posted

wydaje mi sie ze warto troszke poprawic fryzurke,
w domu potrzymac fajnie....
ale jak wytlumaczyc takiemu maluchowi ,,jak twoj ze musi byc ostrozny ,,,,ty mieszkasz w domku czy w bloku?
bo jak w domku to mniejsze ryzyko ze beda na siebie wpadac....i moze sie polubia

ps

moja mlodsza kolezanka,ma malucha,ktory lapal jak dziki infekcje,teraz daje mu esberitox,,,,i facet przestal lapac/ma 2 latka/moze po chorobie wart twojemu tez zafundowac to jest ziolowy lek,w aptece bez recepty srednio drogi

Posted

Rufiku kochany- do góry! może byśmy jednak wpłacały te jednorazowe grosiki, a potem... znów jednorazowo i znów jednorazowo...i coś by z tego wyszło :)

Posted

ja spamowalam Rufiego i zapraszalam na jego watek kilka di temu ale za duzo nas nie przybylo -jak widac.
Ja daje 100zl bo mam 108zl na pl koncie hehehe :D

takze mamy juz 300zl jednorazowo a stalych chyba 50zl o ile pamietam.
Jak wolicie mozemy to zrobic na 5mcy stalej deklaracji 20zl

Posted

dzieki kizi :)
niech bedzie jako jednorazowa chyba. ide dopisac.

jednorazowych jest wiecej, bo po fionie i po tobim, itp. na 29 stronie mam to ladnie rozpisane i uzupelniam na biezaco.

wklejam tutaj:

Deklaracje stale:
ja daje 30zl
asia-s 20zl
marta0731 ....

jednorazowo:

po Fionie 326zl
http://www.dogomania.pl/threads/2031...ata-sunia-w-ds!!

pani Karolina- z ogloszen 50zl

z euro od pani z Niemiec 160zl

no i po 2 psach trzeba tam zapytac, czy dadza Rufiemu. jeden ma 209zl, drugi okolo 100zl

bazar bizuteriowy 75zl

Jota67 20zl

holmina 200zl- w listopadzie

kizimizi 100zl

= 1140 + ...

Posted

cioteczki ja do zuziaM niestety na razie nie mogę jechać bo nie wyrabiam się z czasem.trudno mi określić termin wyjazdu.A co do Wałbrzycha to nie dam rady ( nigdy nie jeździłam jeszcze w takie trasy i raczej TZ się nie zgodzi puścić mnie samej).Do zuziaM mam ok 15 minut jazdy i to po prostej to miejscowość między Zgorzelcem a Lubaniem.Szukajcie transportu a dorzucę 30 zł na transport.Co do deklaracji to już mam pustą kieszeń.przykro mi ale nie dam rady inaczej pomóc